• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadas edinmek neden bu kadar zor

Lazkizi10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
83
19
38
Herkese merhaba uzun zamandır buraya yazmadım ama kafama takılan bir konu var sizlere de sormak istedim.Ailelerimizden uzak bir yerde evliyiz esimle ,onun işi dolayisiyla bu durum .Eşim çalışıyor ben ev hanımıyım çocuğumuz yok ailecek görüşecek bir çift arkadaş bulamıyor bir türlü ikimizde sıcak kanlı insanalariz ama olmuyor buluşuyoruz konuşuyoruz tekrar görüşelim diyoruz ses cikmiyor bir türlü .Artık sorunu kendimizde aramaya başladık😂😂 Sizlerde bu durumla karşılaşıyor musunuz.

Herkese merhaba uzun zamandır buraya yazmadım ama kafama takılan bir konu var sizlere de sormak istedim.Ailelerimizden uzak bir yerde evliyiz esimle ,onun işi dolayisiyla bu durum .Eşim çalışıyor ben ev hanımıyım çocuğumuz yok ailecek görüşecek bir çift arkadaş bulamıyor bir türlü ikimizde sıcak kanlı insanalariz ama olmuyor buluşuyoruz konuşuyoruz tekrar görüşelim diyoruz ses cikmiyor bir türlü .Artık sorunu kendimizde aramaya başladık😂😂 Sizlerde bu durumla karşılaşıyor musunuz.
Yaşadığınız yerin insanlarıyla ilgili olabilir. Bizde gurbetteyiz ama herkes burda çok samimi olmaya calisiyo hemen kaynaşmak istiyo falan. Biraz daha üstüne gidebilirsiniz🤭

Yaşadığınız yerin insanlarıyla ilgili olabilir. Bizde gurbetteyiz ama herkes burda çok samimi olmaya calisiyo hemen kaynaşmak istiyo falan. Biraz daha üstüne gidebilirsiniz🤭
Samimi sıcak dost canlıyım ama anlamadım neden böyle oluyor bu durum beni çok etkiledi insan kafa dengi bir arkdasiyla kız kıza takılmak istiyor ama olmuyor bir turlu

Başlığı ben açmışım gibi bir yazı...
Biz de farklı şehirdeyiz tanıdığımız kimse yok evde bunalıma girdim eşim arkadaslariyla görüşür eder ben sap gibi evdeyim eşimle vakit geçirmek güzel ama kız arkadaşım da olsa kafa dagitirdik pek de arkadaş edinebilen biri değilim ☹️

Bu aslında şehir veya sizinle alakalı bir durum değil bence. Benimde çok sık gördüğüm, gözlemlediğim ve yaşadığım bir durum. Yani eskilere nazaran akrabalar bile birbirine gidip gelmiyor artık. Ben ekonomi buraya da el koydu diye düşünüyorum :D En kötüsü kafeleri geçtim evine bile davet etmek istemiyorlar artık. Bizim ev bir gün boş kalmazdı tek bir gün gelmese artık şu akrabalar diye dua ederdim artık nasıl içten ettiysem kimse gelmiyor :D

Back