Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar arkadasim banka maas kartini kaybetti. Bankaya gidiyoruz ptt ye gonderiyor ptt ye gidiyoruz halledemiyor. Ne yapalim ne edelim bilemedik. Daha once bu duruma dusen var mi ?
Bir defa başıma geldi.ptt den benim adima başkası almıştı ama.bulamadım kim olduğunu.musteri hizmetlerini arayıp iptal ettirip yenisini istedim.bankada da birkaç gün ugrasmak zorunda kaldım.son gün yardimci oldu da bir çalışan öyle hallettim
Benim kartimi atm yutmuştu. 45dk 7 farkli musteri temsilcisi ile telefonla konustuktan sonra karti iptal ettirmistim. Yani bir yerlere gitmenize gerek yok, telefonda israr ederseniz karti iptal ettirebilirsiniz. Banka karti hangi bankaya ait? Ptt ne alaka onu anlamadim.
Garanti bankası. Biz bilmiyorduk ama simdi hallettik :)))) kimse ilgilenmedi bankada da ptt de de herkes basindan saviyor bildigini. cok tesekkur ederiz herkese. Sağolun var olun.