New world order diyorsun yani? Hahaha Eyyy gidi old world eyyArtık yeni dünya düzeni arkadaşlığı böyle sanırım.
Neden kimse arkadaş olmak istemiyor ? Ben olsam bunu sorgulardım.
Bizler dinazoruz sanırımNew world order diyorsun yani? Hahaha Eyyy gidi old world eyy
Girişken biri değil misiniz acaba? Arkadaş olabileceğinizi düşündüğünüz kişilere yaklaşmayı, birlikte bir yapmayı denediniz mi? Bu durumlarda biraz girişken olmak gerekiyor. Belki siz bir etkinlik organize edip arkadaşlarınızı dahil edebilirsiniz.17 yasindayim okulda olsun okul dısı olsun hic arladasim yok , aslında arkadaşım var fakat boyle kotu gunumde yanına gidebilecegim kimsem yok , hergun eve gelirken agliyorum , snıfımda bi yere gidilecek olsun cagırılmıyorum , anca benim gidip “bende gelimi” falan demem lazim, onemsenmemek zoruma gidiyor , bi sekil yine arkadas falan var ama dostum yok , gecen babamla kavga ettim , aksam aksam o sinirle dısarı cıktım , fakat yanına gidebilecegim bi dostum yoktu tabi ,ne yapacagımı bilmez halde oturdum agladim , bi kac arkadasimi aradim evleri yakin olmasına ragmen gelemem falan dediler , asırı zoruma gitti , hala o gun geldikce aglayasim geliyor , iste o gun hic dostumun olmadıgını anlamistim , nasıl dost edinirim? Aslında bi tame varda o da uzakta , kendi sehrimde deil. Dostt istiyorumm nasıl edinirm?
Sen bilmezsin yeğen otur anlatayım diyin hahahBizler dinazoruz sanırımkuzenim 8 yaşında ve bana sürekli sen hangi çağda doğdun diyor
Bence hiç isteme canım boşver en güzeli teklik17 yasindayim okulda olsun okul dısı olsun hic arladasim yok , aslında arkadaşım var fakat boyle kotu gunumde yanına gidebilecegim kimsem yok , hergun eve gelirken agliyorum , snıfımda bi yere gidilecek olsun cagırılmıyorum , anca benim gidip “bende gelimi” falan demem lazim, onemsenmemek zoruma gidiyor , bi sekil yine arkadas falan var ama dostum yok , gecen babamla kavga ettim , aksam aksam o sinirle dısarı cıktım , fakat yanına gidebilecegim bi dostum yoktu tabi ,ne yapacagımı bilmez halde oturdum agladim , bi kac arkadasimi aradim evleri yakin olmasına ragmen gelemem falan dediler , asırı zoruma gitti , hala o gun geldikce aglayasim geliyor , iste o gun hic dostumun olmadıgını anlamistim , nasıl dost edinirim? Aslında bi tame varda o da uzakta , kendi sehrimde deil. Dostt istiyorumm nasıl edinirm?
Tesekkur ederimmmGençler şimdiler de hep böyle bende gördükçe üzülüyorum. Lisede öğretmenim ve cidden birbirlerinden bihaberler. Ayrıca dert anlatmaya korkuyorlar sırrımı veremem tutmaz diye.
Umarim karşınıza iyi kalpli birileri çıkar öncelikle :)
Cümlelerinizden dikkatimi çekti , illa benimde geleyim demem lazim demissiniz yani siz grup icinde görülmediginizi mi düşünüyorsunuz? Size kim görülmez olduğunuzu hissettirdi?biraz bunları düşünürseniz belki kendi kendinizi engellediğiniz bir iletişim seklinizde olabilir . Insanlar genelde birlikte eglenebildikleri kisileri secerler mesela siz direk dert anlatamiyorum kimseye diye girmissiniz meseleye ama kimse oyle hemen actim kollarimi gel derdini anlat demeyebilir. Arkadaşlarınızla önceliğiniz eğlenmeye çalışmak olsun sonra samimilestikce belki derdinizi paylaşacak kadar yakin görürsünüz zamana bırakmak lazım. Bunun bir taktiği olduğunu sanmıyorum
Yaa bir yere cagirsamda bahane üretip gelmiyorlar cok denedim , suraya gidelimmi falan diyorum , “yok dershanem var yok suraya gitmem lazim”diye bahane üretip duruyorlar ,Girişken biri değil misiniz acaba? Arkadaş olabileceğinizi düşündüğünüz kişilere yaklaşmayı, birlikte bir yapmayı denediniz mi? Bu durumlarda biraz girişken olmak gerekiyor. Belki siz bir etkinlik organize edip arkadaşlarınızı dahil edebilirsiniz.
Cok haklısınıx , herkes bi gruplasma icersinde , herkes cıkar icin arkadaslık kuruyorArtık yeni dünya düzeni arkadaşlığı böyle sanırım.
Neden kimse arkadaş olmak istemiyor ? Ben olsam bunu sorgulardım.
O zman sorun senden kaynaklı herkez böyle yapiyorsaYaa bir yere cagirsamda bahane üretip gelmiyorlar cok denedim , suraya gidelimmi falan diyorum , “yok dershanem var yok suraya gitmem lazim”diye bahane üretip duruyorlar ,
Herşey çok pahalilasti napcaksin arkadaşı nerede nasıl bulusacaksiniz17 yasindayim okulda olsun okul dısı olsun hic arladasim yok , aslında arkadaşım var fakat boyle kotu gunumde yanına gidebilecegim kimsem yok , hergun eve gelirken agliyorum , snıfımda bi yere gidilecek olsun cagırılmıyorum , anca benim gidip “bende gelimi” falan demem lazim, onemsenmemek zoruma gidiyor , bi sekil yine arkadas falan var ama dostum yok , gecen babamla kavga ettim , aksam aksam o sinirle dısarı cıktım , fakat yanına gidebilecegim bi dostum yoktu tabi ,ne yapacagımı bilmez halde oturdum agladim , bi kac arkadasimi aradim evleri yakin olmasına ragmen gelemem falan dediler , asırı zoruma gitti , hala o gun geldikce aglayasim geliyor , iste o gun hic dostumun olmadıgını anlamistim , nasıl dost edinirim? Aslında bi tame varda o da uzakta , kendi sehrimde deil. Dostt istiyorumm nasıl edinirm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?