Ahahahhahahahah çok güldüm ya :)))))Eger esin sonradan sana kizmicaksa ( bnmki olsa kizar) adamla konus" kocamdan uzak dur p.s yilan " de
:)))))Ahahahhahahahah çok güldüm ya :)))))
Türkçe konuştumNe diyorsun be türkçe konuş? :) kimi kıskanıyorum tüm kadınları niye kıskanayım? Kıskanç bir yapıda değilim ki kadınları kıskanayım saçmalayıp durma
Türkçe konuştum
Anladın ve yazdın
“Be” de senin ayıbın
Başka konuda yazdığın iğrenç yorumdan sonra"Be" senin yazdığın saçma sapan şeyler yanında pek bi masum :) neyi kıskanıyorum? Sen benim karakterimi bilmeden nasıl yorum yapabiliyorsun?
Ay sinir oldum ama eşin de koca herif yani adam laçkaysa nesini seviyor bu adamın?
Belki yanlış ama ben olsam adama eşimin nosundan yazardım "İyi akşamlar X bey, mümkünse bundan sonra eşimi iş dışında görüşmeye çağırmazsanız sevinirim. Malum hamileyim ve eşime ihtiyacım oluyor ve ayrıca içkiyi sizi kıramadığı için içtiğini düşünüyorum ve bu beni üzüyor. Anlıcağınızı düşünüyorum teşekkürler." Bunu yazardım aynen.
Başka konuda yazdığın iğrenç yorumdan sonra
Az çok tanıdım.
Kabasın,
Kız bunu nasıl yazsın bence küçük düşürücü olurvelisi gibi bence kocasıyla halletsin güzelce konuşsun ama ne kadar ısrar ederse o kadar tatlı gelicektir o arkadaş
Eşine "X bana bi tuhaf baktı rahatsız oldum" demek ondan soğumasına neden olabilir.
Hoşlanmadığını dile getirmeye devam et.Arkadaşıyla sakın muhattap olma kocanı ezmiş küçük düşürmüş olursun.
Sana yalan söylemiyor.Bu çok güzel.Tatlı dille yeri geldikçe hoşlanmadığını belirt.Başka bişey yapamazsın.Kocaman adam.
Bir de malum yasaklar tatlı gelir.Sen bu konuda kavga çıkardıkça hiç kopası gelmez arkadaşından.
Evet öyle yapmaya devam ediyorum. Olmam zaten ya hoş bir durum olmaz ki öyle. Hep birlikte otururken de biraz daha dediğinde eşimi küçük düşürmemek için zaten durdum.
Sürekli de kavga etmedim mesela ben onunla sahilde oturucam dediğinde tamam olur ama geç kalma diyordum sadece saatin uzamasına ve başka bir yere geçmesine sinirlendim diye kavga çıkarttım.
Evet yalan söylememesi güzel en azından :) nerdesin diye sorduğumda direk şurdayım diyor. Sesi de titiriyordu zaten :))))) şimdi geldi normal davranıyorum içmedim diye açıklama yaptı bende içmemen kendi sağlığın için en doğrusu dedim. Arkadaşına da içkiyi bırakması için sohbetler etmiş:) sözde bırakacağını söylemiş bakalım belki o düzelir :))
Ayy sen hakketten sinsirellasin verdigi akla bak aman allahim
Benziyoruz benceeEger esin sonradan sana kizmicaksa ( bnmki olsa kizar) adamla konus" kocamdan uzak dur p.s yilan " de
Dimi ya çok sade oldu, "ben velisiyim dediğim yapılmazsa gittiğin diskoda barda arkanı kolla goççumm" da eklersek güzel olurKız bunu nasıl yazsın bence küçük düşürücü olurvelisi gibi bence kocasıyla halletsin güzelce konuşsun ama ne kadar ısrar ederse o kadar tatlı gelicektir o arkadaş
Öncesinde bunun iftira olacağını yazdım zaten, üye sorunca devamını yazdım?Bunun vebalini hiç mi düşünemiyorsunuz?!
Allah erkekleri de, bazı kadınlardan korusun gerçekten yazık.
Ahhahahahahaha :))) ya çok tatlısın :))Dimi ya çok sade oldu, "ben velisiyim dediğim yapılmazsa gittiğin diskoda barda arkanı kolla goççumm" da eklersek güzel olur
Benimki cok masum bikere cınımBenziyoruz bencee
O kısmına katılıyorumBenimki cok masum bikere cınım
O senin tatlılığınAhhahahahahaha :))) ya çok tatlısın :))
Öncesinde bunun iftira olacağını yazdım zaten, üye sorunca devamını yazdım?
