- 22 Kasım 2020
- 6.310
- 89.900
- 498
Aramıza yeni katılmış henüz tanıma aşamasında olduğumuz üyeye kurallara uygun yazdığınız sürece isterseniz dürüm sarın
Boyle yaptik sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramıza yeni katılmış henüz tanıma aşamasında olduğumuz üyeye kurallara uygun yazdığınız sürece isterseniz dürüm sarın
Başınız sağolsun diyecektim o nasıl giriş cümlesiMerhaba arkadaşlar,
istanbulda yaşıyorum var olan dostlarımı arkadaşlarımın hepsini 5 yıl önce kaybettim ya da iyi gün dostlarıymış ben farkedememisim tek başıma aslında dertsiz tasasız hayat çok güzeldi ama son zamanlarda 1 tane de olsa arkadaşım dostum olsun istiyorum gezelim eglenelim gülelim dertleşelim içelim ağlayalım dost kazığı yemiş kim varsa gelsin beklerim benim gibi arkadaşı dostu olmayanlar ARKADASİM OLURMUSUNUZ?
Soru ekini ayrı yazmayan biriyle olmaz. Bi de niye bağırıyorsun ki?Merhaba arkadaşlar,
istanbulda yaşıyorum var olan dostlarımı arkadaşlarımın hepsini 5 yıl önce kaybettim ya da iyi gün dostlarıymış ben farkedememisim tek başıma aslında dertsiz tasasız hayat çok güzeldi ama son zamanlarda 1 tane de olsa arkadaşım dostum olsun istiyorum gezelim eglenelim gülelim dertleşelim içelim ağlayalım dost kazığı yemiş kim varsa gelsin beklerim benim gibi arkadaşı dostu olmayanlar ARKADASİM OLURMUSUNUZ?
WtfGüzel fikirmiş aslında
Yaşanılan hikayeler çıkarcılık diyelim
Herkes aynı anda kaçmadı inan sıkıntının bende olmasını çok isterdim o zaman düzeltecek birşeyler bulabilirdim belki ama iyi gün dostluğu denilen birşey varmış o misal diyelimHerkes aynı anda kaçtığına göre belki sıkıntı sizdedir.
Aynen öyle bu dünya kimseye kalmıyor ne yazık ki ama öyle bir hal almış ki bu dünya kimse kimseye güvenemiyor arkadaşlara da hak veriyorum bu postu biraz da makarasina açmıştım herkes çok tepki verdi bizi de bu hale sanırım yine insanlarımız getirdi..Gelin tanış olalım
İşi kolay kılalım
Sevelim sevilelim
Dünya kimseye kalmaz
Kız allah senin iyiliğini versin ne güldüm :)insanlik ölmüş ben napabülürüm ki? Ayrica istedüğüm mesaji yazarim kim bağa ne diyebülü?
Muge izledigim iyice belli olmus mu
İstersen bana yazabilirsinön yargılı olmak çok kötü birsey belli ki sende biseyler yaşamışsın kötü biri değilim erkek değilim sadece benim gibi arkadaşı olmayan biriyle arkadaş olmak istiyorum hepsi bu