Arkadasım hic yok?

ninis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2021
130
0
8
22
17 yasindayim okulda olsun okul dısı olsun hic arladasim yok , aslında arkadaşım var fakat boyle kotu gunumde yanına gidebilecegim kimsem yok , hergun eve gelirken agliyorum , snıfımda bi yere gidilecek olsun cagırılmıyorum , anca benim gidip “bende gelimi” falan demem lazim, onemsenmemek zoruma gidiyor , bi sekil yine arkadas falan var ama dostum yok , gecen babamla kavga ettim , aksam aksam o sinirle dısarı cıktım , fakat yanına gidebilecegim bi dostum yoktu tabi ,ne yapacagımı bilmez halde oturdum agladim , bi kac arkadasimi aradim evleri yakin olmasına ragmen gelemem falan dediler , asırı zoruma gitti , hala o gun geldikce aglayasim geliyor , iste o gun hic dostumun olmadıgını anlamistim , nasıl dost edinirim? Aslında bi tame varda o da uzakta , kendi sehrimde deil. Dostt istiyorumm nasıl edinirm?

Gençler şimdiler de hep böyle bende gördükçe üzülüyorum. Lisede öğretmenim ve cidden birbirlerinden bihaberler. Ayrıca dert anlatmaya korkuyorlar sırrımı veremem tutmaz diye.
Umarim karşınıza iyi kalpli birileri çıkar öncelikle :)
Cümlelerinizden dikkatimi çekti , illa benimde geleyim demem lazim demissiniz yani siz grup icinde görülmediginizi mi düşünüyorsunuz? Size kim görülmez olduğunuzu hissettirdi?biraz bunları düşünürseniz belki kendi kendinizi engellediğiniz bir iletişim seklinizde olabilir . Insanlar genelde birlikte eglenebildikleri kisileri secerler mesela siz direk dert anlatamiyorum kimseye diye girmissiniz meseleye ama kimse oyle hemen actim kollarimi gel derdini anlat demeyebilir. Arkadaşlarınızla önceliğiniz eğlenmeye çalışmak olsun sonra samimilestikce belki derdinizi paylaşacak kadar yakin görürsünüz zamana bırakmak lazım. Bunun bir taktiği olduğunu sanmıyorum

Artık yeni dünya düzeni arkadaşlığı böyle sanırım.
Neden kimse arkadaş olmak istemiyor ? Ben olsam bunu sorgulardım.

Artık yeni dünya düzeni arkadaşlığı böyle sanırım.
Neden kimse arkadaş olmak istemiyor ? Ben olsam bunu sorgulardım.
New world order diyorsun yani? Hahaha Eyyy gidi old world eyy

Girişken biri değil misiniz acaba? Arkadaş olabileceğinizi düşündüğünüz kişilere yaklaşmayı, birlikte bir yapmayı denediniz mi? Bu durumlarda biraz girişken olmak gerekiyor. Belki siz bir etkinlik organize edip arkadaşlarınızı dahil edebilirsiniz.

Bence hiç isteme canım boşver en güzeli teklik

Tesekkur ederimmm

Yaa bir yere cagirsamda bahane üretip gelmiyorlar cok denedim , suraya gidelimmi falan diyorum , “yok dershanem var yok suraya gitmem lazim”diye bahane üretip duruyorlar ,

Ben lisedeyken de boyleydi.
Herkes grubunu kurmustu. Ben iki uc kere sinif degistirdigim icin farkli farkli gruplara girip cikmistim, bunun sancisini da cektigimi hatirliyorum, su an o yaşlarim gozumun onune geldi cok iyi anladim seni :)
Yalniz oyle babaya kizip sokaklara atma kendini aksam vakti guvensiz bir yerdeysen, kendini telkin edip sakinlesmeye calis.

Arkadaslik isi biraz caba biraz kismet bir yerde.
Ben o yaşlarda kendimden buyuklerle takilmayi daha cok severdim ve hep eglenceli biriydim, sinif icinde de basarili oldugum icin kendi icimde sancilansam da gruba girisim kolay oluyordu.
Anlarsin iste, bu bir statu gibi goruluyordu, buna yogunlasabilirsin.

Simdi donup baktigimda lisedeki en vefasiz saydigim grup arkadasim bile bir zaman sonra dunya gorusumuz farklilasmis olmasina ragmen nikah sahidim olmustu, hem de ikiletmeden o ana kadar bir iletisimimiz bile yoktu, su an hala iletisimdeyiz ve cok da severim
Lisenin son gunu ve nikahimda, senelerimiz birlikte gecmesine ragmen kol kola bile girip gezmemis (ben sevmezdim) iki arkadas olarak sarilip adeta bagira bagira aglamistik :)

Senin de arkadaslik kriterin olsun mutlaka
İnsan kime emek verecegini iyi secmek zorunda pisman olmamak icin
Zor durumdayim gel dediginde gelmeyenleri ele
Vefasizlari, kibirlileri ve cimrileri ele, yalan soyleyeni, ici disi bir olmayani, cok dedikodu yapani ele, araya bir erkek girince seni satani ele
Bu tiplerle arkadaslik etmektense yalniz kal daha iyi, onun da tadini cikarmayi ogrenirsin hem de.

Tabii ki herkesin bir kusuru vardir ama bunlar temeldir bence
Sen de kendini olmazsa olmazlarini ve olursa olmazlarini bulup o tarz kisilere yanaş
Bir de onlara cok ihtiyacin oldugu mesajini verme hicbir zaman

Okulun kulupleri varsa katil, baska subeden arkadas da edinebilirsin teneffuste gezinirsiniz işte :)
Kutuphaneye mutlaka ugra, ayni seyden hoslandigin birilerine denk gelebilirsin

Allah iyilerle karsilastirsin ve kendimizde iyilerden olalim dilegiyle hosca kal :)

dışardan bakılınca çok sessiz , çok kapanık, çok üzgün, çok depresif, çok hüzünlü görünüyorsanız insanlar sizde uzaklaşmaya çalışırlar. yeni nesiller hem daha acımazsız ve daha asosyal . daha online hayat tercih ediyorlar.
çözemiyorsanız , çook uzun zamandır bu şekilde devam ediyorsa uzman destek almaya çalışın.
yaşınız 16 görünüyor, daha çok küçüksünüz. bunun üstesinden geleceksiniz emin olun

Bir grup icine girmektense senin gibi tek takilan biri varsa ona yanaş. Hem iki kisi oldugunuz icin birbirinizle daha sıkı arkadas olursunhz. Hem de diger gruplar sizin de arkadas edindiginizi gorunce size daha ilimli yaklasmaya baslar.

Yaa bir yere cagirsamda bahane üretip gelmiyorlar cok denedim , suraya gidelimmi falan diyorum , “yok dershanem var yok suraya gitmem lazim”diye bahane üretip duruyorlar ,
O zman sorun senden kaynaklı herkez böyle yapiyorsa

Benim de senin yaşlarında kızım var
Hep aynı kendini yanlız hissetme lütfen.
2 sene kapandik hepimiz çok normaldir.
Bende kaç yaşıma geldim arkadaş çevrem yok.ileride yalnızlığı sen tercih edeceksin muhtemelen
Daha aktif olmaya çalış.ama bunu yapmacık olarak yapma içinden geldiği gibi ol.

Herşey çok pahalilasti napcaksin arkadaşı nerede nasıl bulusacaksiniz evde kahve ikram etsen kahveye gelen zamdan haberin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…