• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımı kırmadan kendimi nasıl izah edebilirim

cigabitli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
318
269
73
Slm hanimlar kendimi cok siktim ama artik biktimm!
Derdin her turlusu bende heralde... herkesin derdini ben cekiyorum
Gelinimiz ve biz ayni evde yasiyoruz
Her zaman ki gibi gelin kaynana anlasamiyor. hemde buyuk olaylardan degil ufacik seylerden buyuk kavgalar ediyolar ben araya girmiyorum. annemde yengemde gelip derdini bana anlatiyo bana soyle dedi yok boyle dedi diye ikisine de abim varken evleri ayiralim diyorum abim tamam diyo annem de tamam diyo bu kez de yengem sen ev ayirmak istiyosun diye anneme satasiyo surat asiyo evi ayirmamak icin diretiyo evimizz buyuk ama olmuyo iste..
Sonuc olarak hicbir cozume ulasamiyoruz. olan yine bana oluyo herkes gelip derdini bana anlatiyo annen bana boyle dedi gelin bana bole dedi artik okadar cok bunaldim ki bi taraf hakli diyebilecegim bisey yok iki tarafta kendine gore hakli..
Bu kadar karmasinin icinde hem lisans bitirmeye calisiyorum hem sinava hazirlaniyorum hem part time calisiyorum bir de 11 yillik yakin bi arkdasim var surekli bize gelmek istiyo gelmesi bisey degil ama cok az bi vaktim o vakitte ders calismak istiyorum gelip soyle 2 saat falan kalsa yine bise degil ama bi geliyo aksam 4 gidiyo saat 12 !!! yengem esi var diye istemiyo huysuzluk yapiyo geldiginde benim odamdayiz hep.
Bide hergun gelmek istiyo kiz tamam seviyorum yapacak islerim olmasa gelsin tabiki ama bikitiriyo surekli arayip zorla kendini davet ettiriyo bazen kursum var diyorum yarin yine arayip suraya gidelim diyor bende yine kursa gitcem diyorum 2 kez ayni seyi soylemek zorunda kaliyorum bu kez dariliyo kirmak istemiyorum gecen gun konusuyoduk cok hastayim dedim gecmis olsun ben seni hasta ziyaretine geliyim O zaman dedi zaten uzanmis dinleniyodum kimseyi cekecek halde degildim tamam gel dedim sonra ayy cokta aciktim gelmesem mi dedi evde yemek var gel dedim ne var dedi soyledim canim kizartma cekiyo cok ya dedi iyi yapiyim dedim tamam dedi kalktim hasta hasta kizartmayla ugrastim
Her gelmeden once bana siparisini veriyo cok skildim bu durumdan .
Ben ders calismak zorundayim ayrica yarim gun bir iste calisiyorum bi programim var buna uymak zorundayim kendime ayirdigim zamanimi da sagolsun arkadasimin zoraki davetleri sayesinde sekteye ugruyor:( bazen sirf elestirmek kucuk gormek icin konusuyo bosuna ugrasiyosun bosver calisma diyo
Kendisini seviyorum uzun sureli bir arkadasligimiz var her dostluk 4 4luk degil kesinlikle tabi ki onu kaybetmek istemem ama bu slk slk ziyaretleri haftada 1'e indirmek istiyorum ama bunu nasil yaparim bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacim var:( kirmadan nasil halledirim bu problemi ..
Dinlediginiz icin tesekkurler

arkadaşınız anlayışşsızmış bence onada bir meşgale bulun mesela part time çalıştığın yere onuda sokamazmısın o zaman hergün görüşüyosunuz ya evine gider daha sana bulaşmaz yada ne bilim gaz ver kpss falan hazırlansın 2 3 defa kabul etmezsen yada geldikten 2 saat sonra derse oturmam lazım de çekil kenara çalış oda gidiversin

Konunuz içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Kendisi kpss islerine bulasmaz kac kez soyledim:) yalan soylemek istemiyorum yalan beni rahatsiz ediyor :( kirmak uzmek istemiyorum o gezmek istiyo gec saatlere kadar ama ben birazcik zor durumda kaliyorum :(

Kendisi kpss islerine bulasmaz kac kez soyledim:) yalan soylemek istemiyorum yalan beni rahatsiz ediyor :( kirmak uzmek istemiyorum o gezmek istiyo gec saatlere kadar ama ben birazcik zor durumda kaliyorum :(

Konu geleceğinse kıracaksın. Senin kaybettiğin zamanı hicbir arkadaşın geri veremez. Atandığın zaman bol bol gezersiniz :)

