Arkadaşım bana niye küstü?

Aynen doğru, akışına bırakacam.

Güzel cevap olur gerçekten. Hayat insanları şaşırtmaya devam ediyor. Siz akıllıca davranmışınız. Ben hala vefalı olma derdindeydim. Aslında hak ettiği cevabı vermem lazım
Vefa göstereceginiz bir durum yok. Siz zaten fazlasiyla yapmissiniz. Sizin sikayet etmeniz laizm aglama duvari meselesini kendisi sikayetci olmus bu durumdan.E o zaman sizi oyle kullanmasaydi bu zamana kadar.Uzulmeyin.Hayatiniz ferahlayacaktir eminim.Yoluna bakin.

Hakikaten ya bu açıdan bakınca gözüm açıldı

Arkadaşlığa çok büyük bir saygım var. Ancak arkadaşınız evli kişilerle ilişki kurarken ondan nasıl soğumadınız ya? Ben açıkçası uzaklaşırım, direkt keserim muhabbeti isterse 35 senelik arkadaşım olsun farketmez. Bugün başkasına yapan yarın bana da yapar çünkü. Sizin iletişiminizi onunla kesmeniz gerekirdi. Bence hiç yazmayın attığı imalı sözlere de karşılık vermeyin yerinizde olsam engellerdim her yerden.

Ben ağlama duvarı değilim artık benimle güzel şeyler yapan biri lazım dersiniz.

Acaba onun arkasından dedikodu yapmış olma ihtimaliniz var mı? Kulağına gitmiş olmasın. Malum siz bir söyleseniz onun kulağına giden 5 olur

Size ağlamış ağlamış şimdi de ağlayacak bir şeyi kalmayınca sizi şutlamış. Kusura bakmayın ama artık sizinle bir işi kalmamış. Üzülmeyin aksine sevinin. Ben böyle ruh emici insanlardan uzak duruyorum ki beni de etkilemesinler.

Bende kandım, o kişilerin gerçekten boşanma aşamasında olduğunu düşündüm

Boyle biri ile nasil arkadas kalabiliyorsunuz ?
Bosanmis oldugu icin degil. Evli erkekler ile birlikte olmayi tercih ettigi icin soruyorum. Sizde garipsiniz
Ben onun sözlerine inandım. Bir kişi boşanma aşamasındayım diyorsa ve arkadaşım buna inanmışsa, ben uyarırım ve sonucu beklerim. Her defasında kandırıldım dedi bende onu yarı yolda bırakmak istemedim… taki dertlerimle seni meşgul etmek istemiyorum diyene kadar da hep yardımcı oldum.

Adımıda ağlama duvarı koydu ya zaten. Eğlenceli ortam arıyorum sen hep yoğunsun dediğinde asıl benim şöyle demem gerekiyordu: bende evli erkeklerle işi olmayan arkadaş arıyorum demeliydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…