• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım sevmemesi gereken birini seviyor, ne yapsam bilmiyorum, yardım edin!

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.546
498
Merhaba kızlar. Benim bir sorunum var, daha doğrusu arkadaşımın. Ne yapacağımı bilemiyorum. Arada kaldım :59:

Sorun şu; arkadaşım bir çocuktan hoşlanıyor ama çocukta bir anormallik var. Arkadaşıma o anormalliği anlattım, kız şoka girdi resmen çok şaşırdı ama hala vazgeçemiyor :43: Ne yapsam bilemedim.. İşte ayrıntılı ve saçma hikaye;

Arkadaşımın adı K. K 17 yaşında ben 18 yaşındayım. Biz aynı ilköğretim okulundan ve liseden mezunuz (o bu sene olacak). Dünya tatlısı çok da masum, iyi kalpli bir kız. Bazen çok hassas oluyor, duygularının onu yönetmesine izin veriyor ama aklı başında, mantıklı, farkındalık sahibi bir kız. Zamanı geldiği zaman kalbi yerine aklıyla hareket etmesini biliyor. Biz okulda bir dergi çıkarıyorduk; edebiyat, sanat, felsefe, politika konuları üzerine. Bu dergide yazan bir çocuk vardı lisede benim dönemimdenbenim yakın bir arkadaşım. K bu çocuktan çok hoşlanıyor, hoşlanmasının sebebi de bu çocuk diğerlerine göre daha ağır başlı, güncel konularla daha ilgili, saygılı bir çocuk olmasıydı. 10. sınıf sonunda bölüm seçince E ile benim sınıflarımız ayrıldı. Ama yine de arkadaşlarla kaynaştığımız için herkes herkesin sınıfına girer çıkardı, E ile arada koridorda sohbet ederdik. Bu arada K benden hiç ona gidip benim durumumu anlat, aramızı yap gibi bir istekte bulunmadı bunu da belirteyim.

E bana bir sırrını anlattı. Direk anlatmadı tabii şöyle bir sorunum var diye, çünkü sorun şu ki o bunu sorun olarak görmüyor!!:53: İki türlü manyaklığı var. Yani eleştirmek bana düşmez ama bana biraz sapkınlık gibi geliyor. Bir ayak fetişi (korkunç biliyorum). Bana sürekli ayakkabılarını ver yalamak istiyorum falan derdi. Kışın karda, kışta botlarımız çamur olunca "ne güzel yalarım temizlerim ayakkabılarını" derdi. Ben de ciddiye almaz gülerdim. Saçmalama falan derdim. Çok ciddi olarak söylerdi ama ben takmazdım bunu, güler geçerdim başkası olsa yanlış anlardım ama arkadaşımdı. İkincisi daha ciddi bence, birincisine fantezi dersek.. İşkenceden hoşlanıyor:18: Yani sürekli bir kadın ona emir versin, onu dövsün, her tarafını kanatsın istiyor. 9. sınıfta liseye geçmenin heyecanıyla biz sınıftaki erkekleri tırnaklardık onlar da bizi sinir ederdi şakalaşırdık, ya da rotringlerle kollarını çizerdik şaka olarak. Acıtacak ya da kanatacak bir olay yoktu. Neyse herhalde E bunlardan cesaret alıp bana bu isteklerini söyledi durdu. Öyle yapan bir sürü kız vardı ama biz bir dönem yan yana oturduk aramız iyiydi konuşur dertleşirdik falan. Ben hiç ciddiye almadım bunu; ama bunları beni rahatsız edip bunaltacak şekilde yapmıyordu arada bir gelip söylüyordu ya da mesaj atıyordu. Yani taciz gibi değil. En nihayetinde arkadaşım sonuçta beni başka türlü görse daha farklı davranır, rahatsız ederdi. Benden istediği tek şey ayakkabılarımı yalamak ve kollarını çizmem olmuştu. Reddettim tabii. En sonunda bana "beni kırbaçlayacak kız bulur musun?" dedi. Ben de "E saçmalama git köpeğinin ağzına koy elini kolunu ısırsın seni eğlen" dedim.

