arkadaş aranıyor

İlk benmiyim böyle konu açan illa hamileyim aldatılıyirum erkek arkadasim kocam falan deyincemi kadın oldugum anlasilacak belki kelimeleri yanlis sectim ama buradaki bazi bayanlari gercekten anlamiyorum herseye okadar önyargili bakiyisunuzki insan düşüncelerini yazamiyor

İlk benmiyim böyle konu açan illa hamileyim aldatılıyirum erkek arkadasim kocam falan deyincemi kadın oldugum anlasilacak belki kelimeleri yanlis sectim ama buradaki bazi bayanlari gercekten anlamiyorum herseye okadar önyargili bakiyisunuzki insan düşüncelerini yazamiyor

Yahu ne olduğun belli değil, hırlı mısın hırsız mısın katil misin?
Kalkıp burda gazeteye sevgili ilanı verenler gibi ilan verip bir de normal cevap almayı mı bekliyorsun?
Allah akıl fikir versin. Bu kafayla arkadaş sıkıntısı çekilmesi normal.

Neden böyle bir konu açma ihtiyacı hissettiniz? Belki bunu samimiyetle yazsanız bu kadar tepki çekmezsiniz

hepimiz arkadaşız zaten burada medeni durum yaş farketmez diye neden belirttiniz ki...

Hiçmi dışarı çıkmıyorsunuz arkadas? Şöyle bi dolanın etrafta, internetten arkadasmı aranır 75 milyon insandan birine rastlamıyormusunuz cok ilginç yahu

Yazarken,kelimeleri yanlis sectigini fark ediyosun ama degistirmiyosun ,ne enteresan. Biz de saniyoruz ki, aaa bu aslinda kadinmis..

Ne kadar da kendini zeki sanan bir erkek.

X