- 29 Mart 2020
- 791
- 761
- 53
- Konu Sahibi hayalleriolankiz
-
22 ikimizdeYaş kaç ?
22 ikimizde
Oturdugumuz semt biraz bozuk bi semt hırsızlar uyuşturucu satıcıları vs.22 yaşındaki kız için ailesi evde tek kalamaz mi dedisiz de işinizi gücünüzü bırakıp gittiniz yanına. Bence bu kadar fedakarlık insanin kendine saygısız olması demek.
İlişkini kesmelisin. Benim de canı isteyince cevap atan bir arkadaşım vardı. Ama benim illa anında ona yazmamı isteyen.. bir gün mesajıma yine bir şey demedi. Sonra tweet atmıs b.k gbi bi insanım mesajlara cevap vermeyen yazmış. Onu görünce vatsaptan engelledim. Sonra başka nodan yazmıs onu da engelledimben safff her şeyine anında koşardım. Oysa sadece işi düşünce.
Böylelerini e devlete varana kadar engellemek lazım.
Kuzeni. Tanıştık zaten. O geldi diye mi böyle bilmiyorum ama rn azından teşekkür edip bundan sonra biz ikimiz kalalım sende düzenini bozma diyebilirdiEve gelen ‘kuzen’ olmayabilir, siz de kimseye bu derece kendinizi adamayın.
O dost mu bilmiyorum ama siz annesı gibisiniz.
Annesi bizde kal diyebilir aksamları git otur evıne don, kız belli kı tek kalmak istiyor.
Yorgun argın geliyordur isten.
İnsanları rahat bırakın biraz
Dediğim gibi benden ailesi rica etti babası biraz hassas o konularda. Tek kalamazsın demiş. Yoksa işi bırak bizle gel dediği için bende zorda kalmasın diye kabul ettimKoca kız. Neden yalnız kalmasın diye tatilinizi bitiriyorsunuz ki..
Bu vesileyle bir daha böyle birşey yapmazsın☺Dediğim gibi benden ailesi rica etti babası biraz hassas o konularda. Tek kalamazsın demiş. Yoksa işi bırak bizle gel dediği için bende zorda kalmasın diye kabul ettim
Aynen öyleBu vesileyle bir daha böyle birşey yapmazsın☺
Rahat bıraksan evde mutlu olmadıgını gorup yalnız bırakıp evıne giderdin bence.ben zaten rahat bırakıyorum hanımefendi. annesi felan değilim ben sadece ailesine ayıp olmasın derdindeyim.hem mesele kalıp kalmamak değil arkadaşımın sürekli bu modda olması. Genel olarak on gün yazmasan yazmaz
Bence sizde bu forumu biraz salın. Kim ne konu açsa altına hep bi tepkili yorumlar yapıyorsunuz. Kendinizi ne sanıyorsunuz?Rahat bıraksan evde mutlu olmadıgını gorup yalnız bırakıp evıne giderdin bence.
Kız net sekilde yalnız kalmak istiyor benım anlamadığım.
Cunku bende onun gibiyim
Sende yazma oyleyse, yazısmayın.
İkinizde ıstedıgınız de gorusun
Neden kiz senınle mutlu degıl yalnız kalmak istiyor dedım diye cıldırdın?Bence sizde bu forumu biraz salın. Kim ne konu açsa altına hep bi tepkili yorumlar yapıyorsunuz. Kendinizi ne sanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?