• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaş mevzusu

morkabasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
25
14
3
29
merhaba hanımlar. bu kızın derdi hiç bitmiyor inanın. ben üniversite okuyorum. belirli bir arkadaş çevrem var ve bi yakın kız arkadaşım. bizim aramız gerçekten çok iyiydi. gerçekten hani herseyde yanımdaydı bende onun yanındaydım. bi ara bi bişey oldu gerçekten asıl nedenini hiç anlayamadım bunlar bi ters davranmaya basladı. böyle her ben konuştugumda bıseyde terslıyo yada söylediklerimin yanlış oldugunu ispatlamaya çalışıyo benım okulumunda bitmesine 1 ay kaldı. e be ınsaf. bazen gerçekten cok sınırlenıyorum agzıma laf geliyor geri gidiyor hiçbişey demiyorum allaha havale ediyorum. gerçekten bunun sebebide ben buraya geldiğimden beri hiçbi arkadas ortamımdan dogru duzgun ayrılmadım hep kavga cıktı bununlada cıkmaması ıcın elımden geleni yapıyorum ama cok canım yanıyo moralim bozuluyo 1 ay once canım ciğerim dediğin insan 1 ay sonra başkalarıyla. aynı ortamdasınız bı seni tersliyo lütfen ablalar bi el atın ya.

kavgayla ayrılsan nolcak bunlarla? anladıkları dilden konuşmayınca anlamazlar. hem okulun bitmesine 1 ay kalmış. bir daha görüşmeyeceğin insanlar. niye üzüyorsun kendini

Seni tersleyen biriyle hala samimi olmaya gerek yokbence. 5 yasindaki cocuk degilsinki azarlayabilsin seni. Merhaba merhaba yterli bence

Boşver. Not isteyeceğin insanların arada bir hatrını sor yeter. Bunun dışında takma.

Okul bitince kimse kimseyi tanimayacak zaten o yuzden durumu duzeltmeye ugrasma.
O seni tersleyince sende onu tersle:deli:

asıl anlamadıgım şey aramız cok ıyıken bırden bire değişmesi. 1 ay kaldı tabı ıstesem kavgada ederim ama yoruldum gerçekten. geldiğimden beri aynı şey artık insanların beni farklı bilmesini istemiyorum.

asıl anlamadıgım şey aramız cok ıyıken bırden bire değişmesi. 1 ay kaldı tabı ıstesem kavgada ederim ama yoruldum gerçekten. geldiğimden beri aynı şey artık insanların beni farklı bilmesini istemiyorum.
1 ay sonra unutacağın insanları niye anlamaya çalışıyorsun ki?

1 ay kalmış boşver. .
Evli evine ondan sonra. .
:işsiz:

Back