Arkadalarm buyurun, buras da benim evim

canım evın cok guzel valla hele mutfak dolaplarının fazlalıgı cok ıyı valla benım dolaplar ufak neyı nereye sokacagımı sasırıyom bazzen valla ama allah bizede nasıp eder inşallah buyuk bi ev malum kiracıyız.....
banyolar süper valla cok ferah hele o balkonda bi köpüklü kahveni içmeye gelmeyı cok isterdim kahve ve balkon oldumu degmeyın benım keyfime ....
allah sağlıkla huzurla eşin ve cocuklarınla oturmayı nasip etsin inşallah canım ......:nazar:

tramissucum canim ne güzel yorum yazmissin begenmen beni cok mutlu ettiopuyorumnanaktan
rabbim sana daha güzellerini nasip etsin insallah canim:Saruboceq:
canim kahve deyince akan sular durur ben biraz kahve delisiyim keske gelebilsen otururuz balkona kahvelerimizi yudumlarken sohbet muhabbet oh deymeyin keyfimize:içelim::asigim:
bu güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktan
rabbim cümlemizin evine saglik huzur bereket varsin canim:Saruboceq:opuyorumnanaktan

Tek kelimeyle çok şeker bir ev...ilk defa saunalı bir ev gördüm bu arada...banyolara ,balkona ve mutfağına özellikle bayıldım...heryer tertemiz aydınlık ve pırıl pırıl...vede bahçeli ...daha ne isterki insan...Rabbim ağzınızın tadını bozmasın güzel günlerde oturun inşallah....

cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktan
saunayi esim istedi aslinda saunanin oldugu yer kiler gibi kullenmek icindi ama asagida zaten kilerimiz var onun icin biz planlar yapilirken deyistirtip sauna yaptirdik bayaa pahaliya maaloldu ama deydiyerimseniben
canim bu güzel yorumun icin cok tesekkür ederimopuyorumnanaktana.s.

yenievin hayırlı olsun canım...evin çok güzel olmuş her yer özenilerek titizlikle tasarlanmış zemuszemus

tertemiz cıvıl cıvıl ....

sauna olmasıda ayrı bir güzellik katmış bu arada saunayı ilk kez ev de görenlerden biri de benim..:teytey:

allah ağız tadıyla ailenle beraber mutlu huzurlu günlerde bir ömür boyu oturmak nasib etsin.:nazar:

yenievin hayırlı olsun canım...evin çok güzel olmuş her yer özenilerek titizlikle tasarlanmış zemuszemus

tertemiz cıvıl cıvıl ....

sauna olmasıda ayrı bir güzellik katmış bu arada saunayı ilk kez ev de görenlerden biri de benim..:teytey:

allah ağız tadıyla ailenle beraber mutlu huzurlu günlerde bir ömür boyu oturmak nasib etsin.:nazar:

begenmen beni cok mutlu etti canim sagolasinopuyorumnanaktan
saunayi esim ilk söylediginde bende demistim evin icinde saunami olur diye sonramimarla konustuk neden olmasin dedi
saunayi yaptiracagimiz sirketi bulduk planini yaptilar bayaa tuzlu oldu ama gercekten cok güzel birsey iyiki yaptirmisiz diyorm:asigim:
canim rabbim herkesin yuvasina agiz tadi mutluluk huzur bereket versin:Saruboceq:
bu icten ve güzel yorumun icin cok tesekkür ederimopuyorumnanaktana.s.

Ayyyyyyyyyyyyyyyyy hemşom sımsıcak,huzur dolu evini paylaşmış bizimle çokkkkkk sevindim ve de çokkkk beğendim.Sağlığınız,mutluluğunuz ve de huzurunuz daim olsun cnm benim.

Güllerdiyari,canim evini daha ilk defa gördüm.Maasallah ne kadar büyük evin varmis.Hele banyolarin.Allah banada nasip etsin.Büyük ev hastasiyim.Benimki su an minicik teeeeee...

Güle güle otur canim.Agiz tadiyla insallah.

Ayyyyyyyyyyyyyyyyy hemşom sımsıcak,huzur dolu evini paylaşmış bizimle çokkkkkk sevindim ve de çokkkk beğendim.Sağlığınız,mutluluğunuz ve de huzurunuz daim olsun cnm benim.

cok tesekkür ederim hemsomopuyorumnanaktan
amin canim Rabbim c.c herkese daha güzellerini nasip etsin insallah:Saruboceq:olumunekankayizsmile
begenmene sevindim canim hemsomolumunekankayizsmile

Güllerdiyari,canim evini daha ilk defa gördüm.Maasallah ne kadar büyük evin varmis.Hele banyolarin.Allah banada nasip etsin.Büyük ev hastasiyim.Benimki su an minicik teeeeee...

Güle güle otur canim.Agiz tadiyla insallah.

cok tesekkür ederim canim Allah sana daha güzellerini nasip etsin insallah:Saruboceq:opuyorumnanaktan
begenmene sevindim canimopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
evet canim bayaa büyük 5 oda almisken biraz büyük olsun istedik herseyi dörtdörtlük döseyemedik ama hersey zamanla insallahopuyorumnanaktan

Back
X