Arkadaş kurbanıı

evet bende orayı anlamadım kızlarla evde oturuyorduk dedi. sonra birden arabadayım. anlamadım.

Anlayabildiğim kadar yazıyım bari,
Sevgiliniz evli arkadaşı ne halt yediyse artık, ona yardım ve yataklık yapmış.
Ortaya çıkıncada en iyi savunma saldırıdır diyerek size efelenmiş.
Tabi bu söylediğinin doğru olduğunu varsayarak yola çıkıyorum.
Şimdide sizi sindiriyor ki sorulara cevap vermeden konuyu kapasın.
Bu tiplere güven olmaz diyecem ama muhtemelen barışırsınız.

Önce Türkçe'yi öğrenip sonra sevgilinizin derdine düşün derim ben,ya da burada konu paylaşımı yapmayın çünkü kimse birşey anlamıyor.

Suçlu erkek psikolojisi işte... evli olan erkek arkadaşlarıyla bir şeyler karıştırmış muhtemelen yada yardım etmiş bilemeyeceğim...Bunun da ortaya çıkacağını anladığı için seni sindirmeye çalışıyor,anlayacağın yalan söylüyor

Bende hiçbirşey anlamadım.daha anlaşılır olması için noktalama işaretleri kullanmanız gerek. Birde paragraf yaparsanız çok daha iyi olur.
bu forumun genel sorunu zaten bu. konu okurken adeta işkence çekiyoruz. bir nokta koymak ve paragraf oluşturmak bu kadar mı zor.

Sevgilin ajan falan değil demi? Ya da paronaya yapıp kendisini FBI’ın dinlediğini düşünmüyor. Ortada açıklanması gereken birkaç cümlelik bir olay var. Üstelik içinde yalan var. Bu kadar gizemli hale dönmesinin mantığı yok bence.
Arama derim ben. En azından ben olsam aramazdım… tabi ne kadar birlikte olduğunuz da önemli…

e'ler ne zamandan beri w ile ifade ediliyor :44::44:

bazen konuları okuyacağım diye harcadığım efordan gözlerim oluyor.

Ben de anlamayanlar kervanindayim. 2 tane noktalama isareti koymak, kelimeleri tam yazmak, aralarina bosluk koymak bu kadar mi zor? Bunlari hatirlatmaya ben utaniyorum. Hic mi hayatinizda okula gitmediniz? Boyle yazmak ilk once karsi tarafa saygisizliktir. Derdiniz her neyse kolay gelsin, ben anlamadim, cekiliyorum.

Okurken koptum ya :-D valla ben de bisi anlamadim ama sagolsun anlayan arkadaslar aciklamis. Yaziklar olsun aldatan adama yardimci olmaya calisan o herife. Sevgilin ahlaksiz. Ama muhtemelen sen gormezden geliceksin. Niye bilmiyorum ama saf olabilirsin gibi hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…