- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 31
-
- Konu Sahibi nuripapacium
Hadi yaSiz gorseniz belki bi anlama gelirde boyle bir anlama geldigini sanmiyorum :)
Istiyorum evet :)Bu rüyanın gerçek olmasını mı istiyorsun yani ? :)
Haklısınız.İlim sahibi kişileri de nerden bulacağım zaten.Teşekkür ederim :)ruyalara cok anlam yuklememek lazim.. ancak ilim sahibi kisiler yorumlayabilir..
hayra yorup Allah a dua et..
Geleceği mi gördün acaba dedim birebir aynısı çıkarsa mutlu olurdum çünkü :)İlk nasıl yorumlanırsa öyle çıkarMIŞ
Geleceği mi gördün acaba dedim birebir aynısı çıkarsa mutlu olurdum çünkü :)
Ondan baba olur ama Eş olmaz o Yüzden bekar anne olmak istedimcocugu istemenizin sebebi sevgilin seni hic birakmayacagini dusunmenden mi?
Yüksek ihtimalleArkadaşının kafasını dertlerinle şişirdiysen,gece rüyasında sizinle uğraşıp durmuştur.
hem baba em es olabilecek birini bulsaniz. erkek cinsinin kokune kiran girmedi.Ondan baba olur ama Eş olmaz o Yüzden bekar anne olmak istedim
Hayirli olsun dicem ama 1 haftalik hamile oldugunu nasil anlamisRuyalara anlam yuklememek lazım ama ben ister istemez inanıyorum yaCünkü gecen gün annem cikolata kisti olan 2-3 yıldır cocugu olsun diye ugrasan yengemin hamile oldugunu yumurtanın dollendigine kadar gormus.Sonra yengeme sormus daha kimseye soylememis yengem 1 haftalık hamileymis.Yinede nadiren olur boyle seyler sizide havaya ucurmasın belli olmaz
Haftasını görmemis canımHayirli olsun dicem ama 1 haftalik hamile oldugunu nasil anlamis