Arkadaşım gerçek dost değil mi ben mi zorluyorum

Nasıl yapacaksın söyleyim. Önce arkadaşını kaybetmeyi göze alacaksın. Sonra da karşısına geçip sana değer verdiğim için ve senin bu kötü semtte yalnız kalmana gönlüm razı olmadığı için, seni kız kardeşim olarak düşünüp seninle kaldim. ama tavırların beni çok rahatsız etti beni çok kırdın bu konudaki düşüncelerini merak ediyorum diyeceksin ve kenara çekileceksin bekleyeceksin. Dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır. Kendine saygını koru ve bu şekilde hakettiğin değeri talep et.

Şu aralarda herkes arkadaşlarıyla alakalı konular açıyor .

Sizi çok iyi anlıyorum arkadaşınız diye değer veriyorsunuz ama o artık aynı heveste değil bu yüzden tek taraflı ilerletmeyin arkadaşlığınızı hep fedakarlık yapıyorsunuz bu sevgi değil rica ederim kesin ilişkinizi size değer veren insanlar bulun onlarla arkadaşlık yapın .

Böyle ittire ittire hiçbir ilişki sürdürülemez. 22 yaşında koca kadın evde tek kalabilir. Kuzeni gelmişse sizi neden çağırıyorlar? Bosverin böyle arkadaşlık olmaz. İşi düşünce yine yazar bu sefer de siz görmezden gelin

Bence fazla zorlama bende zorladım biriyle böyle tamamen koptuk bari selamınız kalsın bazen olmayınca olmuyordur

Niçin zorluyorsunuz ki... Sizi önemsemediğini anlamaniz icin sadece bu kelimeleri duymamissiniz. Varliginizin degerini bilmeyeni yoklugunuzla terbiye edeceksiniz. Onun bunu bilmesine gerek yok yani alindiginizi. Elbet boylelerinin yeniden isi düşer o zaman bir güzel icinizi dökersiniz ve gorusmek istemediginizi soyleyip kapatirsiniz telefonu. Bazi seyleri gercekten kapatmak gerek. Herkes göründüğü gibi olmayabiliyor. Ama ben guvenemeyecegim insani hayatima yük etmeyenlerdenim.

Ya ben arkadaşlık ilişkilerinde bu kadar darlanmayı hiç sevmiyorum. Kız çalışıyo zaten ne sporu. Ayrıca siz neden onunla kalmak için şehir dışından taa oraya gidiyosunuz onu anlamadım. Evde olursun işin olmaz kalırsın yanında ama diğer türlü ne gerek var. Haddinden fazlasını vermişsin karşılığını alamayınca üzülmüşsün. Kuzeni gelmiş kız tekrar aramamış seni bi tarafına takmıyor. Otursun kuzeniyle sen nereye gidiyorsan git. Annesi sorarsa durumu açıklarsın zaten.
Son olarak arana mesafe koy bundan sonra. Arayıp sorma. O menfaat ilişkisi kurmuş seninle sen de ona göre davran

bana daha yeni mesaj atmış dışarı felan çıkmıştık yazmış cvp vermedim olurda yazarsa gelmedin felan diye bugün, rahatsızlık vermeyeyim kuzenin var nasılsa diye yazmayı düşünüyorum sonrada zaten ne arar ne sorarım. Evlerinde bi kaç parça kıyafetim var onuda İş çıkışı o gelmeden kuzeninden almayı düşünüyorum.

spor meselesi bi örnekti sadece. Genel olarak tavrını anlatmak için bahsetmiştim.

spor meselesi bi örnekti sadece. Genel olarak tavrını anlatmak için bahsetmiştim.
Anlıyorum. Siz fazla değer veriyosunuz ama karşılığını alamıyorsunuz. Spor konusu bir örnek tamam da bakış açınız yanlış. Tabi bu benim düşüncem. Sevgili konusunda da arkadaşınız hatalı menfaatçilik çünkü yaptığı

Ne zaman sevgili yapsa hep aynı şey. İlk ilişkisi sorunluydu belki bencillik ettim demiştim kendi kendime çünkü insanın morali bozuk olunca kimseyle konuşası gelmşyor ama baktımkş buseferde aynısını yapıyor burda artık tamamen hatalı oluyor kendisinede söyleyeceğim zaten. Arkadaşlık bu demek değil maalesef.

Bu kadar takmayın kafanıza gencecik yaşta yok arkadaş yok şu bu. Amaaan hayatınızı yaşayın. Zaten 30 lu yaşlara gelene kadar epey kişi eleniyor gerçekten dost olan kişiler kalıyor. Benim en fazla 5 dostum var. Onları hep ben arasam hiç sorun etmiyorum çünkü niyetlerini biliyorum.

Sizde o sevgilisinden ayrıldığı zaman aynı mesafeyi devam ettirin o zaman. Bazı insanlar konuşmaktan anlamıyor

Arkadaşınız yanında olmanızı istese, gel derdi. Ailesi dedi diye gitmek dadı tarzı olmuş. Kendisine sorsanız geliyim mi diye şık olurdu.
Bazen zorlamamak lazım bu arkadaşlık olaylarını.. Hayatımızda anlamlandırdığımız haliyle görüyoruz bazen, oldukları şekilde değil
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…