• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El arkadan itilen bisikletimizi satıyoruz

emirin_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.768
18
16
Eskişehir
$jjjjj.jpg $bbbb.jpg bisikletimiz 30 tl.dir hiç bir sorunu yok ağırlığı 3 kg.ptt kargo ile 4.5 tl gelmişti 1 yıl önce gitti gidiyordan almıştık tentei mevcuttur fotograf makinasının tarihi hatalıdır(halada öyle)... 2-3 ay yaz dönemi binildi o kadar...iletişim için ismimle aynı hotmail.com yazabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 699741 Eki Görüntüle 699742 bisikletimiz 30 tl.dir hiç bir sorunu yok ağırlığı 3 kg.ptt kargo ile 4.5 tl gelmişti 1 yıl önce gitti gidiyordan almıştık tentei mevcuttur fotograf makinasının tarihi hatalıdır(halada öyle)... 2-3 ay yaz dönemi binildi o kadar...iletişim için ismimle aynı hotmail.com yazabilirsiniz

yanlış anlamayın ama neden orjinal yeni çekilmiş fotolarını koymuyosunuz?birde neden mail de görüşüşüyorsunuz anlamadım. burada da gayet rahat ve güvenilir konuşabiliyoruz daha öncede böyle güvensizlikler oldu o yüzden soruyorum ....

Son düzenleme:
yanlış anlamayın ama neden orjinal yeni çekilmiş fotolarını koymuyosunuz?birde neden mail de görüşüşüyorsunuz anlamadım. burada da gayet rahat ve güvenilir konuşabiliyoruz daha öncede böyle güvensizlikler oldu o yüzden soruyorum ....

mrb ben msj yazamadığım için o şekilde yazdım gördüğüm tüm arkadaşlar bunu yapıyor diye yazdım maillere cep telefonumdan da cevap yazabiliyorum k.k cepten herzaman giremiyorum o bakımdan buraya cep numaramı yazamam orda yazıyorum rahat konuşuyoruz ben burdan çok ürün aldım k.k üye değildim bile okuduğuğum ilanlarda hep mail adresi vardı hep mailden konuştuk bir bakın ilanlarına adres yazmayan varmı acaba teşekkürler ilginize...

bu arada ürünü almak isteyen arkadaşlara orjinal resim göndriyrm sorabilirsiniz ürün kargoladığım ark.bile var..sadece çocuklarımı deşifre etmek istemiyorum bisiklet şuan ananemizin kilerinde olduğu için boş halini çekemedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back