Yani evet olabilir ama bende ilk kendimi dusunmek istedim haliyle papaz olmak istemedim belkide bencil davranmış olabilirimKediyi evinize almanıza gerek yok ki, 2-3 günde bir uğrayıp suyunu mamasını tazeleseniz, biraz oynasanız yeterdi.
Ev sahibi evinizde hayvan beslemenize karışamaz.
Soğumuş olabilir, ihtiyacı olduğunda elinden tutmamışsınız. Haklı değil mi
Yani… Bencillik edip sonra neden bana soğuk yapıyor diye soramazsınız.Yani evet olabilir ama bende ilk kendimi dusunmek istedim haliyle papaz olmak istemedim belkide bencil davranmış olabilirim
Karşı taraf manipülasyonda usta herhalde. Kimsenin kedisine bakmak zorunda değilsiniz. Kedi evleri var oraya bıraksaydı.Arkadaşım diyo işte sizden başka kimsem yok falan bişey olmaz eyer bakmassaniz ben tedaviye de gitmem ozaman falan
Yani evet iş biraz oraya vardı bende kürtaj falan olmuştum bikere geçmiş olsun bir ihtycn varmı demedi aslında herkes kendi işinin görülmesi pesindeKarşı taraf manipülasyonda usta herhalde. Kimsenin kedisine bakmak zorunda değilsiniz. Kedi evleri var oraya bıraksaydı.
Haklısınız gerçektenLütfen istemediğiniz şeylere sizi zorlayan sonra yapmayınca da tavır yapan insanlarla arkadaş olmayın.
Onu teklif etti ama günde 2,3 kez dedi e gündüz eşim calisiyor bende yürüyerek gidemem mesafe uzak hergun olacak iş deilKediyi size bırakmak istemesini anlayamadım. İki-üç günde bir gelip mamasını suyunu verin demesi daha mantıklıymış. Ayrıca bildiğin duygu sömürüsü yapmış.
Günde 2,3 kez mi? Yok artık nasıl kediymiş bu hergün üç öğün sofra kurup çay mı yapacaktınız acaba?Onu teklif etti ama günde 2,3 kez dedi e gündüz eşim calisiyor bende yürüyerek gidemem mesafe uzak hergun olacak iş deil
Günde 2,3 kez gel bak dedi ama yürüme mesafesi olan biyer deildi benim de sorumluluklarım var aşim var ekmeyim var 2,3 günde 1 dese amenâEv sahibinin karışma hakkı yok ama arkadaşınızın da evde bakın baskısı yapmaya hakkı yok. Kedi sahibi insan, verseydi anahtarını 2-3 güne bir ilgilenseydiniz. Asıl derdi kedisi olan böyle bir çözüme giderdi.
Soğuk davranıyorsa kendisi bilir.
Valla öyle dedi en çokda senin yüzünden tedavi olamiycama getirdi o beni çok üzdüGünde 2,3 kez mi? Yok artık nasıl kediymiş bu hergün üç öğün sofra kurup çay mı yapacaktınız acaba?
Normalde 2-3 günde bir yeter. Sizin yapabileceğiniz bir şey yokmuş şu durumda. Hatalı falan değilsiniz yani.Günde 2,3 kez gel bak dedi ama yürüme mesafesi olan biyer deildi benim de sorumluluklarım var aşim var ekmeyim var 2,3 günde 1 dese amenâ
size mi güvenmiş tedavi konusunda. siz neden bu sömürüye boyun eğiyorsunuz.Valla öyle dedi en çokda senin yüzünden tedavi olamiycama getirdi o beni çok üzdü
Arkadaşınız baya manipülatörmüş. Ne demek yürüme mesafesi bile olmayan evime her gün iki üç kez gel yoksa tedavi olamam çocuğum olmaz vs. Kediye baksanız yarın başka bir şey öbür gün başka bir şey isterdi. Sınırı aştıkça aşardıValla öyle dedi en çokda senin yüzünden tedavi olamiycama getirdi o beni çok üzdü
Evet ben biraz vicdanliyim bu yönüm kullaniliyor galibaÇok yakın bile olsa kedisine zorla bakmak zorunda değilsiniz. Ben kediden korkuyorum mesela. Arkadaşlar gidince eşim arada gidip yemini suyunu koyup geliyo. Korkmasam bile belki evde kedi istemiyorum. Soğuk yapıyorsa siz de ona yapın. Mecbursunuz sanki de size surat yapıyo. Boşverin gitsin.