Bu arada benim bebeklik arkadaşım var B diye bir kız E bu kızdan hoşlanıyordu ona mesaj atmış kaç kere emret ne istersen yaparım şeklinde, çıkma teklif etmiş ama B kabul etmemiş. B biraz şey bir kız, nasıl desem, ona yakın davranan her erkekle çıkar eğlencesine de olsa kendisi de hoşlanıyorsa, ama E'den hoşlanmadığı için (onu sıkıcı buluyormuş) kabul etmemişti. E'nin amacı işkence miydi ayak mıydı bilmem. B de o aralar bir sürü farklı facebook hesabından ayak fetişi mesajlar aldığını söylemişti sormuştu "kardeşin mi yapıyor şaka olsun diye", ben de E'nin B'ye gönderdiği emret ne istersen yaparım kölen olayım mesajları ve ayak fetişi isimsiz mesajları öğrenince gerçekleri B'ye anlatmak zorunda kaldım :14:

Bu sırada K'nın da E'ye olan aşkı git gide büyüyor. E'nin siyasi yazılarını falan çok beğeniyor, öykülerini severek okuyor. Hayran oluyor gün geçtikçe. Bir gün buluşunca bana dedi ki "E sayesinde siyasete olan ilgim arttı artık siyasetle iç içe olmak bu yönde kendimi geliştirmek istediğime karar verdim" dedi. Ben o gün söylesem mi, söylemesem mi diye düşünüyordum tam söylemeye karar vermiştim ki bana artık geleceğe umutla baktığını, yapmak istediği şeyi bulduğunu, E sayesinde artık kendini daha iyi ve dolu hissettiğini falan anlattı. E de üzgünüm ama onu pek takmıyor dergi konuları dışında. O gün öyle ayrıldık hayallerini yıkmak istemedim kızın. Akşam konuşuyorduk dedim yarın buluşmamız lazım sana çok önemli bir şey anlatacağım, telefonda söylenecek bir şey değil. Ertesi gün buluştuk tekrar, ben her şeyi en başından anlattım. K şok oldu. Çok üzüldüm o an haline, bir yudum su bile içemedi. Ne diyeceğimi bilemedim; ama göz göre göre sapığın tekini sevmesine izin veremezdim. Manyak çünkü. Onu manyak diye yargılamak bana düşmez ama en azından K gibi normal bir kız için manyak! K bir sürü şey söyledi onun için "ben onu diğer erkeklerden farklı sanmıştım, hayallerimi yıktı, pis sapık, manyak" diye bayağı söylendi. Keşke daha önce söyleseydin dedi ama ben olay başta bu kadar ciddi olmadığı için söylememiştim, şimdi K hayallerini E'nin ilgi alanlarına göre şekillendirmeye başlayınca tehlike çanlarının çalmaya başladığını düşündüm:50: K'ye hazır her şeyi anlatmışken E'nin B'den hoşlandığını da söyledim, K de "E zaten B gibi basit ve boş kızlardan hoşlanıyorsa onun diğer erkeklerden farkı yokmuş" dedi. Yatıştırmaya çalıştım ama yapacak bir şey yok gerçek yüzünü görmesi lazımdı:59:

Akşam K aradı, sesi iyi geliyordu, dedi ki "ben zaten hayallerimi bir kişi üzerine kurduysam o hayaller hiç gerçek hayal olmamış ki". Mantıklı K'm benim :) Sevindim kurtulduğuna sonuçta oldu da çıksalar kim bilir bu çocuk ne yapmaya zorlayacaktı bu kızı??:47:

Bir aya yakın süre geçti, K yine E ile ilgileniyor; ama diyor ki arkadaş olalım, sohbet edelim, ona yakın olayım yeter, başka şey düşünmüyorum. Bir gün buluşmuştuk, keyfimiz yerinde, dışarıdaydık telefondan facebooka girip K statusune "ah birilerini tenhada kıstırıp güzelce bir dövesim var" yazdı. Ben de kendi hesabımdan girip yorum yaptım, pek fark ettirmeden ve rencide etmeden kimseyi şakalaştık, zaten K artık o kadar takmıyordu sadece E'nin düşüncelerine önem veriyordu sosyal, politik açıdan. E görse de anlamazdı çünkü gerçekten alakasız şeylerle sembolik olarak eğlenmiştik.

