• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım ameliyat olacak

hepinize tek tek tesekkur ederim.
Rabbim dualarimizi kabul etsin.
insallah hayirli bi sonuc yazarim buraya!

sabah saat 08:00'de baslayan arkadasimin ameliyati su saat oldu hala devam ediyor.
gece saat 02:00 'de bitecegini soylediler.
sabahtan aksam saat 21:30 'a kadar dilinin arka kisminda bulunan tumoru cikartmaya calistilar ve basariyla temizlediler.bundan sonrasi estetik cerrahinin isi.
dilinin bir kismi alindi sanirim.kolundan parca alip hem diline hem de agzinin on kismina uygulayacaklar.
dr'lar cok zor oldugunu ama bi sorunla karsilasmadiklarini soylediler.
bu saate kadar dayandi Rabbimin izniyle bunndan sonrasi da guzel gecer insallah.
cok sukur.

sabah saat 08:00'de baslayan arkadasimin ameliyati su saat oldu hala devam ediyor.
gece saat 02:00 'de bitecegini soylediler.
sabahtan aksam saat 21:30 'a kadar dilinin arka kisminda bulunan tumoru cikartmaya calistilar ve basariyla temizlediler.bundan sonrasi estetik cerrahinin isi.
dilinin bir kismi alindi sanirim.kolundan parca alip hem diline hem de agzinin on kismina uygulayacaklar.
dr'lar cok zor oldugunu ama bi sorunla karsilasmadiklarini soylediler.
bu saate kadar dayandi Rabbimin izniyle bunndan sonrasi da guzel gecer insallah.
cok sukur.
Cok sevindim, Allaha sukurler olsun... Zor kismi atlatmissiniz insallah bi kac saati kaldi arkadasinin, onuda atlatacak insallah.. Rabbim yar ve yardimciniz olsun.

Cok sevindim, Allaha sukurler olsun... Zor kismi atlatmissiniz insallah bi kac saati kaldi arkadasinin, onuda atlatacak insallah.. Rabbim yar ve yardimciniz olsun.

cok tesekkur ederim cok sukur Rabbime dayandi.
bundan sonra da insallah sagligina kavusur.
sadece dr'un soyledikleri beni tedirgin ediyor,
buna da sukur ya Rabbim!!!

Olumlu düsün canim, bak onca saat ameliyata dayanmis arkadasin, bundan sonrasinada dayanir insallah.
Rabbim arkadasini yavrusuna bagislasin insallah.

insallah daha iyi haberlerini aliriz.

Back