• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasim banka kartni kaybetti

Kadinsoruyor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
296
128
18
30
Arkadaslar arkadasim banka maas kartini kaybetti. Bankaya gidiyoruz ptt ye gonderiyor ptt ye gidiyoruz halledemiyor. Ne yapalim ne edelim bilemedik. Daha once bu duruma dusen var mi ?

Bir defa başıma geldi.ptt den benim adima başkası almıştı ama.bulamadım kim olduğunu.musteri hizmetlerini arayıp iptal ettirip yenisini istedim.bankada da birkaç gün ugrasmak zorunda kaldım.son gün yardimci oldu da bir çalışan öyle hallettim

Hangi bankaya aitse şubeden yada çağrı merkezi acil kayıp çalıntı hattından kartı iptal ettirsin.

Benim kartimi atm yutmuştu. 45dk 7 farkli musteri temsilcisi ile telefonla konustuktan sonra karti iptal ettirmistim. Yani bir yerlere gitmenize gerek yok, telefonda israr ederseniz karti iptal ettirebilirsiniz. Banka karti hangi bankaya ait? Ptt ne alaka onu anlamadim.

Garanti bankası. Biz bilmiyorduk ama simdi hallettik :)))) kimse ilgilenmedi bankada da ptt de de herkes basindan saviyor bildigini. cok tesekkur ederiz herkese. Sağolun var olun.

Back
X