Hani böyle bazı kızlar olur hayatımda hep bir erkek olur biri olmadan rahat edemez falan, bu arkadasım da öyle biri. Diğer cocugu cok sevıyor ama dediğin gibi adam olmayacağının da farkında, diyor ki iyi ki sevgilim var yoksa cok kötü olurdum. Hani zaten su an cok normal bir psikolojide degil, bir de sevgilisini kaybetse dusunemıyorum.
Ama dediğin dogru sevgilisi cok zengin diye onu kaybetmeyi de hic istemiyor, bir de gercekten sevgilisi ona tapıyor bir dediğini iki etmez. Adam olmayacak biri icin de böyle bir cocugu kaybetmez.
Ben akıllı davranıyorum diyor tamam belki mantıklı ama insanın ici rahat etmez ben bile bazen kendimi suc ortağı gibi hissediyorum ki sadece bu sırrını bildigim halde, yoksa idare etme yalan söyleme gibi bir durumum da yok kızı sevgilisine karşı korumak icin falan. Ama bildigim tek sey su ki bizim kız ikisini de bırakmaz, zaten kötü olan da o o halinden memnun, ben de kendi kendime diyorum ki o zaman bana ne herkes memnunsa, zaten karışmak gibi bir düşüncem de yok bana niye dert oluyor ama iste ne bileyim