Arkadaşı olmayan kendini yalnız hissedenler gelin burda sohbet edelim...

Tuğçecimm şöyle bi göz attım iyi gelişmeler var sanki senin için en iyisi hangisiyse öyle olsun inşallah canım :KK61:
Bi şey sorucam ben yarın bi iş görüşmesine gidicem saçlarımı bi hale şekle sokamıyorum dalgası coştu bu ara:44: Balıksırtı ördürsem nasıl olur sence toplu durur hem :18::44:

Tuğçecimm şöyle bi göz attım iyi gelişmeler var sanki senin için en iyisi hangisiyse öyle olsun inşallah canım :KK61:
Bi şey sorucam ben yarın bi iş görüşmesine gidicem saçlarımı bi hale şekle sokamıyorum dalgası coştu bu ara:44: Balıksırtı ördürsem nasıl olur sence toplu durur hem :18::44:

Canım şimdilik her şey iyi gibi ama bakalım daha tam bişey yok hayırlısı neyse o olsun diyorum hep :)
Saçların nasıl uzun mu ? At kuyruğu yaptırsan gerçi çokmu dalgalı :26:

Canım şimdilik her şey iyi gibi ama bakalım daha tam bişey yok hayırlısı neyse o olsun diyorum hep :)
Saçların nasıl uzun mu ? At kuyruğu yaptırsan gerçi çokmu dalgalı :26:

Ne uzun ne kısa yani önüme aldığım zaman göğüs hizamda at kuyruğunu gecen gün yaptırmak istediğimde kuaförüm at kuyruğu için daha uzun olması lazım demişti ya :26:

Ne uzun ne kısa yani önüme aldığım zaman göğüs hizamda at kuyruğunu gecen gün yaptırmak istediğimde kuaförüm at kuyruğu için daha uzun olması lazım demişti ya :26:

Anladım bebeğim o zaman balıksırtı olabilir dediğin gibi. Eğer açık bırakmak istemiyorsun düzleştirip falan.

tuğçecim bende seni dinliyorummmm :) benım derdim çok büyük değil ya ama aksam cok takmıştımm benımki eğitimde şuanda işyeri gönderdi iletişim danışmanı olacak o yüzden 4 günlüğüne otelde kalıcak.aynı odada kalmak zorunda oldugu bi kişi daha var adam içki içiyo benımkinede içirmiş dalga konusu olmamak için içmiş benımki normalde ağzına koymaz erkekleri bilirsinn sonra kadınlara gidelim diye tutturmuş benımki sen git ben gitmicem demiş sonra beni aradı uyuyana kadar konuştuk..buguünü saymazsak 2 gün kaldıı :KK43:

ayyyyyyyyyyyy kızlar suan cok şaşkınımmmm ilk size söylüyorummmm sevgilim artık seni isteyelimm söz yapalım sonra nişan sonrada evleniriz dediiiiiiii :KK52::KK52::KK52::KK52:

Ben dün erken yatmıştım uyumuşum.
Telefonumda titreşimde yere koymuştum. Titremesine uyandım saat 2 buçuk bi baktım güzel gözlüm arıyor. Rehberden silmiştim ama yine öyle çıkmış
Elim ayağım titredi
Açtım telefonu uykulu uykulu uyuyormuydun özür dilerim dedi bende sorun değil dedim
Napıyosun iyimisin faceni dondurmuşun kötü bişeymi var dedi. Bende yok daha rahat ders çalışmak için dondurdum dedim.
Hastamısın sesin kötü geliyor dedi hayır çok uykum var sadece dedim.
Oda tamam o zaman uykusuz kalma tatlı rüyalar dedi sanada dedim kapattık.
Böyle oldu ama ondan sonra ses yok bilmiyorum bendenmi bekliyor :26:

Ben dün erken yatmıştım uyumuşum.
Telefonumda titreşimde yere koymuştum. Titremesine uyandım saat 2 buçuk bi baktım güzel gözlüm arıyor. Rehberden silmiştim ama yine öyle çıkmış
Elim ayağım titredi
Açtım telefonu uykulu uykulu uyuyormuydun özür dilerim dedi bende sorun değil dedim
Napıyosun iyimisin faceni dondurmuşun kötü bişeymi var dedi. Bende yok daha rahat ders çalışmak için dondurdum dedim.
Hastamısın sesin kötü geliyor dedi hayır çok uykum var sadece dedim.
Oda tamam o zaman uykusuz kalma tatlı rüyalar dedi sanada dedim kapattık.
Böyle oldu ama ondan sonra ses yok bilmiyorum bendenmi bekliyor :26:

bencede senden bekliyor gibi geldi ama büyük bi gelişme gerçekten senı gerçekten hala seviyor :KK16:

X