Kekler - Pastalar arkadaşım için yaptığım nişan pastası(resimli)

arkadaşlar çok onure ettiniz beni.valla şu cümlelere bakınca değmiş diyorum pastaya:)ne bileyim işte arkadaşlığın hatrına önem veriyorum çok.arkadaşlığı değerli benim için seve seve yaptım

Son düzenleme:
maşallah ya yeteneğine ve sabrına hayran kaldım çünkü çok zahmetli bir iş

ayrıca böyle arkadaşlıklar var mı hala yaa.. arkadaşı için bu kadar zahmetlere katlanan vay be helal olsun sana

canım aslında o kadar sabırlı değilim ama bu pasta işi yokmu ölsemde yapmak istiyorum.sonra yaptıktan sonra akşama kadar pastaya bakıyorum:)

kafam karıştı listede sıvı yağ var ama tarifte sarıları kaynar su ile çırpıyoruz onun ölçüsü yok
ayrıca krem şanti pandispanya malzeme listesinde gözüküyor ama tarifte yok
bu kısımları tam yazarsan sevinirim:26:

bir önceki mesajımı düzenleme panelinden düzeltemedim.umarım yardımcı olmuştur son eklemeler.

cok guzelllllllllllllll

süpersin ya maşallah çok güzel olmus ben bu seker hamurunu jelibonlardan yapayım dedim sağlıklı olsun nişasta birleştrdm ama böyle büyük şekiller yapmak için iyi degil o kücük ayıcık yapacaksan iyi

teşekkür ederim arkadaşım.evet haklısın içinde jelatin olan bi takım ürünlerden yapılabiliyo.mesela marshmallow ilede yapılabiliyo.pastacı ayşe yamandan tarif alabilirsin.

benim arkadaşım olur musun
çok isterdim bu kadar becerikli olmak yada kızım doğmadan önce denemiş olabilmek şimdi onunla bu kadar işlemi gözüm yemiyor
ama niyetliyim yapacağım tarif araştırmasındayım
çok güzel gözüküyor ellerinize sağlık

canım bende yapmak ıstıyorum bu pastaya ne kadar malzeme lazım kalıpları nerden alabılırım

olur tabi neden olmasın :)yardımcı olabileceğim konu varsa seve seve.

canım bende yapmak ıstıyorum bu pastaya ne kadar malzeme lazım kalıpları nerden alabılırım

malzemeler lisetede var yani ben bu ölçülerde yaptım canım.istanbuldaysan eminönünde kurukahveci mehmet efendi var mısır çarşısı civarı işte o sokaktan direkt giderseniz nüans var ben oraya çok sık giderim.yardımcı olurlar sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…