- 10 Aralık 2019
- 226
- 264
- 23
- Konu Sahibi BabIEsrarr
Ailecek görüştüğümüz bir arkadaşımın kocası tarafından aldatıldığını öğrendim.Eşimle mesajda tartışmışlar eşimden ona aklını başına al tarzı msjlar vs.. eşimin telefonunda okudum sonra gördüğümü söyleyince oda anlattı.Bikaç kere cinsel anlamda bir ilişkisi olmuş,eşimin bildiği bu kadar tabi..Aslında bu kızı hiç sevmem.Hatta daha önceleri eşim gece çalıştığı için işte gece dışarda güzel kızlar eşinin maaşı iyi kaparlar boş bırakmazlar falan tarzı konuşmuştu bana sözde şaka yapıyordu.Eşime söylediğimde o kendi kocasına baksın ben işten eve evden işe tarzı konuştu onun eşide sürekli gece dışarı çıkar alkol alır arkadaşlarıyla haftasonları tatillere gider.Bu söylediklerini de aramızı bozmak için söylediğini çok iyi bildiğimden takılmadım, ki zaten eşimde şüpheli bir durum yok.Neyse konumuza dönersek bu kız çok içten pazarlıklı bir insandır ama ne olursa olsun bu yapılanı haketmiyor.5 yıllık evliler kız tedavi görüyor ama çocuk sahibi olamadılar hala.Ben öğrendiğimden beri şaşkın gibiyim.Ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım.Eşim karışma ben uyarımı yaptım kendisi bilir falan diyor ama içim rahat değil söylesem mi diyorum ortalık karıştıran durumuna düşmek istemiyorum.Siz ne dersiniz ne yapmak lazım ???