• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Arkadasım 26+4 gunlukken dogum yaptı dua edin lütfen

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
17.haftada su kesesi acılmisti
ikiz hamileydi
Ankara'da hcttepede yatıyordu dün sancıları başlamış durduramaislar zaten risklitdi hayatı tehlikesi vardı keseden enf kalabilirdi gece üçte sezeryan olmuş
kesesi açık olan oğlu iki saat yasamış
diğer oğlu makinye gtmisciger gelistirici iğne vurulduktan Uc dört saat sonra dogum yaptı
yarın tek basına solunum yapabiliyomu onu deniyveklermis
arkadaşımın çok ağrısı varmış
sezeryani zor gecmis hayatını kaybedebilirmis Dr öyle demiş
bebis 1150 gr dogdu arkadaslar inşallah oğlu yasar çok zor ama drlar bebekleri almak istemişti 17.haftada kağıt imzaladılar devam dediler arkadasım çok yıkılır lütfen dua edermisiniz arkadasıma

gercekten cok üzüldüm.rabbim yardimcisi olsun.insallah kendinede bebeginede hic bir sey olmaz.en kisa zamanda birbirlerine kavusurlar.

ALLAH şifasını versin burda herbirimiz benzer şeyler yaşadık arkadaşını çok iyi anlayabiliyorum genede haftasına göre doğum kilosu fena deyil inş yakında iyileşip annesinin kucağına gelir arkadaşınada çok geçmiş olsun dualarımız onlarla

canım çok geçmiş olsun..inşallah sağlıkla eve döner anne ve bebişi..Rabbim güç versin :Saruboceq::teselli:

büyük geçmiş olsun canım..
inşalla anne ve oğul en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar...

insallah oglu sag saglam kurtulur ve eve doner mecbue nin dedigi gibi 26 haftalik icin bide ikiz esi olmasina ragmen kilosu cok iyi belki kiilosu biraz fazla olunca bebekler daha dayanikli oluyorlar

Arkadaslar bebeklerin ikiside vefat etmiş çok üzgünüm

canımmm..başınız sağolsun..rabbim annesine sabır versin...diyecek kelime yok şu an...

ayyy sık giremiyorum nete çok kötü oldum okuyunca rabbim sabır versin başka denecek bişey yok

Back