ayyy anlatsana canım benim derdine ortak olalım
yengeç burcu, kıskanç, herseyıme karısır, arkadaslarımdan bıle kıskanır, onu kırmamak ıcın kırk takla atıyorum, olur olmaz seylere dahı alınır, kafasına göre küser, nedenını anlamazsın ,o denlı dengesız
allah biize sabır versin kızlar zor çok zor....
yengeç burcu, kıskanç, herseyıme karısır, arkadaslarımdan bıle kıskanır, onu kırmamak ıcın kırk takla atıyorum, olur olmaz seylere dahı alınır, kafasına göre küser, nedenını anlamazsın ,o denlı dengesız
ama yazık sevmese yapar mı bee bende böyleyim valla
Evliler çoğalmış :)
Annemlere gittim, akrabalar vardı, biraz da süslendim.Eşim almaya geldi.Dönüşte markete gireceğiz " Sen kapıda bekle." dedi.
Evliler çoğalmış :)
Annemlere gittim, akrabalar vardı, biraz da süslendim.Eşim almaya geldi.Dönüşte markete gireceğiz " Sen kapıda bekle." dedi.
kaç yaşındasın sen tatlım?:44:
bayanların ki farklı, erkeklerın ki farklı ama kızım yaaa..fazla sevmesı iyi deil işte..ayarın sev be adamama yazık sevmese yapar mı bee bende böyleyim valladeli veli
30 lar dayım diyelim küsürat önemli diğil dimi????
30 lar dayım diyelim küsürat önemli diğil dimi????
bayanların ki farklı, erkeklerın ki farklı ama kızım yaaa..fazla sevmesı iyi deil işte..ayarın sev be adamdeli veli
deli misin kız senfazla sevsinde o zaman çözülür bi şekilde herşey aman aman sevsin karışma şikayet etme hem ben daha beterim kesin emin ol
anladm canım önemli değil tabii ortalama bir şey olarak sordum zaten konuştuğum insanların durumunu öğrenmek amacıyla
heyyytttt beeenn geldüüüümmm
selaaamm kizlar
selaaamm kizlar
peki ya sen tatlım ......
selaaamm kizlar
deli misin kız senfazla sevsinde o zaman çözülür bi şekilde herşey aman aman sevsin karışma şikayet etme hem ben daha beterim kesin emin ol
yok cnm öle diiil..yengeç burcu erkeği düşman başınaişime gücüme, arkadaslarıma, şunla görüşme, bunla görüşme, şunu yapma,öyle konusma, aşırı alıngan ...tahamül edemessın o derece..iyi yanları tabıkı var..aldatmaz, deli gibi sever...ama bunlar yeterlı değil..herseyıme karısır...neden bırlıktesın dıye sorucak olrsan--sevıyorum napım ıkı delıyız işte bende az deılım ama