Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten cnm ben tup bebek merkezleri araştırıyordum hatırlarsan kesinlikle aklından çıkart.hadi ya ...
kafaya takmayınca oluyor desene canım ya bilemedim nasıl düşüneceğimi ya
Amin canım Allah isteyen herkese versinKonunuzu uye olmadan önce okumuştum ve çok üzülmüştüm sizin için... Çok şükür Rabbim yüzünüzü güldürmüş çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah... Bebişinizle beraber sağlıklı uzun ömrünüz olsun.
Çok kıskandı bi hayırlı olsun demedibu konu hep aklımdaydı hamile olunca merak edip yeniden konuyu alevlendirdim :) ahh o arkadaşın kıskanmıştır sen de onunla konuşma sanıyor ki ALLAH bir ona veriyor
Kocası söylemiş ama beni aramadi daha hayırlı olsun demedisizin adınıza çok sevindm gerçekten inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız meleğinizi ,o malum kişininde gerçek yüzünü görmüş oldunuz böylece ,sizin hamile olduğunuzu öğrendiğinde ne yaptı acaba suratını görmek isterdim :))
benim kendi akrabalarımdada çok böyle mecbur kalmadıkça görüşmüyorum onlarla insanın psikoljisini bozuyolar gerçekten
Amin insallah Teşekkür ederim tatlim:)sizin adınıza çok sevindm gerçekten inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız meleğinizi ,o malum kişininde gerçek yüzünü görmüş oldunuz böylece ,sizin hamile olduğunuzu öğrendiğinde ne yaptı acaba suratını görmek isterdim :))
benim kendi akrabalarımdada çok böyle mecbur kalmadıkça görüşmüyorum onlarla insanın psikoljisini bozuyolar gerçekten
yüzü yok çünkü :) sende boşver görüşme öyle birisiyle tadını çıkar bu günlerininKocası söylemiş ama beni aramadi daha hayırlı olsun demedi
Watsaptan beni görüyor çevirim içi oluyor ama bana yazmıyor sizce ben yazayimiyüzü yok çünkü :) sende boşver görüşme öyle birisiyle tadını çıkar bu günlerinin
o cevabını almış zaten canım hiç uğraşma görme sende bence ,kendin bilirsin yinedeWatsaptan beni görüyor çevirim içi oluyor ama bana yazmıyor sizce ben yazayimi
Yazmiycam zaten ama o doğum yaptı ben aradım hayırlı olsun dedimo cevabını almış zaten canım hiç uğraşma görme sende bence ,kendin bilirsin yinede
Watsap da çevirim içi ama bana yazmıyor bende yazmıyorum ama o doğum yaptı aradım hayırlı olsun dedimHamile kalmak isteyip de kalamayan kadinlar potansiyel nazar makinesi sanki. Demekki kendisi hamile kalmadan once insanlara hasetle bakiyormus. Allah herkesin gonlune gore verir. Size de vermis. Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Boyle insanlardan da uzak etsin.
Amin teskkr ederim.iste ben kin Tutamıyorum doğumunda aradım hayırlı olsun dedim.şimdi keşke yapmasaydim diyorumSimdide sen onunla gorusmeyi kes. Sonucta sende hamilesin nazar degdirir falan ne garip insanlar ya. Saglikla mutlulukla al bebegine kucagina insallah