Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen doğru, akışına bırakacam.Siz bence onun canını acıtacak onun alınmasına sebep olacak bir şey yaptınız ve farkında değilsiniz.Bence artık hiç bir sey yapmayın ve kendinin size sebeplerini söylemesini bekleyin.Sonrasinda ona göre bir şeyler yaparsınız.Amaa eklemeden de geçemeyecegim evli birileriyle görüşmesi falan hiç hoş değil belli ki zaten sağlıkli düşünemiyor
Vefa göstereceginiz bir durum yok. Siz zaten fazlasiyla yapmissiniz. Sizin sikayet etmeniz laizm aglama duvari meselesini kendisi sikayetci olmus bu durumdan.E o zaman sizi oyle kullanmasaydi bu zamana kadar.Uzulmeyin.Hayatiniz ferahlayacaktir eminim.Yoluna bakin.Güzel cevap olur gerçekten. Hayat insanları şaşırtmaya devam ediyor. Siz akıllıca davranmışınız. Ben hala vefalı olma derdindeydim. Aslında hak ettiği cevabı vermem lazım
Hakikaten ya bu açıdan bakınca gözüm açıldıVefa göstereceginiz bir durum yok. Siz zaten fazlasiyla yapmissiniz. Sizin sikayet etmeniz laizm aglama duvari meselesini kendisi sikayetci olmus bu durumdan.E o zaman sizi oyle kullanmasaydi bu zamana kadar.Uzulmeyin.Hayatiniz ferahlayacaktir eminim.Yoluna bakin.
NetBöyle biriyle arkadaşlık yapmaktansa ömür boyu arkadaşsız kalmayı tercih ederim.
Arkadaşlığa çok büyük bir saygım var. Ancak arkadaşınız evli kişilerle ilişki kurarken ondan nasıl soğumadınız ya? Ben açıkçası uzaklaşırım, direkt keserim muhabbeti isterse 35 senelik arkadaşım olsun farketmez. Bugün başkasına yapan yarın bana da yapar çünkü. Sizin iletişiminizi onunla kesmeniz gerekirdi. Bence hiç yazmayın attığı imalı sözlere de karşılık vermeyin yerinizde olsam engellerdim her yerden.35 yıllık çocukluk arkadaşım var. Birbirimizi gerçek dost olarak görüyoruz. 6 yıl önce arkadaşım eşinden boşandı ve 6 yıldır çok değişti. Yalnız bizim arkadaşlığımız dahada pekişmişti, sımsıkı sarıldık. Boşandıktan sonra 3 tane problemli ilişkisi oldu, 3ü de maalesef evliydiler. Bu süreçte ben hep ona destek oldum yani derdini dinledim yanında oldum. Tasvip etmediğim şeyler yapmasına rağmen yargılamadım, anlamaya çalıştım ve destek oldum. Hep teşekkür etti bana. Ben çalışan 5 çocuklu biriyim, hayatım çok yoğun geçiyor ama ona hep vakit ayırdım. Sadece yoğunluktan dolayı fazla gidip gelemiyoruz birbirimize o yüzden daha çok telefonla görüşüyoruz. Ayda 1 ancak bir araya geliyoruz.
Yalnız 2 aydır benimle görüşmek istemiyor. Sebebini sordum, ağlama duvarı aramıyorum kendime, benimle birlikte güzel şeyler yapan biri lazım bana dedi ve kesip attı. İyi değilim seni rahatsız etmek istemiyorum artık diyor. Aradığım zaman cevap vermiyor, böyle daha iyi diyor. Bende saygımdan dolayı üstelemiyorum. Ama gördüğüm kadarıyla diğer arkadaşlarıyla görüşüyor. Durumunada imalı şeyler koyuyor.. ben onurlu biriyim, yani 3 hafta boyunca her gün aradım cevap alamadım, artık dedim ne zaman hazırsan dönersin.
Bir gün biliyorum ki tekrar bana yazacak.. o zaman nasıl tepki vermem gerekiyor hiç bilemiyorum. Onu hem çok seviyorum, özlüyorum hemde çok gücendim.
Sizce tavrım nasıl olmalı?
