ay çok sevindim canım senin adınabende arkadaslarlaydım bugunn baya eğlendikk eve geldim akşama doğru buarada akşam benımkiyle telde konuştuk psikolojik olarak cok yorgunum işim cok yorucu anlayışla karşıla biraz bitanem falan dedi bugunde hep msj attı ama bakalım bikac güne değişmez inş
ben eskişehirdeyim canım.bursada vardır watsons. yolun düşerse bakarsın. olmadı nettede vardır hepsi buradaya falan baksana.watsons yoktur bizim burda kuzum yaa ben bursanın ilçesinde yaşıyorum sen hangi ildeydin :26:
ay çok sevindim canım senin adına
inşallah böyle giderr
ben eskişehirdeyim canım.bursada vardır watsons. yolun düşerse bakarsın. olmadı nettede vardır hepsi buradaya falan baksana.
evet onunki bordosağol kuzum bakaym bi bakalımm inş vardırr :) of cok begendım kate moss taki bordo olan dmii :)
Çok teşekkür ederim kızlaar iyi dilekleriniz için Allah bütün hastalara şifa versin inşallahh..
buarada herkese merhaba
Herkese merhaba
Selenacım çok üzüldüm benden de bir geçmiş olsun gelsin..
merhabaa bayanlarrr selenacım cok geçmiş olsunn buaradaa..ee napıyosunuz keyifler nasılll
ben hediye kutusu almıştımçok teşekkür ediyorum canım
kızlar bugün erkek arkadaaşım için hediyemi hazırlaamış oldum,hani bahsetmiştim ya hikaye kitabı gibi işte onu kitap haline geldi şuan :))
tek eksik onu bi kutuda vermek istiyorum ama nasıl bişi olablir bilmiyorum.. akıl verebilecek olan var mı ? kitap dikdörtgen gibi olduğundan kalpli kutuya falan koyamam :26:
merhabaa bayanlarrr selenacım cok geçmiş olsunn buaradaa..ee napıyosunuz keyifler nasılll
ben hediye kutusu almıştım
kurdelesi falan var üstünde
hediyelik eşya satan yerlerde bulabilirsin
her boyda var
benimkisi büyükaa.. bana lazım olacak şekil bayram çikolatası kutaları gibi varya ondan..
sen ne kadara almıştın peki vanım ??
selam kızlarrrrrrr
yahu ne güzel bugün herkes arkadaşlarıyla toplanmışBenim keyifler gıcır valla
5 kız toplandık arkadaşın evinde parti yaptık dedikodu yaptık..
Sizden ne var ne yok
evet onunki bordo
katalogda gördüm hemen koştum watsons a
dedim bu kadının rujundan istiyorum
görevli güldü
yok satıyor bu ruj dedi
yahu ne güzel bugün herkes arkadaşlarıyla toplanmış
benim babamda öyleydi hiç vermiyordu kredi kartınısüper gerçekten yaa az öncede yazdıgım gibi bu renk rujum vardı cokta kalıcıydı ama arkadasım benım olsun bu falan deyince olmaz diyemedim gitti güzelim rujum şimdi bu tonlarda arıyodum denk geldi ama annem netten bişey aldırmıyo kredi kartı onda korkuyo kredi kartı bilgilerini istiyolar ya fazla para çekerlerse diyo