• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşım sevgilisi varken başkasını arzuluyor

Belki tanımadığı insanlarla sevişmek, yasak ilişki ya da bu tarz durumlar onun fantezisidir, bu onu cinsel olarak tahrik ediyordur. Ben öyle düşünmüyorum ama böyle insanlar da var, daha çok erkek arkadaşlarımda karşılaştım gerçi. Üç sene uzun bir süre, tatmin oluyorsa da heyecanını kaybetmiş olabilir ve onu heyecanlandıracak fanteziler kuruyor olabilir. Bence çok doğal. Sonuçta bir sürü farklı fantezi var, eşini başkasıyla paylaştığını hayal eden var, grup seks yaptığını hayal eden var, iş arkadaşıyla birlikte olduğunu hayal eden var, ne bileyim sokakta seviştiğini hayal eden var. Bu bu insanların onu yapacağı anlamına gelmiyor. Ama keşke size anlatmasaymış, etrafta bu şekilde hayaller kuran bir sürü insan var bence ve sadece biz bilmiyoruz, bir gün baksanıza google’a erotik hikaye yazıp çıkan şeylere, korkunç ve inanılmaz şeyler var içlerinde. Arkadaşınızın anlatması sizin ondan soğumanıza sebep olmuş ama anlatmasa fantezi dünyasını bilmediğimiz bir sürü tek eşli, olağan gözüken davranan insandan biri olacaktı. Bu kadar büyütülecek bir şey gibi gelmiyor bana.

yok artık :işsiz: kadınlar da mast. yapar , hayal kurar, değişik fantazileri vardır , bunlar sadece erkeklere özel değildir, bunları bir öğrensek artık nasıl olur?
Gerçekten bende anlamıyorum nasıl bir baskılamaktır bu kadın mastürbasyon yapmaz kadın arzulamaz kadın cinsellik düşünmez hatta şu komşu sesi konularında da kadınlar kınıyor ya nasıl kadın inler diye...Kadın ya işte sadece erkeğin ihtiyaçlarını karşılar o kadar sessizce, onun zevk almaya hakkı yoktur.

Back