Arkadaşlığa çok büyük bir saygım var. Ancak arkadaşınız evli kişilerle ilişki kurarken ondan nasıl soğumadınız ya? Ben açıkçası uzaklaşırım, direkt keserim muhabbeti isterse 35 senelik arkadaşım olsun farketmez. Bugün başkasına yapan yarın bana da yapar çünkü. Sizin iletişiminizi onunla kesmeniz gerekirdi. Bence hiç yazmayın attığı imalı sözlere de karşılık vermeyin yerinizde olsam engellerdim
Ben ağlama duvarı değilim artık benimle güzel şeyler yapan biri lazım dersiniz.35 yıllık çocukluk arkadaşım var. Birbirimizi gerçek dost olarak görüyoruz. 6 yıl önce arkadaşım eşinden boşandı ve 6 yıldır çok değişti. Yalnız bizim arkadaşlığımız dahada pekişmişti, sımsıkı sarıldık. Boşandıktan sonra 3 tane problemli ilişkisi oldu, 3ü de maalesef evliydiler. Bu süreçte ben hep ona destek oldum yani derdini dinledim yanında oldum. Tasvip etmediğim şeyler yapmasına rağmen yargılamadım, anlamaya çalıştım ve destek oldum. Hep teşekkür etti bana. Ben çalışan 5 çocuklu biriyim, hayatım çok yoğun geçiyor ama ona hep vakit ayırdım. Sadece yoğunluktan dolayı fazla gidip gelemiyoruz birbirimize o yüzden daha çok telefonla görüşüyoruz. Ayda 1 ancak bir araya geliyoruz.
Yalnız 2 aydır benimle görüşmek istemiyor. Sebebini sordum, ağlama duvarı aramıyorum kendime, benimle birlikte güzel şeyler yapan biri lazım bana dedi ve kesip attı. İyi değilim seni rahatsız etmek istemiyorum artık diyor. Aradığım zaman cevap vermiyor, böyle daha iyi diyor. Bende saygımdan dolayı üstelemiyorum. Ama gördüğüm kadarıyla diğer arkadaşlarıyla görüşüyor. Durumunada imalı şeyler koyuyor.. ben onurlu biriyim, yani 3 hafta boyunca her gün aradım cevap alamadım, artık dedim ne zaman hazırsan dönersin.
Bir gün biliyorum ki tekrar bana yazacak.. o zaman nasıl tepki vermem gerekiyor hiç bilemiyorum. Onu hem çok seviyorum, özlüyorum hemde çok gücendim.
Sizce tavrım nasıl olmalı?
Bende kandım, o kişilerin gerçekten boşanma aşamasında olduğunu düşündümArkadaşlığa çok büyük bir saygım var. Ancak arkadaşınız evli kişilerle ilişki kurarken ondan nasıl soğumadınız ya? Ben açıkçası uzaklaşırım, direkt keserim muhabbeti isterse 35 senelik arkadaşım olsun farketmez. Bugün başkasına yapan yarın bana da yapar çünkü. Sizin iletişiminizi onunla kesmeniz gerekirdi. Bence hiç yazmayın attığı imalı sözlere de karşılık vermeyin yerinizde olsam engellerdim her yerden.
Ben onun sözlerine inandım. Bir kişi boşanma aşamasındayım diyorsa ve arkadaşım buna inanmışsa, ben uyarırım ve sonucu beklerim. Her defasında kandırıldım dedi bende onu yarı yolda bırakmak istemedim… taki dertlerimle seni meşgul etmek istemiyorum diyene kadar da hep yardımcı oldum.Boyle biri ile nasil arkadas kalabiliyorsunuz ?
Bosanmis oldugu icin degil. Evli erkekler ile birlikte olmayi tercih ettigi icin soruyorum. Sizde garipsiniz
Adımıda ağlama duvarı koydu ya zaten. Eğlenceli ortam arıyorum sen hep yoğunsun dediğinde asıl benim şöyle demem gerekiyordu: bende evli erkeklerle işi olmayan arkadaş arıyorum demeliydim.Size ağlamış ağlamış şimdi de ağlayacak bir şeyi kalmayınca sizi şutlamış. Kusura bakmayın ama artık sizinle bir işi kalmamış. Üzülmeyin aksine sevinin. Ben böyle ruh emici insanlardan uzak duruyorum ki beni de etkilemesinler.
Hayır kesinlikle yapmam hep ayıp örttümAcaba onun arkasından dedikodu yapmış olma ihtimaliniz var mı? Kulağına gitmiş olmasın. Malum siz bir söyleseniz onun kulağına giden 5 olur
Üçü de evliymiş bir de, hepsinde de aynı mevzu olacağını düşünmüyorum. Kurtarın kendinizi böyle birinden.Bende kandım, o kişilerin gerçekten boşanma aşamasında olduğunu düşündüm
Sıradaki evli adam senin kocan olabilir o yüzden hazır gitmisken tamamen kopar iliskiyiHayır tabiki de doğru değil. Cevapalarınız için teşekkür ederim!