- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 840
Hoşgeldin canım :)
Hoşbuldum canım nasılsın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım :)
Ulen diğer forumlarda arıyorum burdaymışsın ya la
Hepinize selamlaar
Canım teşekkür ederimmm birde son halini verebilsemmmAh canım ya, ne kadar düşünceli ne kadar şeker bir insansın sen
Bir de bana bak, odunun önde gideniyim yaa
Canım çok teşekkür ederim saçmalama lütfen ne odunu.. fikir alışverişi yaparak yapıyoruz işte bişiler
Nasıl yapman gerektiğini bilmiyorum,
Ama fikrin 10 numara, the best!
inşallah beğenir canım ya.. en olmadı spiralleticem kırtasiyede :)Canım çok değişik çok hoş bir şey gerçekten eminim sevgilin bayılacaktır
Yani sayfaları zımbalayarak kitap haline getirebilirsin sanırım :26:
Canım tabiki zevk meselesi saygı duyarım ama maddi olaarak fazlasıyla hediye aldım. hem bir mağazadan bişi alıp ona vermek onu düşündüğümü gösterir ama bi emek harcadığımı göstermez diye düşünüyorum acıkcası :26: slaytlar,mektuplar,küçük küçük kağıtlara yazılmış yüzlerce söz kocaman bir kalpli kutu bir sürü çikoolata falan bunlarıda yaptım. bu kitabı okurken eğleniriz diye düşündüm :))yaaa ben begenmedım ,,,hanı cocuksu olmus gıbı geldı bana,,
Evet canım gördüm siteyi :)) ama dediğim gibi ben bişiler yapmak istiyorum.. çok teşekkür ederimCanım ben bununla ilgili bi site biliyodum istersen araştırırım ama sen kendim yapmak istiyorum demişsin o ayrı
Pcden cikti alıp delgeçle del kenarlardan , sonra kırmızı organze şeritle bağla birbirine , yada daha düzgün olsun istiyorsan spralletebilirsin kırtasiye de , öyle yaparsan dışı saydam olur ama ilk anlattığımı uygularsan , başka bir kitap kapağının üzerini kumaşla kaplayabilirsin kırmızı , bulabilirsen küçük kalpli :)
Oooy sen beni mi aradın beni yalnız bıraktınız terk ettim sizi
Hoşbuldum canım nasılsın :)
Ay bu kadarmı olur aynı bennn
Yalnız kavgalarda ağlardım hep şimdi tık yok bende :)
Canım teşekkür ederimmm birde son halini verebilsemmm
inşallah beğenir canım ya.. en olmadı spiralleticem kırtasiyede :)
Canım tabiki zevk meselesi saygı duyarım ama maddi olaarak fazlasıyla hediye aldım. hem bir mağazadan bişi alıp ona vermek onu düşündüğümü gösterir ama bi emek harcadığımı göstermez diye düşünüyorum acıkcası :26: slaytlar,mektuplar,küçük küçük kağıtlara yazılmış yüzlerce söz kocaman bir kalpli kutu bir sürü çikoolata falan bunlarıda yaptım. bu kitabı okurken eğleniriz diye düşündüm :))
Evet canım gördüm siteyi :)) ama dediğim gibi ben bişiler yapmak istiyorum.. çok teşekkür ederim
süper bir fikiiiiirrrrrrrr. delgeçi kullanırım evet onuda bağlarım tül gibi bişile. pekii o üst ve alt kapağı için ne kullanayım?
karton çok basit olur daha orjinal ne olabilir ki :26:
İyiyim canım buraya gelince moralim düzeliyor :) Sen nasılsın...
[/COLOR]
Benziyoruz biz birbirimize bayağı ya
Üst kapağı için haria kumaşlar var onlardan al kapla derim kırmızı olsun güzel durur
Canım teşekkür ederimmm birde son halini verebilsemmm
Canım tabiki zevk meselesi saygı duyarım ama maddi olaarak fazlasıyla hediye aldım. hem bir mağazadan bişi alıp ona vermek onu düşündüğümü gösterir ama bi emek harcadığımı göstermez diye düşünüyorum acıkcası :26: slaytlar,mektuplar,küçük küçük kağıtlara yazılmış yüzlerce söz kocaman bir kalpli kutu bir sürü çikoolata falan bunlarıda yaptım. bu kitabı okurken eğleniriz diye düşündüm :))
Evet canım gördüm siteyi :)) ama dediğim gibi ben bişiler yapmak istiyorum.. çok teşekkür ederim
süper bir fikiiiiirrrrrrrr. delgeçi kullanırım evet onuda bağlarım tül gibi bişile. pekii o üst ve alt kapağı için ne kullanayım?
karton çok basit olur daha orjinal ne olabilir ki :26:
İyiyim şekerim sende burda kendine benzeyen birini bulmuşsun sanırım biz pekmezimle ikiz diyoruz birbirimize bi de siz benziyosunuz lovefairy'le sanırım
ayy normal kalın bir defter kapağının üstünü kaplarım kumaşlaaa :)) ay çok şeker olacak yaaa yerim sizi
bişi sorucam ama bana gülmeyin ben çıktı alacağım ya içinde bir sürü renk var resimlerin ara renkler mor falan işte hepsi çıkar mı o renklerin renkli fotokobide
Evet tatlım ikiz gibiyiz bizde tubada benziyor ama bize üçüz olabiliriz
Canım başka bi kitap kapağını çıkarıp kumaşla kapla kırmızı kumaş iyi olur , bulabilirsen kalpli kumaş bunu da götür kırtasiye de yada matbaada deldir , şeritte organze kullan , ben kendim puzzle yapmıştım.
Huuh çok sürmez o terk bi kerem Kaynanacımla yazışıyoruz şu an pek bakamıyorum size
Evet tatlım ikiz gibiyiz bizde tubada benziyor ama bize üçüz olabiliriz
daha neler görücezx burda bilmiyorm kk olmasa çok sıkılırdım ben yav iyi ki var
Umarım çıkar tatlım o renkler varsa çıkar yani