ARKADAŞ İHANETİ VE MAHVOLAN PSİKOLOJİM DESTEĞE İHTİYACIM VAR

Arkadaşlığa çok anlam yüklemeyin ya ilerde anlarsınız. Arkadaşlık başlar, biter, biçim değiştirir. Normal böyle şeyler. Eğlenmeye, etkinliklere kluplere katılmaya bakın bol bol. Bir de mesleki olarak kendinize bir şeyler katmaya çalışın kafi. Zaten çoğu ile sonradan gorusmeyeceksin bile çok da fifi

Çok büyük bir olay sandım. Bu yaşlarda insanların kurduğu arkadaşlıklar değişir,hayatındaki kişiler değişir. Bazılarıyla yola devam edilir,bazılarıyla da hiç görüşülmez. Abartacak bir durum yok yani.

Siz daha insancıl , duyarlı , vefalısınız.
Fatma Zehra ise çıkarcı , anı yaşayan, size sizin onlara yüklediğiniz kadar derin anlam yüklemeyen tipler.
Kendinizi bu bencillerden koruyun. daha güzel insanlar dostlar çıksın yolunuza inşallah

Ya ne sacma seylere takiliyor bu genclik ya. Belliki nankor kizlar dimi didem devlete gitti diye o moloz eski suratlarini yere dokup triplere giren belliki salak tipler mal tipler madem sen bunu bikiyosun daha niye uzuluyosun. Bu gruplarda her zmaan sikinti vardir. Gerek yok derslerine sinavlarina odaklan annenle babanla sorunun olsa anlayacagizda ne isin var bunlara uzuluyosun zateb uzak yerede düşmüşsunuz goz gormeeyecek gönül uzak duracak ne guzel iste. İnsan bu insanlari tanidigina uzulur kaybettigine degil. Ne didem ne digerleri hepsiyle baglantini kopar derim kendi kendine okuluna git gel.

35 yaşındayım ( 4 ay sonra 36 ama hala 35 bence ) öğrendiğim bir şey var ise o da kendinden başkasına çok değer vermemen gerektiği. Eş, dost, akraba,arkadaş hepsi faso fiso. Önceliğin sen olmalı. Bırak ne halleri varsa görsünler. Bu saatten sonra dönerlerse -ki araları bozulduğunda dönecekler- sen yüz çevir. Umursama sakın. İnan hayat hep zehra ve fatmalarla dolu. ( Adım da zehra bu arada ) Henüz iş hayatına atılmadın bir de orayı gör. Zehrax2 her yer. Bunları kulağına küpe yap ve önceliğin her zaman kendin olsun tatlı kıs

Bir insanın ihanetinin sizi bu kadar devirecek kadar psikolojik rezilyansinizin düşük olması üzücü . Yaşınız Küçük daha nelerle karsilasacaksiniz. Bu ufak yilanliklar nedir ki .

Zehra’dan da Fatma’dan da uzak dur tatlım . Şu an yaşının vermiş olduğu duygusallıkla çöl kafaya takıyorsun ama inan birkaç sene sonra ben bunlarla nasıl arkadaşlık yapmışım diye pişman olucaksın. Sen onların üstüne gittikçe kaçacaklar . Bırak onlar senin peşine düşsün arama sorma yazma yoklar gibi davran . Ben olsam direkt keserdim arkadaşlığımı .

Bu kadar yakın hisettiginiz için boşluğa dusmeniz normal ama emin olun onlar üzülsün sizin gbi bir arkadssin kıymetini bilememisler böyle nankörlerden uzak durmak en iyisi ve kimseye bu denli iyi olmayın

Daha birkaç yıllık tanımaya çalıştığınız insanlar için mi üzülüyorsunuz?

Çok gençsiniz inanın çok iyi insanlarla karşılaşacaksınız siz sadece zamanı gelince uzaklaşmanız gerekenlerden uzaklaşın. Gerektiği gibi davranın..

Ben her şeyi kafaya takan üzülen biriyim. Sizin yerinizde olsam ben de bunu kafaya çok takar üzülürdüm. Ama dışardan bir göz olarak şunu söyleyeceğim:
Yaşınız çok genç bu kızlardan uzak dur. Onların sana davrandığı gibi davran. Gül gez toz. Mutlu olup başarılı olursanız sizin kötülüğünü isteyen herkesi çok mutsuz eder. Anladığım kadarıyla bölümünüz güzel çevreniz ve imkanınız da var. Daha ne olsun. Mutluluğunuzla herkesi kıskandırın. Gelene hoşgeldin gidene bye bye

senin gibi, elindeki bolluğu sevdiklerine cömertçe sunabilen insanlar çok değerli. ama sen bunun ne kadar değerli olduğunu henüz tecrübe etmemişsin. bu zehra ve adını unuttuğum diğer yılanla artık son görüşmelerini yaşıyorsun. grubunuz kopmuş. azalarak bitiyorsunuz ki bitmesine ve gitmelerine izin ver. daha mesaj atıp arama. zorlama.

bu iki yılanla 6 ay sonra kendin bir araya gelmek istemeyecek, iyi ki yollarımız ayrılmış diyecek bilgeliğe ulaşacağını düşünüyorum. o zehra kendi gibi sinsilerle yuvarlanır gider.

değerli networklerini önce kendine kullan. fazlaysa kıymet bilen, çalışkan kişiler için kullan.

Öyle yapacağım artık. Çok haklısınız teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…