• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım Olurmusun?

Aramıza yeni katılmış henüz tanıma aşamasında olduğumuz üyeye kurallara uygun yazdığınız sürece isterseniz dürüm sarın😂
KR29Dw.gif

Boyle yaptik sanirim😂

Merhaba arkadaşlar,
istanbulda yaşıyorum var olan dostlarımı arkadaşlarımın hepsini 5 yıl önce kaybettim ya da iyi gün dostlarıymış ben farkedememisim tek başıma aslında dertsiz tasasız hayat çok güzeldi ama son zamanlarda 1 tane de olsa arkadaşım dostum olsun istiyorum gezelim eglenelim gülelim dertleşelim içelim ağlayalım dost kazığı yemiş kim varsa gelsin beklerim benim gibi arkadaşı dostu olmayanlar ARKADASİM OLURMUSUNUZ?
Başınız sağolsun diyecektim o nasıl giriş cümlesi :D

Merhaba arkadaşlar,
istanbulda yaşıyorum var olan dostlarımı arkadaşlarımın hepsini 5 yıl önce kaybettim ya da iyi gün dostlarıymış ben farkedememisim tek başıma aslında dertsiz tasasız hayat çok güzeldi ama son zamanlarda 1 tane de olsa arkadaşım dostum olsun istiyorum gezelim eglenelim gülelim dertleşelim içelim ağlayalım dost kazığı yemiş kim varsa gelsin beklerim benim gibi arkadaşı dostu olmayanlar ARKADASİM OLURMUSUNUZ?
Soru ekini ayrı yazmayan biriyle olmaz. Bi de niye bağırıyorsun ki? 😂😂

Gelin tanış olalım
İşi kolay kılalım
Sevelim sevilelim
Dünya kimseye kalmaz

Gelin tanış olalım
İşi kolay kılalım
Sevelim sevilelim
Dünya kimseye kalmaz
Aynen öyle bu dünya kimseye kalmıyor ne yazık ki ama öyle bir hal almış ki bu dünya kimse kimseye güvenemiyor arkadaşlara da hak veriyorum bu postu biraz da makarasina açmıştım herkes çok tepki verdi bizi de bu hale sanırım yine insanlarımız getirdi..

Back