Güzel fikirmiş aslında5 yıl önce hepsini bir otobüse bindirip frenini mi boşalttınız? Hepsi birden nasıl kaybettiniz?
Merhaba arkadaşlar,
istanbulda yaşıyorum var olan dostlarımı arkadaşlarımın hepsini 5 yıl önce kaybettim ya da iyi gün dostlarıymış ben farkedememisim tek başıma aslında dertsiz tasasız hayat çok güzeldi ama son zamanlarda 1 tane de olsa arkadaşım dostum olsun istiyorum gezelim eglenelim gülelim dertleşelim içelim ağlayalım dost kazığı yemiş kim varsa gelsin beklerim benim gibi arkadaşı dostu olmayanlar ARKADASİM OLURMUSUNUZ?
ön yargılı olmak çok kötü birsey belli ki sende biseyler yaşamışsın kötü biri değilim erkek değilim sadece benim gibi arkadaşı olmayan biriyle arkadaş olmak istiyorum hepsi bulutfen kimsede bu tur seylere kanmasin, ha iyi biridir bilemem ama boyle internet uzerinden gelin arkadaş olalim, bulusalim edelim diyenlerden uzak durun.
onlara güvendikte ne oldu hayat bu vardır belki güzel insanlarYüzyüze yıllarca görüştüğünüz dostlarınızdan kazık yiyip sosyal medyadan bulduğunuz insana nasıl güveneceksiniz?
Ay aklıma iç işleri bakanlığının attığı mesajlar geldi. Kendini polis, savcı olarak tanıtı sizlerden para isteyenlere itibar etmeyin diyordu. Sizin mesaj da onun gibi olmuş :)lutfen kimsede bu tur seylere kanmasin, ha iyi biridir bilemem ama boyle internet uzerinden gelin arkadaş olalim, bulusalim edelim diyenlerden uzak durun.
ön yargılı olmak çok kötü birsey belli ki sende biseyler yaşamışsın kötü biri değilim erkek değilim sadece benim gibi arkadaşı olmayan biriyle arkadaş olmak istiyorum hepsi bu
Sende mi müge anlı yi izliyorsun vallahi billahi ayy yazdığıma pişman oldum ya bu kadar mi öldü insanlık tüm samimiyetimle yazdım başka ne diyebilirim kiyeni uye ilk mesaj.
Gezelim, eglenelim, icelim..
Hadi ya, sonra da bavul icinde 40 parça halinde bulunuruz, ya daa bulunursunuz.
yapmayın yav boyle seyler.
kesinlikle. Ben hemen arkadaş olurdumErkek olsaydınız daha fazla şansınız olurdu.
insanlik ölmüş ben napabülürüm ki? Ayrica istedüğüm mesaji yazarim kim bağa ne diyebülü?Sende mi müge anlı yi izliyorsun vallahi billahi ayy yazdığıma pişman oldum ya bu kadar mi öldü insanlık tüm samimiyetimle yazdım başka ne diyebilirim ki
kesinlikle. Ben hemen arkadaş olurdum
Kısa ve özOlamayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?