Arkadaş kurbanıı

mihri_ebru

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
11
0
16
Ankara
slm arkadaşlar bnm erkek ardaşım var cuma günü bana tek taş alıp evlenme teklif edip herşey güzel giderken biz onunla pazar günü evli olan arkadaşıma oturmaya gittik bayanlar evde erkekler dışarı çıktılar araba giderken ben onu bi gece öncesi evde uyuyor zannederken arkadaşlarıyla dışarı çıktığını sabaha kadar gelmediğini söyledi.bende neden haber vermedin dedim falan indim arabadan ama arkadaşının evnide zor oturuyorum arkadaşının eşide kocasının hiç eve gelmediğini söyledi sonrasında bni eve bırakmak için tekrar geldi arabada bu sefer ben bi yere gitmedim ama sen öyle bil kızlara oyle söyle dedi sonra bwnde swn ve arkadaşların ne yapmak istıo derdiniz ne soyler misin dedim gece telefonda.detaylı söz anlatırım dedi ama eve gelip konuşalım mı dediğimde müsait değailim bugün erken uyuyacagm dedi bwnde msj olarak her zaman konuşurken uyumadan şimdi niye böyle yapıyorsun dedim aradı benim ne kadar dik başlı olduğumu onu anlamadığımı söyledibağırdı çağırdı teşefonda kapattı telefonu şimdide biz bu şekilde mutlu olamazmısız yalnız kalmak istediğini söyledi sizce ne yapmalıyım susup oturup bekleyim mi??? Cvblarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Sözcükleri tam yazsanız da bizlerde ne anlatmak istediğinizi anlasak nasıl olur?

slm arkadaşlar bnm erkek ardaşım var cuma günü bana tek taş alıp evlenm teklif edip herşey güzel giderken biz onunla pazar günü evli olan arkadaşıma oturmaya gittik bayanlar evde erkekler dışarı çıktılar araba giderken bn onu bi gece öncesi evde uyuyor zannederken arkadaşlarıyla dışarı çıktığını sabaha kdr gelmediğini söyledi.bnde ndn hbr vermedin dedim fln indim arabadan ama arkadaşının evnide zor oturuorum arkadaşının eşide kocasının hiç eve gelmediğini söyledi sonrasında bni eve bırakmak için tekrar geldi arabada bu sefer bn bi yere gitmedim ama sn öyle bil kızlara oyle söyle dedi sonra bnde sn ve arkadaşların ne ypmk istıo soyler misin dedim gece tel.detaylı söz anlatırım dedi ama eve glip konuşalım mı dediğimde müsait değilim bugün erken uyuyacagm dedi bnde msj olarak her zaman konuşurken uyumadan şimdi nie byle ypıorsn dedim aradı bnm ne kdr dik başlı olduğumu onu anlamadığımı söyledi şimdide biz bu şekilde mutlu olamazmısız yalnız kalmak istediğini söyledi sizce ne yapmalıyım susup oturup bekleyim mi??? Cvblarınızı bekliyorum

Yalan tahammül edemeyeceğim tek şey.
Kurtulduğuna şükret arkadaşım.

Yazdıgın cumleleri anlasam yorum yapıcam :1:

selam arkadaşlar bnm erkek ardaşım var cuma günü bana tek taş alıp evlenme teklif edip herşey güzel giderken biz onunla pazar günü evli olan arkadaşıma oturmaya gittik bayanlar evde erkekler dışarı çıktılar araba giderken ben onu bi gece öncesi evde uyuyor zannederken arkadaşlarıyla dışarı çıktığını sabaha kadar gelmediğini söyledi.bende neden haber vermedin dedim falan indim arabadan ama arkadaşının evinde zor oturuyorum arkadaşının eşide kocasının hiç eve gelmediğini söyledi sonrasında bni eve bırakmak için tekrar geldi arabada bu sefer ben bi yere gitmedim ama sen öyle bil kızlara oyle söyle dedi sonra bwnde swn ve arkadaşların ne yapmak istıo derdiniz ne soyler misin dedim gece telefonda.detaylı söz anlatırım dedi ama eve gelip konuşalım mı dediğimde müsait değailim bugün erken uyuyacagm dedi bwnde msj olarak her zaman konuşurken uyumadan şimdi niye böyle yapıyorsun dedim aradı benim ne kadar dik başlı olduğumu onu anlamadığımı söyledibağırdı çağırdı teşefonda kapattı telefonu şimdide biz bu şekilde mutlu olamazmısız yalnız kalmak istediğini söyledi sizce ne yapmalıyım susup oturup bekleyim mi??? Cevablarınızı bekliyorum

