arkadaşım hamile kalınca ''nazar değdirmiyim diye'' görüşmeyi kesti:((

kişi kendinden bilir işi demişler sende arama bence nazar falan değdirir
üstüne düşeni yapmışsın zaten hayırlı olsun demişsin ben onu bile yapmazdım yani yok say bence hiç takıp üzme kendini öyle birisi için canım

kişi kendinden bilir işi demişler sende arama bence nazar falan değdirir
üstüne düşeni yapmışsın zaten hayırlı olsun demişsin ben onu bile yapmazdım yani yok say bence hiç takıp üzme kendini öyle birisi için canım
Tesekkur ederim kin Tutamıyorum işte cnm .

Watsap da çevirim içi ama bana yazmıyor bende yazmıyorum ama o doğum yaptı aradım hayırlı olsun dedim
Bu insandan ne kadar uzak kalirsan senin ve bebegin icin o kadar iyi canim. Ben olsam adini dahi anmazdim. Whatsappdan da engellerdim. Ileride birgun gorusmek isterse de lafini koyarsin.

Amin teskkr ederim.iste ben kin Tutamıyorum doğumunda aradım hayırlı olsun dedim.şimdi keşke yapmasaydim diyorum
Tamam iyi niyet gosterip aramis hayirli olsun demissiniz. Daha da ustunde dusunmenize gerek yok bence. Herseye ragmen aradiysaniz bundan sonra ki iliskiniz onun sorunudur bence. Hatta onun ayibidir diyelim. :KK56:

o insana arkadaşmı diyorsun sen bence öyle yaparak kötü enerjisini göndermiş zaten takma hiç Allah herkese akıl versin yaaa

Bu insandan ne kadar uzak kalirsan senin ve bebegin icin o kadar iyi canim. Ben olsam adini dahi anmazdim. Whatsappdan da engellerdim. Ileride birgun gorusmek isterse de lafini koyarsin.
Kin Tutamıyorum işte cnm...hatta bebek görmeye herkesi çağırdı beni çağırmadi sonradan haberim oldu

Tamam iyi niyet gosterip aramis hayirli olsun demissiniz. Daha da ustunde dusunmenize gerek yok bence. Herseye ragmen aradiysaniz bundan sonra ki iliskiniz onun sorunudur bence. Hatta onun ayibidir diyelim. :KK56:
Bilmiyorum ya herkesi kendim gibi saniyorum

ewet duydunuz benm çocuum yok ewliyim..arkadasım hamıle kalınca görşmeyi kesti
Nazar fesatliktan olur..
Ona deseydiniz "kişi kendinden yola çıkarmış,herkesi kendin gibi mi sandın?"diye..
Doğurunca ne yapacak..bebeği sarıp saçmalayıp eve mi kapatacak bu ruh hastası kadın??

Konu eski ama artık hamismissin tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.arkadaşında kendi utansin

Ay canim benim valla gozlerim doldu insallah en yakin zamanda bende hamis olurum cok cok sagol sende saglicakla kucagina al insallah :KK200::KK200:
Insallah hayat mucizelerle dolu ben 2 kere tup bebek yaptım olmadı .kendiliğinden hamile kaldım. Umudunu inancını yitirme yeterki rabbim istesin olur .seninde burada mutluluğunu paylaşacağın günlerin olacak insallahhh

Insallah hayat mucizelerle dolu ben 2 kere tup bebek yaptım olmadı .kendiliğinden hamile kaldım. Umudunu inancını yitirme yeterki rabbim istesin olur .seninde burada mutluluğunu paylaşacağın günlerin olacak insallahhh
ah ah insallah o gunleri gorurum hemen yazicam buraya bende anne oluyorum diye bakalim hersey kismet :p

X