Allah KKyı konuyu anlamadan yorum yapanlardan da korusun
Hic anlamamisimdir boyle kocalarinin arkadaslarini secenleri. Koca koca adamlari boyle sacma sapan sebeplerden dolayi kisitliyorsunuz. Yok onla gorusme bunla gorusme.. elinden telefonunu da alsaydin bari. Aşırı takintili birisiniz belliKızlar iyi akşamlar hepinize. Canımı sıkan bir durum var ve nasıl düzelteceğimi bilemiyorum.
Eşimin bir arkadaşı ile alakalı birşey.
Eşimin çevresi çok geniş,görüştüğü kişilere asla karışmıyorum,bir yere gittiğinde hiç bir zaman problem yapmadım. Zaten çok sık da çıkmıyor bazen iş çıkışı arkadaşları ile görüşüyor ki en doğal hakkı da zaten. Gelelim bitane arkadaşına... o arkadaş içkiye fazla düşkün,evli ama eşinin sözünü takmayan bazen sabah 5 lere kadar meyhanede takılan rahat birisi. Rahattan kastım ciddi ciddi rahat yani :) ben de bu adamı tanıdığımdan beri eşimin görüşmesine karşıyım. İş gereği ile mecbur görüşüyor ona karışmıyorum zaten iş yapmak zorunda olduğu birisi. Ben bunu ona söyledim konuştum görüşmesini istemediğimi rahatsız olduğumu söyledim,ama o nedense bu adamdan kopamıyor. Adam inanılmaz ısrarcı,bir akşam ben de çıktım eşi de vardı,daha önceki görüşmelerimizde de 2 kez filan gçrüştük ailecek her zaman biraz daha kalın otur biraz daha diye diye saat 3 filan oluyor ve ısrarından kalmak zorunda gibi oluyorsun şahit oldum.
Dediğim gibi eşim de keyif alıyor besbelli ki görüşmeyi kesmiyor bende çok fazla tartışmadım bu konuda çünkü yalan söyleyerek görüşmesi daha çok zoruma gider.neyse ara sıra olduğu için sorun etmiyim dedim..
Ta ki 2 hafta öncesine kadar.. bana bu kişi ile sahilde oturacağını söyledi.. ben de de onda da iphone olduğu için arkadaş buş uygulamasına ekledim onu içine girdiğimde konumunun nerde olduğunu görüyorum. Bir kafede ise görüyorum misal..(sadece bu arkadaş ile olduğu zaman bakıyorum nerde diye yoksa onun dışında açıp da bakmıyorum. Adamdan dolayı ciddi anlamda tedirginim.
Sahilde oturuyordu o gün,aradan 2 saat geçti tekrar girdim bir balıkçıya girmiş.. bende aradığım zaman nerdesin napıyosun diye sorduğumda söylüyor onda sorun yok. Ama mesela 10 da gelicem diyip 12 de gelmesi beni çileden çıkarttı. Ve o akşam kavga ettik:) ben artık içimden geçen herşeyi söyledim ama konuyu uzatamadım çünkü o gece hastalandı ve apar topar acile gittik. İçki dokunmuş safrasını aldırmadığı için içtiği zaman dokunuyor ama o bunu kabul etmiyor. Ve hastaneye yatırıldı tam 1 hafta boyunca.. bende hamileyim diye yanında kalmadım,zaten kızgın olduğjm için de kalmazdım ama gidip günde bikaç saat yanında duruyordum... konu kapandı böylece..
Ve bu akşam bu arkadaş ile bir iş çıktı,bir müşterimizin makinasında arıza var eşim arıtma işi ile uğraşıyor,arızayı çözemedikleri için 1 haftadır bu arkadaş ile gittiler. Ok dedim... baktım uygulamadan evet dediği yerdeydi. Ta ki yarım saat önceye kadar. Tekrar uygulamaya girdiğimde bizim çevrede olduğunu gördüm sahilde bir ızgara mekanında yemek yiyor tahminimce. Bende aradım hayatım nerdesin diye,olduğu yeri söyledi doğruyu söylüyor.. ama içmediğini de dile getirdi. kızmadım,kızmak veya sinirlenmek istemiyorum,normalde olsa sinirlenirdim. Çünkü gittiği yer yol üstünde gidebileceği bir yer değil. Yolunu uzattı o tarafa gitmek için ve ben aramadan da söylemedi kızıcağımı düşünerek.
Konu çok uzun oldu kusura bakmayın anlaşılsın diye detay vermek istedim.
Ben bu adamdan nasıl görüşmesini kesebilirim bilmiyorum. Ama o adam varken ciddi anlamda geriliyor rahatsız oluyorum içmek istemiyorsa bile ısrarından kurtulmak için içiyor.
Şunu da belirteyim eşimi 9 yıldır tanıyorum ve içkiyi seven birisi değildi, sadece bu kişi ile içiyor
Bana akıl verin ve konu uzun olduğu için şimdiden kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?