- 22 Haziran 2023
- 12
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi meeliisaaa16
merhaba benim üniversiteden bir arkadaşım var kendisini çok severim fakat son zamanlarda bana maddi durumuyla çok fazla gösteriş yapıyor aşırı rahatsız oluyorum. benim çok durumum yok kendisinin ailesi orta hallinin bi tık üstü gibi. bir aile ferdi çok iyi bir işe girdi ve maddi kazancı arttı. başta bununla ilgili hava atıyordu ama sadece sevindiğini sevincini paylaştığını düşündüm. sonrasında sürekli bana aldığı telefonu, dysonı, arabalarını yenilettiğini falan ezici bir tonla yazmaya başladı. ben hep ona hayırlı olsun, çok güzelmiş, güle güle kullanın, vs vs samimi cevaplar veriyorum. sonra bi keresinde bana tatile gittiğini söyledi bende aa ne güzel, nereye falan dedim alaçatı dedi. bende aa ne güzel iyi eğlenceler falan dedim her zamanki gibi ve sonra kahkahalar atıp kanka saçmalama hangi parayla gidicez falan dedi. birkaç ay sonra antalyaya tatile gidiceğini söyledi tekrar. bende şaka mı gene yoksa ciddi misin anlayamıyorum dedim. yok ciddiyim dedi tatile gitti ailesiyle. fakat tek sorun hiçbir sosyal medya hesabına resim ya da story atmıyor sadece bana fotoğraf atıyor. yok şurda şunu yaptım, burda bunu yedim, beache gittim, bunu içtim vs. artık çok can sıkıcı olmaya başladı bilerek mi yapıyor sizce?