- 7 Ağustos 2013
- 572
- 344
-
- Konu Sahibi busekarakan98
İphone dolmuyor ki yaniBelleğim dolu de geç
Ya telefonunu değiştir ya da arkadaşlarını o zamanİphone dolmuyor ki yani
Arkadaşlarımın bazılarıyla sırf bu sebepten az buluşmaya, buluşunca da evde veya hep gittiğimiz cafelerde buluşmaya başladım. Bendekiler fotoları benim telefonla çekmiyor ama foto çekilmekten başka bir şey yapmadıklarından sohbet edemiyorduk. Hep gittiğimiz cafelere gidince foto çekilmiyolar artık. Size de instagram bağımlısı arkadaşlarınızla buluşacaksanız instagramda story atmaya değmeyecek yerlerde buluşmanızı tavsiye ederim ben çözümü böyle buldumMerhaba, arkadaşlarım hep benim telefonumdan fotoğraf çekmek, çekilmek istiyor kamerası güzel telefonumun onlarınki pek iyi değil. Daha sonra wpden hd kalitede atmamı istiyorlar o fotoğrafları atmak saatlerimi alıyor. Hd atılırken aşırı yavaş gidiyor 170 fotoğrafı atmam tam 2,5 saat sürdü saatlerce uğraştım bekledim durdurdum tekrar gönderdim 30ar olarak gidiyor zaten wifi bağlanıyorum hızlanmıyor kendi internetimi açıyorum gene yavaş gidiyor vs. işte sıkıntılı yani
Buluşup gezmeye bi yerlere gidesim gelmiyor bu fotoğraf olayı yüzünden. Neredeyse her hafta bunu yaşıyorum. Sıkıldım artık onlara nası söyleyebilirim kırmadan?
senin cok foton yoktur. benim kuzenim de iphone kullanıyor. bir aktiviteye girmeden kosede neyi silsem neyi silsem diye derin dusuncelere daliyorİphone dolmuyor ki yani
Onların telefon baya kötü, çeker misin dediğinde çekemem diyemiyorum hafızam dolu desem sil dicek sorun çekmekten çok atmakta zaten dediğim gibi uzun sürüyor. Şakayla karışık dedim sende iphone al artık diye zaten durumları var babası almıyor kendi maaşıylada alamaz. Orda çek şurda çek oluyor o kadar fotoğraf. Bi dahakine atılmıyor deyip atmicam başka çarem kalmadıYa fotoğrafları elesinler çektikleri ya da kendileri uğraşsınlar atmakla. Zamanım yok atamam diyip atmayabilirsiniz. 2.5 saat neden uğraştınız mesela? Olmuyor, uzun sürüyor diyip bırakabilirsiniz. Bir süre ısrar edip atmadığınızı görünce vazgeçerler.
Bir de o kadar fotoğrafı nasıl çekiyorlar, tüm buluşma esnasında fotoğraf mı çekiyorsunuz? Telefonu fotoğraf çekmek için vermeseniz sorun oluyor mu?
Aynen ben temizlerim ondan dolmaz öyle kendim de çok çekilmemsenin cok foton yoktur. benim kuzenim de iphone kullanıyor. bir aktiviteye girmeden kosede neyi silsem neyi silsem diye derin dusuncelere daliyor
hafizam doldu de gec inanan inansin inanmayan inanmasin
Zaten fotoğraf için buluşup mekana gidiliyor ki amaç bu maalesef insanlardakiArkadaşlarımın bazılarıyla sırf bu sebepten az buluşmaya, buluşunca da evde veya hep gittiğimiz cafelerde buluşmaya başladım. Bendekiler fotoları benim telefonla çekmiyor ama foto çekilmekten başka bir şey yapmadıklarından sohbet edemiyorduk. Hep gittiğimiz cafelere gidince foto çekilmiyolar artık. Size de instagram bağımlısı arkadaşlarınızla buluşacaksanız instagramda story atmaya değmeyecek yerlerde buluşmanızı tavsiye ederim ben çözümü böyle buldumgüzel yerlere daha normal insanlarla gidersiniz.
Onların telefon baya kötü, çeker misin dediğinde çekemem diyemiyorum hafızam dolu desem sil dicek sorun çekmekten çok atmakta zaten dediğim gibi uzun sürüyor. Şakayla karışık dedim sende iphone al artık diye zaten durumları var babası almıyor kendi maaşıylada alamaz. Orda çek şurda çek oluyor o kadar fotoğraf. Bi dahakine atılmıyor deyip atmicam başka çarem kalmadı
Madem sırf foto çekilmek amacıyla buluşuyorlar ve fotoları da sizin telefonla hallediyorlar o zaman neden gidiyosunuz? Bedava fotoğrafçılık yapmak için mi?Zaten fotoğraf için buluşup mekana gidiliyor ki amaç bu maalesef insanlardaki
bence bu en mantikli planBuluşacağınız zaman şarjınız %10 olsun, "şarjım çok çabuk bitiyor, batarya ömrü doldu heralde" dersiniz. Çantanızda powerbank ve kablo bulundurmayı unutmayın tabi.. Yanlarından ayrıldığınızda şarj edersiniz telefonunuzu
Ama ben illa ki elime alırım telefonu biri arar falan mesela yani bu da riskli, çekince atmamak en mantıklı geldi bana gitmiyor giyip atmayayım en iyisiBuluşacağınız zaman şarjınız %10 olsun, "şarjım çok çabuk bitiyor, batarya ömrü doldu heralde" dersiniz. Çantanızda powerbank ve kablo bulundurmayı unutmayın tabi.. Yanlarından ayrıldığınızda şarj edersiniz telefonunuzu