- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
- Konu Sahibi hayalleriolankiz
-
Arkadaşınıza da böyle çemkirir misiniz?Kuzeni. Tanıştık zaten. O geldi diye mi böyle bilmiyorum ama rn azından teşekkür edip bundan sonra biz ikimiz kalalım sende düzenini bozma diyebilirdi
Arkadaşınıza da böyle çemkirir misiniz?Bence sizde bu forumu biraz salın. Kim ne konu açsa altına hep bi tepkili yorumlar yapıyorsunuz. Kendinizi ne sanıyorsunuz?
Oturdugumuz semt biraz bozuk bi semt hırsızlar uyuşturucu satıcıları vs.
rica ettler kırmak istemedim bende ailelerimizde tanışıyor annesi annemle babası babamla arkadaş.
aslında başta çok hevesliydi işte bizde kalırsın yer içeriz sabahlarız beraber felan eğleniriz kafa dağıtırız ama şimdi görüyorumki fazlalıkmısım gibi.Şimdi tepkimi koymak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum bilsin darıldıgımı istiyorum
Bence fazla zorlama bende zorladım biriyle böyle tamamen koptuk bari selamınız kalsın bazen olmayınca olmuyordurMerhaba hanımlar. Size bir konuda danışmak istiyorum.
çocukluktan beri yakın oldugum bir arkadasım var ama özellikle üniversiteye geçtiğinden buyana bi kaç kere küslük yaşadık çünkü onun sorunlu bi ilişkisi vardı ve ayrılıp barışıyordu cocukla barışınca ben asla aklına gelmiyordum. Bunu defalarca kendisinede söyledim hep inkar etti her neyse çocuktan ayrılmış en son küstüğümüzde. Benimde ilişkim bitti ve bende con ağladım üzüldüm sağolsun yanımda oldu. Ama şimdi bakıyorum on gün yirmi gün mesaj atmasam asla aramaz sormaz. Hep ben yazarım napıyosun felan diye. Evlerine gidiyorum mesela çalışıyor yorgun oluyor genelde sürekli uyku modunda.Spora gidelim diyorum mesela yok ben üşenirim cevabı alıyorum. Bunları idare edebilirim ancak şu son olan bir durumacanım çok sıkıldı. Ailesi benden memleketlerine gidicekkeri için kızlarıyla kalmamı rica ettler yalnız kalmasın diye.evlerimiz arasında bir sokak var zaten bende tatilimi bile bırakp o yalnız kalmasın diye şehir dışından geldim.ilk günler iyi güzel anlaştık ama şehir dışından kuzeni gelmiş eve ve sonra sanki beni istemiyor moduna girdi evde. Bana zaten geliyomusun felan diye sorduğu yok ben sırf annesi dedi diye gidiyorum eve muhabbet yok elinde full telefon. Uykumuz geliyo yatıyoruz sonra genelde kuzeniyle sohbet halinde.neyse dedim belki ben alınganlık yapıyorum, yeni sevgili yapmış bu arada ve full onunla konuşuyor. Bugün sabah onlar uyurken kendi evime geçtm zaten günlerdir asla kahvaltı felan yapmadık beraber saat 2-3e kadar uyuyor. Bende uyandınızmı diye mesaj attım cvp yok bu saat oldu. Aradım aradığınız kişi başkadıyla konusuyor dedi telefon. Zaten 7/24 elinde telefon whatsappa cevap vermemek için girmediğini düşünmeye başladım. Yani gerçekten benim arkadaşım nedenböyle anlamıyorum. Şimdi evlerine gidip kalasım yok demekki bana ihtiyaxı yok zaten. Ama darıldıgımıda bilsin istiyorum ne yapayım gidip kalmasam ailesine ayıp olacak yalnız bırakmış dicek bilmiyorum..
Niçin zorluyorsunuz ki... Sizi önemsemediğini anlamaniz icin sadece bu kelimeleri duymamissiniz. Varliginizin degerini bilmeyeni yoklugunuzla terbiye edeceksiniz. Onun bunu bilmesine gerek yok yani alindiginizi. Elbet boylelerinin yeniden isi düşer o zaman bir güzel icinizi dökersiniz ve gorusmek istemediginizi soyleyip kapatirsiniz telefonu. Bazi seyleri gercekten kapatmak gerek. Herkes göründüğü gibi olmayabiliyor. Ama ben guvenemeyecegim insani hayatima yük etmeyenlerdenim.Merhaba hanımlar. Size bir konuda danışmak istiyorum.
