Arkadalarm buyurun, buras da benim evim

banyo bile bu kadar aydınlıkmı olur ya.vallahi bayıldım evinize.her taraf ışık ışık.hele mutfaktaki lavobonun önündeki cama ayrı bittim yanii.

evınde ıyı gunlerde gule gule gule otur o balkona bıttım bıttım ben bakınca ınsanın ıcı acılıyo bıyandanda acıyo nıye benım guzel ulkemın sokakları caddelerı evlerı boyle degıl dıye nasıl temız o sokaklar oyle sankı makette hıc kırlenmemıs gıbı ıyı gunlerde agız tadıyla oturun....

canim sagolasin bu güzel yorumun icinŞeniz
onu bende düsünmüyor deyilim dogrusu ama isvicre kurallar ülkesi ne hikmetse herkeste kurallara uyuyor dedigin gibi keske bizim ülkemizdede bu kadar kurallara uyulsa kims yere cöp atmasa yoksa bizim ülkemiz gibisi varmiturkbayragi:asigim:
canim bu icten yorumun icin cok tesekkür ederim buyur gel balkonda bir cay ikram edeyim:içelim:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

banyo bile bu kadar aydınlıkmı olur ya.vallahi bayıldım evinize.her taraf ışık ışık.hele mutfaktaki lavobonun önündeki cama ayrı bittim yanii.

canim begenmen beni cok mutlu etti:asigim:
bu güzel yorumun icin cok tesekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

isviçredeyim demişsiniz.. eve beğenerek bakıyordum oğlunuzun odasındaki bayrağımızı gördüm içim burkuldu.. eviniz çok güzel güle güle oturun.. ama gurbetlik zor olmalı.. yaşamadım ama hep korkarım gurbetlikten.. Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin.

isviçredeyim demişsiniz.. eve beğenerek bakıyordum oğlunuzun odasındaki bayrağımızı gördüm içim burkuldu.. eviniz çok güzel güle güle oturun.. ama gurbetlik zor olmalı.. yaşamadım ama hep korkarım gurbetlikten.. Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin.

amin canim:Saruboceq: rabbim cümlemize agiz tadi huzur mutluluk versin insallah:Saruboceq:
evet gurbetlik cok zor canim ama ne yapalim dogdugun yer deyil doydugun yer demisler:delphin:
oglum bayragi oradan hic indirmez bas ucunda olmasi gerekiyormusturkbayragi allaha sükür vatan sevgileri var iclerinde:asigim:
bu güzel yorumun icin cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktana.s.

canım evın cok guzel valla hele mutfak dolaplarının fazlalıgı cok ıyı valla benım dolaplar ufak neyı nereye sokacagımı sasırıyom bazzen valla ama allah bizede nasıp eder inşallah buyuk bi ev malum kiracıyız.....
banyolar süper valla cok ferah hele o balkonda bi köpüklü kahveni içmeye gelmeyı cok isterdim kahve ve balkon oldumu degmeyın benım keyfime ....
allah sağlıkla huzurla eşin ve cocuklarınla oturmayı nasip etsin inşallah canım ......:nazar:

Tek kelimeyle çok şeker bir ev...ilk defa saunalı bir ev gördüm bu arada...banyolara ,balkona ve mutfağına özellikle bayıldım...heryer tertemiz aydınlık ve pırıl pırıl...vede bahçeli ...daha ne isterki insan...Rabbim ağzınızın tadını bozmasın güzel günlerde oturun inşallah....

Back
X