- 7 Temmuz 2015
- 149
- 29
- Konu Sahibi Kara basan
30yaş üstü medeni durumu ,yaşadığı yer farketmez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk benmiyim böyle konu açan illa hamileyim aldatılıyirum erkek arkadasim kocam falan deyincemi kadın oldugum anlasilacak belki kelimeleri yanlis sectim ama buradaki bazi bayanlari gercekten anlamiyorum herseye okadar önyargili bakiyisunuzki insan düşüncelerini yazamiyor
hepimiz arkadaşız zaten burada medeni durum yaş farketmez diye neden belirttiniz ki...İlk benmiyim böyle konu açan illa hamileyim aldatılıyirum erkek arkadasim kocam falan deyincemi kadın oldugum anlasilacak belki kelimeleri yanlis sectim ama buradaki bazi bayanlari gercekten anlamiyorum herseye okadar önyargili bakiyisunuzki insan düşüncelerini yazamiyor
Benden küçüklerle ortak noktam pek olmaycagi icin bir yerde sohbet bitecek bu yüzdenhepimiz arkadaşız zaten burada medeni durum yaş farketmez diye neden belirttiniz ki...
Cevap veriyorum, sen tuhafsınYa ben tuhafım ya bu insanlarda bi tuhafl8k var ne söylesem ne yapsam hem yargılanıyorum
İlk benmiyim böyle konu açan illa hamileyim aldatılıyirum erkek arkadasim kocam falan deyincemi kadın oldugum anlasilacak belki kelimeleri yanlis sectim ama buradaki bazi bayanlari gercekten anlamiyorum herseye okadar önyargili bakiyisunuzki insan düşüncelerini yazamiyor