Çok karışık yazmışsınız.. :31:

selam arkadaşlar bnm erkek ardaşım var cuma günü bana tek taş alıp evlenme teklif edip herşey güzel giderken biz onunla pazar günü evli olan arkadaşıma oturmaya gittik bayanlar evde erkekler dışarı çıktılar araba giderken ben onu bi gece öncesi evde uyuyor zannederken arkadaşlarıyla dışarı çıktığını sabaha kadar gelmediğini söyledi.bende neden haber vermedin dedim falan indim arabadan ama arkadaşının evnide zor oturuyorum arkadaşının eşide kocasının hiç eve gelmediğini söyledi sonrasında bni eve bırakmak için tekrar geldi arabada bu sefer ben bi yere gitmedim ama sen öyle bil kızlara oyle söyle dedi sonra bwnde swn ve arkadaşların ne yapmak istıo derdiniz ne soyler misin dedim gece telefonda.detaylı söz anlatırım dedi ama eve gelip konuşalım mı dediğimde müsait değailim bugün erken uyuyacagm dedi bwnde msj olarak her zaman konuşurken uyumadan şimdi niye böyle yapıyorsun dedim aradı benim ne kadar dik başlı olduğumu onu anlamadığımı söyledi bağırdı çağırdı telefonda kapattı telefonu şimdide biz bu şekilde mutlu olamazmısız yalnız kalmak istediğini söyledi sizce ne yapmalıyım susup oturup bekleyim mi??? Cevablarınızı bekliyorum

Biraz noktalama işareti yazını anlamlı hale getirebilir ;)
Bi dinle bakalım ne söyleyecek.mantıklı gelirse görüşmeye devam edersin.
Baktın palavralara başladı,hiiiçç canını sıkma,yol ver gitsin

selam arkadaşlar bnm erkek ardaşım(arkadaşım) var cuma günü bana tek taş alıp evlenme teklif edip(etti) herşey güzel giderken(gidiyordu) biz onunla pazar günü evli olan arkadaşıma oturmaya gittik bayanlar evdekaldı erkekler dışarı çıktılar araba giderken(burasını anlamadım) ben onu bi gece öncesi evde uyuyor zannederken arkadaşlarıyla dışarı çıktığını sabaha kadar gelmediğini söyledi.bende neden haber vermedin dedim falan indim arabadan ama arkadaşının evinde zor oturuyorum(arkadaşının evi nerden çıktı en son arabadan inmiştiniz) arkadaşının eşide kocasının hiç eve gelmediğini söyledi sonrasında bni eve bırakmak için tekrar geldi arabada bu sefer ben bi yere gitmedim ama sen öyle bil kızlara oyle söyle dedi (ne söyledi)sonra bwnde(bende) swn(sen) ve arkadaşların ne yapmak istıo(istiyor) derdiniz ne soyler misin dedim gece telefonda.detaylıolarak söz anlatırım dedi ama eve gelip konuşalım mı dediğimde müsait değailim bugün erken uyuyacagm dedi bwnde msj olarak her zaman konuşurken uyumadan şimdi niye böyle yapıyorsun dedim aradı benim ne kadar dik başlı olduğumu onu anlamadığımı söyledi bağırdı çağırdı teşefonda kapattı telefonu şimdide biz bu şekilde mutlu olamazmısız yalnız kalmak istediğini söyledi sizce ne yapmalıyım susup oturup bekleyim mi??? Cevablarınızı bekliyorum
Üşenmedim düzeltebildiğimi düzelttim.Konuyu zaten anlamadım,yazdıklarını da anlayamadım..Türkçeyi nasıl kullanıyorsunuz biraz dikkat edin lütfen.:20::20:

Tamamen suclu pskolojisi.. konuyu bastırmaya calısmıs sizin üstünüze gelerek... :20:

anlamadım diyenlere aynı mesajı copy paste yapınca anlaşılır hale mi geliyor, ben de bunu anlamadım... buraya yazan herkes en azından lise düzeyindedir. okulda sınavlarda filan kullandığınız dile benzer şekilde anlaşılır cümle kurmaya çalışsanız da gerçekten bir şey öğrendiğiniz belli olsa

hem suçlu hem güçlü erkek modelı

ılla kı bırşeyler karıştırdı dıyemeyız ama şüphelenmekte haklısın

hem nıye elalemın adamı ıçın sevgılısıyle arasını bozsun ıstesın kı, değer mı bı arkadaş ıçın :26:

anlayabildiğim kadarıyla kendi ne halt karıştırdıysa ortaya çıkmasın diye sizi suçlu konumuna sokmaya çalışmış

selam arkadaşlar bnm erkek ardaşım var cuma günü bana tek taş alıp evlenme teklif edip herşey güzel giderken biz onunla pazar günü evli olan arkadaşıma oturmaya gittik bayanlar evde erkekler dışarı çıktılar araba giderken ben onu bi gece öncesi evde uyuyor zannederken arkadaşlarıyla dışarı çıktığını sabaha kadar gelmediğini söyledi.bende neden haber vermedin dedim falan indim arabadan ama arkadaşının evinde zor oturuyorum arkadaşının eşide kocasının hiç eve gelmediğini söyledi sonrasında bni eve bırakmak için tekrar geldi arabada bu sefer ben bi yere gitmedim ama sen öyle bil kızlara oyle söyle dedi sonra bwnde swn ve arkadaşların ne yapmak istıo derdiniz ne soyler misin dedim gece telefonda.detaylı söz anlatırım dedi ama eve gelip konuşalım mı dediğimde müsait değailim bugün erken uyuyacagm dedi bwnde msj olarak her zaman konuşurken uyumadan şimdi niye böyle yapıyorsun dedim aradı benim ne kadar dik başlı olduğumu onu anlamadığımı söyledibağırdı çağırdı teşefonda kapattı telefonu şimdide biz bu şekilde mutlu olamazmısız yalnız kalmak istediğini söyledi sizce ne yapmalıyım susup oturup bekleyim mi??? Cevablarınızı bekliyorum

canım senin erkek arkadasın evli olan kızın kocasının bir çapkınlığına alet olmuş... Yani o evli adam eşine mihrinin sewgilisiyleyim dışarda demiş ama baska halt yemiş. Seninkide bunu onaylamış ama o gün dışarı felan çıkmamışşş.. Sende bu durumu anlamayıp çocuğun üzerine gidince bunalmış sana bağırığ çağrmış. Yinede bundan bağırılcak birşey yok diye düşünüyorum oturup 2 dk anlatabilirdi... Otur bekle bence bir özür borcu var sana

valla okudum okudum bişey anlamadım, pazar günü evli arkadaşlarının evine gitmişler bayanlar evde kalmış erkekler dışarı çıkmış sonra ne olmuş ne zaman gelmişler de, arkadaş sevgilisiyle dışarı çıkmış anlamadım, ondan sonra arabada giderken ufak bir tartışma olmuş, konu sahibi sinirlenmiş arabadan inmiş ama arkadaşlarının evinde zor duruyomuş, nasıl oluyo bu en son sinirlenip arabadan inmemişmiydi? arkadaşın evi nerden çıkdı, bendemi tuhaflık var acep :26: bide '' bwn '' le '' swn '' ne demek bilen varmı??

slm arkadaşlar bnm erkek ardaşım var cuma günü bana tek taş alıp evlenme teklif edip herşey güzel giderken biz onunla pazar günü evli olan arkadaşıma oturmaya gittik bayanlar evde erkekler dışarı çıktılar araba giderken ben onu bi gece öncesi evde uyuyor zannederken arkadaşlarıyla dışarı çıktığını sabaha kadar gelmediğini söyledi.bende neden haber vermedin dedim falan indim arabadan ama arkadaşının evnide zor oturuyorum arkadaşının eşide kocasının hiç eve gelmediğini söyledi sonrasında bni eve bırakmak için tekrar geldi arabada bu sefer ben bi yere gitmedim ama sen öyle bil kızlara oyle söyle dedi sonra bwnde swn ve arkadaşların ne yapmak istıo derdiniz ne soyler misin dedim gece telefonda.detaylı söz anlatırım dedi ama eve gelip konuşalım mı dediğimde müsait değailim bugün erken uyuyacagm dedi bwnde msj olarak her zaman konuşurken uyumadan şimdi niye böyle yapıyorsun dedim aradı benim ne kadar dik başlı olduğumu onu anlamadığımı söyledibağırdı çağırdı teşefonda kapattı telefonu şimdide biz bu şekilde mutlu olamazmısız yalnız kalmak istediğini söyledi sizce ne yapmalıyım susup oturup bekleyim mi??? Cvblarınızı bekliyorum
inanın hiçbirşey anlamadım.:ssz:

Back