- 30 Temmuz 2022
- 101
- 55
- Konu Sahibi Cancancan333
Kızlar geçmiş konularda hatırlayanınız varsa yakın bi arkadaşım vardı çocuk konusunda bana aşırı baskı yapmıştı vs demiştim. Dün biz bu arkadaşın evine gittik . Kısa bi süre önce de bi iki ay kadar önce evden satış yapmaya başlamıştı hatta işte çevrene ismimi duyur falan demişti Instagram açmış oradan da büyümeye çalışıyor vs. Neyse zaten araya bu işi girdi gireli doğru düzgün arayıp sormuyor gitme gelmeler kesilmişti dün eşler vasıtasıyla görüşüldü. Evine gittik akşam gitmeden önce kırılmayan bardak kalmadı elime cam battı evin anahtarını bulamadık üst üste terslik yaşandı yani. Neyse evine gittik davranışları soğuk eşinin de aynı 4 lü sohbet ediyoruz ama sohbet bi yerde tıkanıyor vs. Ya bi ay kadar önce çocuk konusundaki ufak tartışmamızdan dolayı ya da bu iş kurdu ya ondan dolayı mı soğuk yapıyor diye tahmin ediyorum. Yani şöyle o kadar konuştuk muhabbet ettik hiç işi hakkında bişey demiyor instagram açmış bana istek yollamamıştı falan. Yani insan bi demez mi şöyle yapmaya başladım böyle yapmaya başladım şunu şurdan alıyorum şöyle yapıyorum vs. Hiçbir şeyden bahsetmedi oysa ki instagramdan çatır çatır takşpci satın alıp paylaşım yapıyor. En son ben sordum artık eee hediyelik yapıyor musun naptın o işleri diye evet diye cevap verdi bi iki kelime konuştu sanki ağzından cımbızla laf alıyorum gibi hissettim kocasıyla yatak muhabbetini anlatan bana işiyle ilgili bişeylerini paylaşmaya çekindi. Bu arada 4 yıllık öğretmenim yani onu kıskanma gibi bi durumum yok ve olamaz o ne düşünerek bu şekilde davrandı burnu mu kalktı cebine üç beş kuruş girince anlamadım. Neyse eve geldim arkadaşıma yazdım “canım eşim sizin sayfayı takip etmiş ben de attım istek “diye o da teşekkür ederim canım yazmış. Sayfasında 80 kişiyi takip eden kız bana geri takip atmamış. Ne yapmaya çalışıyor bu sizce??
Hatta art niyetli falan düşündüğümü düşünmesin diye gerçekten içimden gelerek dedim ki bana geleceğinde akşamları getir işini beraber de yaparız yardımcı olurum dedim çünkü bi süredir yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu ve cevap dahi vermedi bu dediğime
Hatta art niyetli falan düşündüğümü düşünmesin diye gerçekten içimden gelerek dedim ki bana geleceğinde akşamları getir işini beraber de yaparız yardımcı olurum dedim çünkü bi süredir yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu ve cevap dahi vermedi bu dediğime