• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım Olurmusun?

Merhaba arkadaşlar,
istanbulda yaşıyorum var olan dostlarımı arkadaşlarımın hepsini 5 yıl önce kaybettim ya da iyi gün dostlarıymış ben farkedememisim tek başıma aslında dertsiz tasasız hayat çok güzeldi ama son zamanlarda 1 tane de olsa arkadaşım dostum olsun istiyorum gezelim eglenelim gülelim dertleşelim içelim ağlayalım dost kazığı yemiş kim varsa gelsin beklerim benim gibi arkadaşı dostu olmayanlar ARKADASİM OLURMUSUNUZ?
Hayir, dil bilginiz cok kotu. Sizinle mesajlassam katil olurdum cok net 😂😂😂

Sende mi müge anlı yi izliyorsun vallahi billahi ayy yazdığıma pişman oldum ya bu kadar mi öldü insanlık tüm samimiyetimle yazdım başka ne diyebilirim ki
Kardeş biz burada kocalarımıza acımıyoruz, tanımadığımız insana mı acıyacağız. Derdini yaz derman olalım, ama bizden dostluk bekleme. Saf duygularımızı, görümcelerimize inandığımız gün kaybettik :)

Tabii o kadar yalnızım asosyalim konularından sonra böyle akıllı finduklar dizilecek.

Türkiye’de kadınlar ormanlarda bulunuyor, apartmanlardan falan düşüyorlar. Sakın sakın güvenmeyin!!

Merhaba arkadaşlar,
istanbulda yaşıyorum var olan dostlarımı arkadaşlarımın hepsini 5 yıl önce kaybettim ya da iyi gün dostlarıymış ben farkedememisim tek başıma aslında dertsiz tasasız hayat çok güzeldi ama son zamanlarda 1 tane de olsa arkadaşım dostum olsun istiyorum gezelim eglenelim gülelim dertleşelim içelim ağlayalım dost kazığı yemiş kim varsa gelsin beklerim benim gibi arkadaşı dostu olmayanlar ARKADASİM OLURMUSUNUZ?

1672954920186.png

Kardeş biz burada kocalarımıza acımıyoruz, tanımadığımız insana mı acıyacağız. Derdini yaz derman olalım, ama bizden dostluk bekleme. Saf duygularımızı, görümcelerimize inandığımız gün kaybettik :)
Deme öyle kız görümce var görümcecik var ☺️

Back