Arkadaş

kdrayn

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
269
45
24
Mrb arkdaslar benim bir arkdasim var daha doğrusu evlendikten sonra eşim vasıtasıyla tanıdım. Eşlerimiz çocukluk arkdasi öyle söyleyeyim 3 senelik evliler cocukları olmuyormuş bende daha 1 ay önce filan öğrendim.
Tedaviye gideceklerdi evde kedisi olduğu için şehir dışına gidecekti bana bırakmak istedi.
Bende kiracıyım ama malesef ev sahibim evde hayvan istemiyor hatta biara bende almak istedim haber yollamış hayvan gelirse evimden çıksınlar vs vs uzun lafın kısası da eşim de olmaz duyarsa kış gunu napcaz falan dedi.
Arkadaşım diyo işte sizden başka kimsem yok falan bişey olmaz eyer bakmassaniz ben tedaviye de gitmem ozaman falan busefer ben kendimi suçlu hissettim ama eşim olmaz diyor öyle böyle kabul etmedik biz bunlar gitti 10 gün fln durdu geldiler şimdi soğuk yapıyor sizce ben haksizmiydim? Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin

Kediyi evinize almanıza gerek yok ki, 2-3 günde bir uğrayıp suyunu mamasını tazeleseniz, biraz oynasanız yeterdi.

Ev sahibi evinizde hayvan beslemenize karışamaz.

Soğumuş olabilir, ihtiyacı olduğunda elinden tutmamışsınız. Haklı değil mi?

Yani evet olabilir ama bende ilk kendimi dusunmek istedim haliyle papaz olmak istemedim belkide bencil davranmış olabilirim

Ev sahibinin karışma hakkı yok ama arkadaşınızın da evde bakın baskısı yapmaya hakkı yok. Kedi sahibi insan, verseydi anahtarını 2-3 güne bir ilgilenseydiniz. Asıl derdi kedisi olan böyle bir çözüme giderdi.
Soğuk davranıyorsa kendisi bilir.

Kediyi size bırakmak istemesini anlayamadım. İki-üç günde bir gelip mamasını suyunu verin demesi daha mantıklıymış. Ayrıca bildiğin duygu sömürüsü yapmış.
Onu teklif etti ama günde 2,3 kez dedi e gündüz eşim calisiyor bende yürüyerek gidemem mesafe uzak hergun olacak iş deil

Günde 2,3 kez gel bak dedi ama yürüme mesafesi olan biyer deildi benim de sorumluluklarım var aşim var ekmeyim var 2,3 günde 1 dese amenâ

Günde 2,3 kez gel bak dedi ama yürüme mesafesi olan biyer deildi benim de sorumluluklarım var aşim var ekmeyim var 2,3 günde 1 dese amenâ
Normalde 2-3 günde bir yeter. Sizin yapabileceğiniz bir şey yokmuş şu durumda. Hatalı falan değilsiniz yani.

Çok yakın bile olsa kedisine zorla bakmak zorunda değilsiniz. Ben kediden korkuyorum mesela. Arkadaşlar gidince eşim arada gidip yemini suyunu koyup geliyo. Korkmasam bile belki evde kedi istemiyorum. Soğuk yapıyorsa siz de ona yapın. Mecbursunuz sanki de size surat yapıyo. Boşverin gitsin.

Valla öyle dedi en çokda senin yüzünden tedavi olamiycama getirdi o beni çok üzdü
Arkadaşınız baya manipülatörmüş. Ne demek yürüme mesafesi bile olmayan evime her gün iki üç kez gel yoksa tedavi olamam çocuğum olmaz vs. Kediye baksanız yarın başka bir şey öbür gün başka bir şey isterdi. Sınırı aştıkça aşardı

Evet ben biraz vicdanliyim bu yönüm kullaniliyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…