Kesinlikleinsanlik ölmüş ben napabülürüm ki? Ayrica istedüğüm mesaji yazarim kim bağa ne diyebülü?
Muge izledigim iyice belli olmus mu
Bugün kü bölümü izleyemedim sinan mi öldürmüş arife teyzeyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikleinsanlik ölmüş ben napabülürüm ki? Ayrica istedüğüm mesaji yazarim kim bağa ne diyebülü?
Hayir, dil bilginiz cok kotu. Sizinle mesajlassam katil olurdum cok netMerhaba arkadaşlar,
istanbulda yaşıyorum var olan dostlarımı arkadaşlarımın hepsini 5 yıl önce kaybettim ya da iyi gün dostlarıymış ben farkedememisim tek başıma aslında dertsiz tasasız hayat çok güzeldi ama son zamanlarda 1 tane de olsa arkadaşım dostum olsun istiyorum gezelim eglenelim gülelim dertleşelim içelim ağlayalım dost kazığı yemiş kim varsa gelsin beklerim benim gibi arkadaşı dostu olmayanlar ARKADASİM OLURMUSUNUZ?
Buradan tercih ettim demek kiArkadaşınız da olmasın nolcak ya. Aile yeterli bazen. Burdan arkadaş arayacak kadar arkadaşsiz olmanız da ayrı ilginç
Kardeş biz burada kocalarımıza acımıyoruz, tanımadığımız insana mı acıyacağız. Derdini yaz derman olalım, ama bizden dostluk bekleme. Saf duygularımızı, görümcelerimize inandığımız gün kaybettik :)Sende mi müge anlı yi izliyorsun vallahi billahi ayy yazdığıma pişman oldum ya bu kadar mi öldü insanlık tüm samimiyetimle yazdım başka ne diyebilirim ki
HAYIR!insanlik ölmüş ben napabülürüm ki? Ayrica istedüğüm mesaji yazarim kim bağa ne diyebülü?
ortaya cikmadi henüz tatlimKesinlikle
Bugün kü bölümü izleyemedim sinan mi öldürmüş arife teyzeyi
Benimle arkadassin amaHayir, dil bilginiz cok kotu. Sizinle mesajlassam katil olurdum cok net
Türkçe edebiyat derslerim çok iyidi halbuki buarada dilbilginiz birlesik yazılır ayrı degilHayir, dil bilginiz cok kotu. Sizinle mesajlassam katil olurdum cok net
bu Sinan aynı Himmet e benziyor hareketleri konuşmasıortaya cikmadi henüz tatlim
allahin hakki ucturBekarların kısmetini kapama.
Merhaba arkadaşlar,
istanbulda yaşıyorum var olan dostlarımı arkadaşlarımın hepsini 5 yıl önce kaybettim ya da iyi gün dostlarıymış ben farkedememisim tek başıma aslında dertsiz tasasız hayat çok güzeldi ama son zamanlarda 1 tane de olsa arkadaşım dostum olsun istiyorum gezelim eglenelim gülelim dertleşelim içelim ağlayalım dost kazığı yemiş kim varsa gelsin beklerim benim gibi arkadaşı dostu olmayanlar ARKADASİM OLURMUSUNUZ?
Deme öyle kız görümce var görümcecik varKardeş biz burada kocalarımıza acımıyoruz, tanımadığımız insana mı acıyacağız. Derdini yaz derman olalım, ama bizden dostluk bekleme. Saf duygularımızı, görümcelerimize inandığımız gün kaybettik :)
edebiyat değil Edebiyat , iyidi değil iyiydi , buarada değil bu aradaTürkçe edebiyat derslerim çok iyidi halbuki buarada dilbilginiz birlesik yazılır ayrı degil
Avukatsın sanırım pardon tatlımedebiyat değil Edebiyat , iyidi değil iyiydi , buarada değil bu arada
Öbürü avukatAvukatsın sanırım pardon tatlım