Bir hafta sonra E bana mesaj atıp K'nin numarasını istedi, normalde K ile dergi konuları dışında pek bir alakası yok E'nin. Ben de neden diye sordum dergi için dedi, K Amerika'da önümüzdeki ay dönüyor o zaman konuşursunuz istersen facebooktan K'ye mesaj at görür dedim. Tamam dedi, sonra K ile birilerine işkence mi edeceksiniz dedi, ne alakası var diye sordum. K birilerini dövmek istiyormuş kim o ikimizi birden dövün kırbaçlayın dedi. Ben de off E hadi görüşürüz dedim. Bu şekilde birkaç kez daha konuştuk. Sonra E K'ye mesaj atmış dergiyle ilgili, sonra da kimi dövmek istiyorsun demiş. K de çok şaşırmış işkence etmek isterdim demiş ama sonra gülmüş, şaka yapıyorum sinirliydim yazınca demiş. E de bayağı ilgilenmiş soru sormuş falan işkence hakkında :50:

Bugün konuştuk K ile, pazartesi dönüyor. Hala E konusunda kararsız. Öyle manyak biriyle olamam diyor ama insanlara gösterdiği yanı beni cezbediyor diyor, aklı başında, ağır başlı, ilgili.. Ben de ona anlattım sevgili olmanızın ne kadar saçma olacağını, E yurtta kalıyor şehirden uzak nasıl için rahat edecek, E iyi ve mantıklı bir çocuk ama o da çoğu erkek gibi bizim gibi olmayan kızlarla eğlenmeyi seviyor, o da içki sigara partiler falan hepsi var ama sırf politikayla ilgili diye ona aşık olamazsın dedim. Üstelik bu sene sınava gireceksin ikisi bir arada gitmez sorun olur dedim. Arkadaş olacaksan ol fazla yakın olmamak kaydıyla çünkü bana söylediklerini sana da söyler belki istemediğin şeyler olur dikkat et dedim. Bilmiyorum ne yapacağım. K hala onu düşünüyor ve ondan fazlasıyla etkilendi. Manyakça bir tarafı olduğu için eskiye göre daha uzak ama hala onu düşündüğünü ve hayal kurduğunu söylüyor:59:

Ne desem de uzaklaştırsam ki.. Kendi hayatı o karar versin demeyin o benim en yakın arkadaşım göz göre göre üzülmesine göz yumamam. Ne yapayım ne diyeyim de vazgeçireyim kendisi bile emin değil tam olarak duygularından, ne istediğinden.. Orada uzakta kendini üzsün istemiyorum, ayrıca sınav senesi de onu düşünüp üzülüp kendisini harap edecek geçen seneki gibi (bir sevgilisi vardı ayrılma zamanı çok üzüldü son sınav notları hep düşmüştü çok etkileniyor)...

cnm konu bayag uzunmus hepsını okuyamadım .okudugum kadarıyla arkadasın en sevdıgın arkadasıyla cıkmak ıstıyor .cocuguda sen sapık buldugun ıcın endıselenıyorsun .cnm bnm senın bu E arkadasın daha bildigin ergen .sacma sapan ısteklerıyle dusuncelerıyle (yok ayak fetıst yok ıskence kırbac ) buyudugunu kanıtlamaya calısan dıkkat cekmeye calısan bıldıgımız ergen .endıselenecek bı durum yok ergenlık evrelerını henuz atlatamamıs cnm :D bıraz daha buyusun aklı basına gelır onun sen merak etme:D

Bende hepsini okumadım ama sadist,mazoşist ve ayak fetişisti olmasını okuduğum bölümde aklıma şu geldi:Tam Melissa P'ye göre bir adammış:)

E nasıl hem ağırbaşlı hemde bu kadar parti düşkünü kötü alışkanlıkları olan biri olabiliyor çelişkideyim.. İçini en yakınlarına açıyor sanırım. İki yüzlü...