Kirilsa bile degisen birsey yok ki ya :) kiriliyo yine geliyo kabalasmak istemiyorum ki yapamam da zaten ama arkadasimida kaybetmek istemem ama artik izahat vermekten surekli ayni seyleri anlatmaktan yoruldum :(

sen neden aynısını ona yapmıyorsun? 2 hafta hergün git ona, devamlı bişeyler yapmasını iste, gitmeden siparişlerini ver. bi de gidince de öyle hemen kalkma 7-8 saat otur. kahvaltıya git, akşam yemeğini de yemeden çıkma evden. bi de hatta yatıya kal bikaç gün. bi daha size hayatta gelmez. bezdir onu :71:

arkadaşın kaç yaşında pek usul erkan bilmiyor galiba:19:çocuk gibi davranıyor
ne kadar samimi olursanız olun hergün sizde ne işi var ayrıca misafirlik 2-3 saattir fazlası insanı boğar
bence açık açık ders çalıştığını yorgun olduğunu müsait olmadığını söyle ayıp etmezsin korkma çünkü asıl o ayıp ediyor

sen neden aynısını ona yapmıyorsun? 2 hafta hergün git ona, devamlı bişeyler yapmasını iste, gitmeden siparişlerini ver. bi de gidince de öyle hemen kalkma 7-8 saat otur. kahvaltıya git, akşam yemeğini de yemeden çıkma evden. bi de hatta yatıya kal bikaç gün. bi daha size hayatta gelmez. bezdir onu :71:

bak bu da iyi bir taktik:1:aynısını ona yaparsan belki seni anlar
herşeyi tadında bırakması gerektiğini öğrenir:34:

27 yasinda .. Isin tuhaf tarafi isim oldugu gunleri soyluyorum ders caliscam kursa gitcem gibi yinede hic duymamis gibi yine gelmeyi teklif ediyo
Deli olcam yakinda :(

bugunde aynı şey işten erken çıkacagını hatırlatıyo ve benim sınavlara çalışmam gerekiyo
neden her işten erken çıktıgında ben onu davet etmek zorundayım ve ona sofra kurmak zorundayım bunu anlamıyorum

ya her defasında pazar günleri çalışmam gerektiğini anlatıyorum ve her defasında duymamış gibi davranıyo bilerek
gidip 24 saat çalışacaığım bir iş bulucam arkadaşım yüzünden:)

bugunde aynı şey işten erken çıkacagını hatırlatıyo ve benim sınavlara çalışmam gerekiyo
neden her işten erken çıktıgında ben onu davet etmek zorundayım ve ona sofra kurmak zorundayım bunu anlamıyorum

ya her defasında pazar günleri çalışmam gerektiğini anlatıyorum ve her defasında duymamış gibi davranıyo bilerek
gidip 24 saat çalışacaığım bir iş bulucam arkadaşım yüzünden:)
Arkadaşın artık iyice yüzsüzlüğe vurmuş ve sizin iyi niyetinizi, yumuşak yüzünüzü kullanıyor. Gerçek dost-arkadaş, arkadaşının zor durumda kalmasına neden olmak istemez hatta yeri gelir yardımcı olmaya çalışır, yük olmaz, yükünü hafifletir zor zamanlarında ama o tam tersi bile-isteye keyfi ve saçma sapan davranıp, sizi eziyor, ne hasta halinize acıyor, ne yorgunluğunuza ne sınavlarınızı takıyor hala yiyip-içip keyif yapayım bunu da sen sağla istiyor. Peki sana acımayana, neden kendini sömürtesin, annen değil, evladın değil? Mesafe koymalısın acilen, o bile bile meşguliyetlerini, zorda kalmalarını bilmemezlikten gelerek yüzsüzlük yapıyorsa, seni kullanıyorsa sen de gayet normal şekilde her müsait olmadığında reddet: hayır canım bu hafta mümkün değil, sınavlarım var, hayır bugün çok hastayım veya çok yorgunum dinleneceğim kendime ayırdım bu günü,olmaz v.b. Müsait olduğun zamanlarda da sen ona git, sıkça. Senin ve kendi kararlarının değerli olduğunu ona göstermelisin, onun karşısında net dur ve uygula yoksa başa çıkılmaz.

Arkadaşın bildiğin yuzsuz. O gelince mecbur alacaksın kitabi eline ders çalışmaya baslayacaksin . daha da anlamiyorsa ozellikle calisma diye yapiyor olabilir.ona sanki başka birinin böyle bir arkadaşı varmış da çok rahatsız oluyolarmis ailecek diye anlat. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabi.

konu eskiymis de yine de yazacam : )
kizartma cekiyo canim dediginde, gulerek 'o yok valla canim' deyip gecistirmek cok zor degil.. bu piskinligin arkasi kesilmez; her dedigini yaparsan..

konu eskiymis de yine de yazacam : )
kizartma cekiyo canim dediginde, gulerek 'o yok valla canim' deyip gecistirmek cok zor degil.. bu piskinligin arkasi kesilmez; her dedigini yaparsan..
He he he, konuyu hortlatmışım fark etmeden. :KK48: Neyse en azından bu tür şeyler yaşayanlar varsa önerileri değerlendirirler. :KK56: :KK55:

Back
X