• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaş edinemiyorum ben. :(

JungleBerry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2010
23
0
36
Eskişehir
Bir zamanlar bi olayım olmuştu.Belalı biriyle çıkmıştım.İlk sevgilim olduğu için bütün yoğunluğu ona vermiştim bu yüzden baya bi arkadaş kaybetmiştim.Sonra benden sevgilim ayrıldı ve arkamdan kötü laflar etmeye başladı. Bu yüzden birçok arkadaş daha kaybetmiştim.
Tabii bunun üstünden epey bi zaman geçince,önceden ona inanan arkadaşlarımla tekrar arkadaş olabildim.Birkaç dost edindim ama o kadar çok arkadaş kaybetmişim ki etrafıma bakınca 1-2 arkadaş görüyorum.Yardıma ihtiyacım olunca sadece birkaçı geliyo.
Başkalarıyla dost olmaya çalışıyorum.Ya çok kötü batırıyorum dostluğumuzu ya da çok güzel dostluk ediniyorum.Önceden dost olduklarıma karşı bi hayli iyi ve güzel davranabiliyorum ama Yeni biriyle tanışamıyorum. Utanıyorum,terslicek diye korkuyorum.
Yeni arkadaş edinemiyorum.Aynı sıkıcı konuşmalardan da sıkıldım,zaten bu konuşma stilleriyle hiç dost edinemiyorsun.
Misal => Selam-Selam-Naber-İyidir,sen?- Bende iyi.
Ne yapmalıyım eski halime yani birçok arkadaş edinmem için.

sen arkadas kaybetmemissin canim
yaninda olan arkadas gorunen insanlardan kurtulmussun

gercekten ii arkadas olsalardi ne olursa olsun senin yaninda olurlardi
iyi gun dostluklari insana hic bisey getirmez

bence onlari kazanmak icin caba gosterme cunku onlardan
sana hayir gelmez..

birsuru boyle ii gun dostlarindan olacagina bi tane saglam dostun olsun
daha iyi bence..

he bide cevreni degistir yeni biseyler yap , degisik ortamlarda bulundukca
yeni insanlar tanirsin boylece cevren genisler
ve en onemlisi kendin gibi davran rahat ol:34:

bende de bu sorun var cok kisiyle arkadaslik kuramiyorum ama kursa yazilmayi dusunuyorum dans ya da muzik falan bence sen de oyle yap

benim görüşüm: çevrende ne kadar az insan olursa, o kadar huzurlu olursun...
1 ya da 2 tane oturup doğru düzgün konusabileceğin arkadasın olsun tamamdır.

sevgilinle arkadaşların arasındaki orantıyı iyi kurmak lazım, ben on yıllık arkadaşımı terkettim bu yüzden,
bir sevgilisi oldu diye hemen buldumcuk oldu, mesaj atsam cevap vermez, yahu mesaj kaç kuruşluk şey bir değil iki değil,, arasam açmaz, bir çağrı bile bırakmaz oldu, yani arkadaşlarını adam yerine koymamaya başladı, o derece yani, en son arkadaşı ben kaldım ama değerimi bilemedi...
ne zaman ki cocukla kavga ettiler hemen yanıma yanıma gelmeye başladı, teselli ettim falan, cocukla barıştılar gene aynı, ben de çok ağır konuştum artık, telefon falan ediyor ama cevap vermek hiç içimden gelmiyor

Canım ya dert etme hayatta kimlerle tanışcağın belli değil benimde bir sürü tanıdığım vardır arkadaş falan ama gel gelelimki zor günlerimde sadece 3 kişi oluyor. ki sürekli takıldığım arkadaş çevremde ise rahat 10 kişiyizdir. ama gel gelelim birbirimizi bulduk o 3 kişiyle. kurslara katıl sosyalleş ve sohbet etmekten çekinme insanlarla konuşkan davran falan :34 :

Son düzenleme:
Back
X