çocukluktan beri yakın oldugum bir arkadasım var ama özellikle üniversiteye geçtiğinden buyana bi kaç kere küslük yaşadık çünkü onun sorunlu bi ilişkisi vardı ve ayrılıp barışıyordu cocukla barışınca ben asla aklına gelmiyordum. Bunu defalarca kendisinede söyledim hep inkar etti her neyse çocuktan ayrılmış en son küstüğümüzde. Benimde ilişkim bitti ve bende con ağladım üzüldüm sağolsun yanımda oldu. Ama şimdi bakıyorum on gün yirmi gün mesaj atmasam asla aramaz sormaz. Hep ben yazarım napıyosun felan diye. Evlerine gidiyorum mesela çalışıyor yorgun oluyor genelde sürekli uyku modunda.Spora gidelim diyorum mesela yok ben üşenirim cevabı alıyorum. Bunları idare edebilirim ancak şu son olan bir durumacanım çok sıkıldı. Ailesi benden memleketlerine gidicekkeri için kızlarıyla kalmamı rica ettler yalnız kalmasın diye.evlerimiz arasında bir sokak var zaten bende tatilimi bile bırakp o yalnız kalmasın diye şehir dışından geldim.ilk günler iyi güzel anlaştık ama şehir dışından kuzeni gelmiş eve ve sonra sanki beni istemiyor moduna girdi evde. Bana zaten geliyomusun felan diye sorduğu yok ben sırf annesi dedi diye gidiyorum eve muhabbet yok elinde full telefon. Uykumuz geliyo yatıyoruz sonra genelde kuzeniyle sohbet halinde.neyse dedim belki ben alınganlık yapıyorum, yeni sevgili yapmış bu arada ve full onunla konuşuyor. Bugün sabah onlar uyurken kendi evime geçtm zaten günlerdir asla kahvaltı felan yapmadık beraber saat 2-3e kadar uyuyor. Bende uyandınızmı diye mesaj attım cvp yok bu saat oldu. Aradım aradığınız kişi başkadıyla konusuyor dedi telefon. Zaten 7/24 elinde telefon whatsappa cevap vermemek için girmediğini düşünmeye başladım. Yani gerçekten benim arkadaşım nedenböyle anlamıyorum. Şimdi evlerine gidip kalasım yok demekki bana ihtiyaxı yok zaten. Ama darıldıgımıda bilsin istiyorum ne yapayım gidip kalmasam ailesine ayıp olacak yalnız bırakmış dicek bilmiyorum..
Ya ben arkadaşlık ilişkilerinde bu kadar darlanmayı hiç sevmiyorum. Kız çalışıyo zaten ne sporu. Ayrıca siz neden onunla kalmak için şehir dışından taa oraya gidiyosunuz onu anlamadım. Evde olursun işin olmaz kalırsın yanında ama diğer türlü ne gerek var. Haddinden fazlasını vermişsin karşılığını alamayınca üzülmüşsün. Kuzeni gelmiş kız tekrar aramamış seni bi tarafına takmıyor. Otursun kuzeniyle sen nereye gidiyorsan git. Annesi sorarsa durumu açıklarsın zaten.
Son olarak arana mesafe koy bundan sonra. Arayıp sorma. O menfaat ilişkisi kurmuş seninle sen de ona göre davran
Çemkirmem. Çemkirebilsem bu konuyu açmazdım zaten :)Arkadaşınıza da böyle çemkirir misiniz?
Anlıyorum. Siz fazla değer veriyosunuz ama karşılığını alamıyorsunuz. Spor konusu bir örnek tamam da bakış açınız yanlış. Tabi bu benim düşüncem. Sevgili konusunda da arkadaşınız hatalı menfaatçilik çünkü yaptığıspor meselesi bi örnekti sadece. Genel olarak tavrını anlatmak için bahsetmiştim.
Ne zaman sevgili yapsa hep aynı şey. İlk ilişkisi sorunluydu belki bencillik ettim demiştim kendi kendime çünkü insanın morali bozuk olunca kimseyle konuşası gelmşyor ama baktımkş buseferde aynısını yapıyor burda artık tamamen hatalı oluyor kendisinede söyleyeceğim zaten. Arkadaşlık bu demek değil maalesef.Anlıyorum. Siz fazla değer veriyosunuz ama karşılığını alamıyorsunuz. Spor konusu bir örnek tamam da bakış açınız yanlış. Tabi bu benim düşüncem. Sevgili konusunda da arkadaşınız hatalı menfaatçilik çünkü yaptığı
Sizde o sevgilisinden ayrıldığı zaman aynı mesafeyi devam ettirin o zaman. Bazı insanlar konuşmaktan anlamıyorNe zaman sevgili yapsa hep aynı şey. İlk ilişkisi sorunluydu belki bencillik ettim demiştim kendi kendime çünkü insanın morali bozuk olunca kimseyle konuşası gelmşyor ama baktımkş buseferde aynısını yapıyor burda artık tamamen hatalı oluyor kendisinede söyleyeceğim zaten. Arkadaşlık bu demek değil maalesef.
Aynen söyleyeceğim teşekkür ederimSizde o sevgilisinden ayrıldığı zaman aynı mesafeyi devam ettirin o zaman. Bazı insanlar konuşmaktan anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?