Arkadaşını bırak konuşsun E'yle. Kendi tiksinir zaten tanıdığı anda. Arkadaş olunca anlar ne olduğunu, senin anlattıkların laylaylom gelir şimdi. Eğer bunlara rağmen kendi tanıyıpta onu böyle kabulleniyorsa o zaman olayı baştan ele alırız.:1:

cnm konu bayag uzunmus hepsını okuyamadım .okudugum kadarıyla arkadasın en sevdıgın arkadasıyla cıkmak ıstıyor .cocuguda sen sapık buldugun ıcın endıselenıyorsun .cnm bnm senın bu E arkadasın daha bildigin ergen .sacma sapan ısteklerıyle dusuncelerıyle (yok ayak fetıst yok ıskence kırbac ) buyudugunu kanıtlamaya calısan dıkkat cekmeye calısan bıldıgımız ergen .endıselenecek bı durum yok ergenlık evrelerını henuz atlatamamıs cnm :D bıraz daha buyusun aklı basına gelır onun sen merak etme:D

yok ya çocuk 21 yaşında:S 1 sene hazırlık vardı bizim okulda bu hazırlıkta kaldı bir de bir sene geç başlamış. ondan yaşı büyük:)

E nasıl hem ağırbaşlı hemde bu kadar parti düşkünü kötü alışkanlıkları olan biri olabiliyor çelişkideyim.. İçini en yakınlarına açıyor sanırım. İki yüzlü...

Arkadaşını bırak konuşsun E'yle. Kendi tiksinir zaten tanıdığı anda. Arkadaş olunca anlar ne olduğunu, senin anlattıkların laylaylom gelir şimdi. Eğer bunlara rağmen kendi tanıyıpta onu böyle kabulleniyorsa o zaman olayı baştan ele alırız.:1:

evet çift kişilikli olduğunu düşünüyorum gerçekten okulda ve toplum içinde falan gayet ağır başlı falan ama yakın arkadaşlarıyla birlikte sürekli içki sigara parti her şey var.. evet benim anlattıklarıma şok oldu başta ama şimdi de sanki takmıyor gibi bugün konuşunca tekrar sordu ben de adam akıllı konuştum şimdi de bana biraz darıldı sanırım..:5: valla çocuk sırf siyasetten felsefeden hoşlanıyor diye kabullenmez umarım

ya arkadşaın arkaısna bakmadan kaçsın bu adamdan :47:

ya çıksalar bile bu adam bi sinir halinde bi manyaklık halinde kıza bişey yaparsa??

hadi onu geçtim bu ilişkinin bir geleceği yok.. bu kız ailesine böyle bir sapığı nasıl tanıştıracak..

kızın annesinin ablasının ayaklarını görünce ağzı sulanır bu manyağınnn :53:

en iyisi uzak durması lazımm :50: anlatt bu dediklerimi K ya söle lütfennn ...

Son düzenleme:
ya arkadşaın arkaısna bakmadan kaçsın bu adamdan :47:

ya çıksalar bile bu adam bi sinir halinde bi manyaklık halinde kıza bişey yaparsa??

hadi onu geçtim bu ilişkinin bir geleceği yok.. bu kız ailesine böyle bir sapığı nasıl tanıştıracak..

kızın annesinin ablasının ayaklarını görünce ağzı sulanır bu manyağınnn :53:

en iyisi uzak durması lazımm :50: anlatt bu dediklerimi K ya söle lütfennn ...

hahahah nedense çok güldüm:1: ben ona neler anlattım akıllı mantıklı bir kız olmasa zaten çoktan gider itiraf bile ederdi çocuğa. en azından kendini durdurabiliyor ama bu kadar rezillikten sonra hala onu düşünüyorum demesi anormal geldi bana

hahahah nedense çok güldüm:1: ben ona neler anlattım akıllı mantıklı bir kız olmasa zaten çoktan gider itiraf bile ederdi çocuğa. en azından kendini durdurabiliyor ama bu kadar rezillikten sonra hala onu düşünüyorum demesi anormal geldi bana

kız komik gelebilir sana ama düşünsene kız ailesi ile tanıştırıyo bunu ..herif masanın altından ayaklara bakıyo ??? :27:

vallahi ciddi bi durum ... K da kaşınıyo hani.. büyük bi rezillik çıkabilir.. kızın zorla ayaklarını felan ellemeye kalkarsa bişi yaparsaaa ???? :31:

Son düzenleme:
kız komik gelebilir sana ama düşünsene kız ailesi ile tanıştırıyo bunu ..herif masanın altından ayaklara bakıyo ??? :27:

vallahi ciddi bi durum ... K da kaşınıyo hani.. büyük bi rezillik çıkabilir.. kızın zorla ayaklarını felan ellemeye kalakrsa bişi yaparsaaa ???? :31:

evet gerçekten de rezil bir durum :S ama komik geldi birden öyle deyince :D
tam bir manyak. ne desem bilmiyorum şimdi de kıza her şeyi açık açık anlatıp doğabilecek sonuçlardan bahsedince K bana biraz darıldı sanki :26:

evet gerçekten de rezil bir durum :S ama komik geldi birden öyle deyince :D
tam bir manyak. ne desem bilmiyorum şimdi de kıza her şeyi açık açık anlatıp doğabilecek sonuçlardan bahsedince K bana biraz darıldı sanki :26:

ayol darılsa nolacak .. burda onun iyiliği için uğraşıyorsun ..:50:

bırak o zaman yaşasın görsün manyaklaaa ..sonra zorla ayağımı yaladı .. yok beni dövdü diye gelip sana ağlamasınn :47:

ayol darılsa nolacak .. burda onun iyiliği için uğraşıyorsun ..:50:

bırak o zaman yaşasın görsün manyaklaaa ..sonra zorla ayağımı yaladı .. yok beni dövdü diye gelip sana ağlamasınn :47:

eski sevgilisi kıskancın tekiydi, kız nereye gitse sürekli arardı etrafındaki her erkeği kıskanırdı. bir gün k çok ağlamış annesi gelmiş demiş bak ben sana söyledim böyle olacağını biliyordum derslerin de düştü falan konuşmuş gitmiş. k beni aradı ağladı bayağı bir :( çok üzülüyorum böyle olmasına. tamam eski sevgilisi kıskançtı ama normaldi. bu normal de değil. bari sadece arkadaş olup siyaset konuşsalar ona da tamam en azından içinde kalmaz kızın

aşkın gözü körde bu K nınkiler yerinde yok herhalde :D
hem kız çocuktan hoşlanıyor felsefeydi ağırbaşlılık olaylarına da acaba çocuk da bu K dan hoşlanıyor mu
yoksa iyi kötü ayağı var idare ederim deyip kullanıp sonra buruşuk bir peçete gibi çöp kutusuna basket atar mı
bazen olaylara müdahale etmemek en iyisidir
sen çocuğun iç dünyasını anlatmışsın daha ne yapabilirsin ki
K çok kaşınıyorsa belasını E den bulur ...

aşkın gözü körde bu K nınkiler yerinde yok herhalde :D
hem kız çocuktan hoşlanıyor felsefeydi ağırbaşlılık olaylarına da acaba çocuk da bu K dan hoşlanıyor mu
yoksa iyi kötü ayağı var idare ederim deyip kullanıp sonra buruşuk bir peçete gibi çöp kutusuna basket atar mı
bazen olaylara müdahale etmemek en iyisidir
sen çocuğun iç dünyasını anlatmışsın daha ne yapabilirsin ki
K çok kaşınıyorsa belasını E den bulur ...

yok ya e'nin tek isteği üç beş kız bulup vakit geçirmek. yoksa o ağırbaşlı hali sadece arkadaş olarak gördüğü kızlara. zaten ben k'ye anlattıktan sonra facebook'ta k "birilerini tenhada sıkıştırıp dövmek istiyorum" demişti şaka amaçlı ama hiç isim belirtmeden. ben de altına yorum falan yapmıştım, çocuk k'ye gidip işkence yöntemleriyle ilgileniyor musun demiş. manyak

