- Konu Sahibi mihri_ebru
slm arkadaşlar bnm erkek ardaşım var cuma günü bana tek taş alıp evlenme teklif edip herşey güzel giderken biz onunla pazar günü evli olan arkadaşıma oturmaya gittik bayanlar evde erkekler dışarı çıktılar araba giderken ben onu bi gece öncesi evde uyuyor zannederken arkadaşlarıyla dışarı çıktığını sabaha kadar gelmediğini söyledi.bende neden haber vermedin dedim falan indim arabadan ama arkadaşının evnide zor oturuyorum arkadaşının eşide kocasının hiç eve gelmediğini söyledi sonrasında bni eve bırakmak için tekrar geldi arabada bu sefer ben bi yere gitmedim ama sen öyle bil kızlara oyle söyle dedi sonra bwnde swn ve arkadaşların ne yapmak istıo derdiniz ne soyler misin dedim gece telefonda.detaylı söz anlatırım dedi ama eve gelip konuşalım mı dediğimde müsait değailim bugün erken uyuyacagm dedi bwnde msj olarak her zaman konuşurken uyumadan şimdi niye böyle yapıyorsun dedim aradı benim ne kadar dik başlı olduğumu onu anlamadığımı söyledibağırdı çağırdı teşefonda kapattı telefonu şimdide biz bu şekilde mutlu olamazmısız yalnız kalmak istediğini söyledi sizce ne yapmalıyım susup oturup bekleyim mi??? Cvblarınızı bekliyorum
Son düzenleme: