Seni görmezden gelen negatif enerji veren insandan uzak durunMerhaba arkadaşlar direk konuya girmek istiyorum. Yaklaşık 2 yıldır tanıdığım çok sevdiğim bir arkadaşım var. Gayet iyi anlaşıyoruz yaşlarımız da yakın çocuklarımızda akran. İkimizde aynı yaşlarda erkek evladı var. Bu sene aynı anaokuluna verdik. Herşey iyi hoş derken bu arakadaşımın bambaşka yüzüne görmeye başladım sürekli oğlumu eleştiriyor işte çok büyük görünüyor senin oğlun çok sakın hiç erkek çocuğu gibi değil kız gibi yetiştiriyorsun(onun oğlı aşırı yaramaz ve boy olarak bizimkinden kısa) bende şaşırıp kalıyorum her çocuk bir değil diyorum içten içe kıskandığını hissediyorum çok üzülüyorum. Asla bu tarz olayları sevmem kimsenin çocuğuna asla laf etmem böyle bir insan olduğum halde bu tarz konuşmaları canımı sıkıyor. Bugün de okuldan almaya gittiğim de başka bir veli ile konuşuyor du hiç dönüp bana bakmadı bile neyse oğlumu aldım yanına gittim diğer konuştuğu arkadaşa hadi gidelim ayşe birlikte oynasın çocuklar diye gitti. Bizimkide ağladı arkalarından benimle arkadaş değilmisin beni unuttunmu vs diye yani çok pis satışa geldim anlamda veremedim. Siz olsanız ne yaparsınız. Yüzüne bakmamayı düşünüyorum çok kırdı beni gerçekten
Yerinizde olayım böyle bı tiple değil 2 sene 10 senelik arkadaşım olsa yine muhattap olmam. Size değer vermeyen insana siz hiç değer vermeyin. Kendisini adam yerine koymuş hanımefendi.Merhaba arkadaşlar direk konuya girmek istiyorum. Yaklaşık 2 yıldır tanıdığım çok sevdiğim bir arkadaşım var. Gayet iyi anlaşıyoruz yaşlarımız da yakın çocuklarımızda akran. İkimizde aynı yaşlarda erkek evladı var. Bu sene aynı anaokuluna verdik. Herşey iyi hoş derken bu arakadaşımın bambaşka yüzüne görmeye başladım sürekli oğlumu eleştiriyor işte çok büyük görünüyor senin oğlun çok sakın hiç erkek çocuğu gibi değil kız gibi yetiştiriyorsun(onun oğlı aşırı yaramaz ve boy olarak bizimkinden kısa) bende şaşırıp kalıyorum her çocuk bir değil diyorum içten içe kıskandığını hissediyorum çok üzülüyorum. Asla bu tarz olayları sevmem kimsenin çocuğuna asla laf etmem böyle bir insan olduğum halde bu tarz konuşmaları canımı sıkıyor. Bugün de okuldan almaya gittiğim de başka bir veli ile konuşuyor du hiç dönüp bana bakmadı bile neyse oğlumu aldım yanına gittim diğer konuştuğu arkadaşa hadi gidelim ayşe birlikte oynasın çocuklar diye gitti. Bizimkide ağladı arkalarından benimle arkadaş değilmisin beni unuttunmu vs diye yani çok pis satışa geldim anlamda veremedim. Siz olsanız ne yaparsınız. Yüzüne bakmamayı düşünüyorum çok kırdı beni gerçekten
Aynen öyle ama insan bi anda bunları yaşayınca arkadaşlık ilişkilerinden soğuyorYerinizde olayım böyle bı tiple değil 2 sene 10 senelik arkadaşım olsa yine muhattap olmam. Size değer vermeyen insana siz hiç değer vermeyin. Kendisini adam yerine koymuş hanımefendi.
Onun kalitesine mi düşmek lazım çok pardon da neden o başkasının çocuğunu küçümsüyor diye o güzel yavrucağa dil uzatmaya utanmayacak mısınız? Onları kendi egolarınız için lütfen kullanmayın!Sende ona aynını yap anlasın ezikle
Bunlar ondan anlar
Benzer durumu yaşadım aynı annesinin tavırları çocukta da vardı kızımın onun davranışlarından etkilenmesini istemediğim için direkt görüşmeyi hatta selamı bile kestim.Aynen öyle ama insan bi anda bunları yaşayınca arkadaşlık ilişkilerinden soğuyorçocuğum için ayrı üzüldüm çok iyi anlaşıyorlardı birde onun oğlu giderken benimkine sen gelmiceksin evine gidiyorsun oh diyor. Ana oğul aynı
Ben çocuğu kastetmedim kiOnun kalitesine mi düşmek lazım çok pardon da neden o başkasının çocuğunu küçümsüyor diye o güzel yavrucağa dil uzatmaya utanmayacak mısınız? Onları kendi egolarınız için lütfen kullanmayın!
Yok hiç gerek yok o kaliteye düşmeye gerek yok direkt iletişimi kesmek en güzeliBen çocuğu kastetmedim ki
Ezikleyip duruyorsa aynını buda yapsın illa bir konu bulur
Evet bende çocuklarıma hep derim sizi üzenlerle arkadaşlık etmeyin derim. Çocuk yetiştirmek eğitmek çok zorBenzer durumu yaşadım aynı annesinin tavırları çocukta da vardı kızımın onun davranışlarından etkilenmesini istemediğim için direkt görüşmeyi hatta selamı bile kestim.
O sizce doğruYok hiç gerek yok o kaliteye düşmeye gerek yok direkt iletişimi kesmek en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?