Çok garip bir durum gerçekten. Bence bu çocuğun ciddi sorunları var tatlım, bu fetiş olayı ilerleyince psikolojik bir sorun haline geliyor çünkü. Ve bu çocuk bu kadar yakın arkadaşın olmamalı bence çünkü arkadaşlığın saygı sınırlarını çoktan aşmış. Senden bunları istediği halde -şaka bile olsa- sen hala ona "yakın arkadaşım" diyorsan yaptığın çok büyük bir hata. Arkadaşını da karşına al çok ciddi şekilde konuş, dinlemezse de kendi haline bırak. Başkalarının ilişkilerine karışırsan suçlu DAİMA sen olursun kimse "benim iyiliğim için yapıyor" demez, seni suçlar. O çocukla da arana hemen mesafe koymalısın.

eski sevgilisi kıskancın tekiydi, kız nereye gitse sürekli arardı etrafındaki her erkeği kıskanırdı. bir gün k çok ağlamış annesi gelmiş demiş bak ben sana söyledim böyle olacağını biliyordum derslerin de düştü falan konuşmuş gitmiş. k beni aradı ağladı bayağı bir :( çok üzülüyorum böyle olmasına. tamam eski sevgilisi kıskançtı ama normaldi. bu normal de değil. bari sadece arkadaş olup siyaset konuşsalar ona da tamam en azından içinde kalmaz kızın

bu kız bela mıknatısı ayol .. kıskancı gitmiş , psikopatı gelmiş resmen :20:

uzak durması hayrına , ama yokk durmam diyorsa gidicem diyenin önünde kimse duramaz .. bırak gitsin görsün ...

sen görevini yaptın bu çocuğu açık açık anlattın daha ne yapcaksın ???

Son düzenleme:
Çok garip bir durum gerçekten. Bence bu çocuğun ciddi sorunları var tatlım, bu fetiş olayı ilerleyince psikolojik bir sorun haline geliyor çünkü. Ve bu çocuk bu kadar yakın arkadaşın olmamalı bence çünkü arkadaşlığın saygı sınırlarını çoktan aşmış. Senden bunları istediği halde -şaka bile olsa- sen hala ona "yakın arkadaşım" diyorsan yaptığın çok büyük bir hata. Arkadaşını da karşına al çok ciddi şekilde konuş, dinlemezse de kendi haline bırak. Başkalarının ilişkilerine karışırsan suçlu DAİMA sen olursun kimse "benim iyiliğim için yapıyor" demez, seni suçlar. O çocukla da arana hemen mesafe koymalısın.

lisede daha yakındık ama sonra tabii üniversite girdi araya o da biraz manyaklaştı haliyle artık pek yakın değiliz zaten, onda sorun yok :) bir kere "bana sahibe bulur musun" dedi o zaman tersleyince biraz uzaklaştı zaten. evet karışmamak lazım ama arkadaşım diye çok üzülüyorum.. sonra çünkü karışınca ne olduğunu biliyorum hemen "kıskanıyorsun" diyorlar. daha önce başıma geldi artık tecrübeliyim..

bu kız bela mıknatısı ayol .. kıskancı gitmiş , psikopatı gelmiş resmen :20:

uzak durması hayrına , ama yokk durmam diyorsa gidicem diyenin önünde kimse duramaz .. bırak gitsin görsün ...

sen görevini yaptın bu çocuğu açık açık anlattın daha ne yapcaksın ???

evet doğru.. k pazartesi geliyor buluşunca mutlaka konuşuruz bu konuyu ama en son bugün konuşunca artık konuşmak istemiyorum dedi ben biraz sert olduğum için. bakalım aklı başına gelmiş mi :)

evet doğru.. k pazartesi geliyor buluşunca mutlaka konuşuruz bu konuyu ama en son bugün konuşunca artık konuşmak istemiyorum dedi ben biraz sert olduğum için. bakalım aklı başına gelmiş mi :)

inşallah gelmiştir yoksa kendi ayağı ile düşecek.. kendi düşene de kimse acımaz :20:

Back
X