• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar ne olur cevap yazn, paylaalm

• Konu Sahibi Konu Sahibi erva15
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

erva15

Ziyaretçi
arkadaşlar benim sol yumurtalığımda 1,5 cm hemorajik yanı içi kanla dolu bı kıst cıktı dr suan bişey yapmadı gelecek ay adetının 3.gunu gel kan ver hormonlarına bakacağım hem de kıstını kontrol edeceğim tekrar ultrasonda bakacağım dedı eğer geçmemişse de gunluk doğum kontrol hapı vereceğim kullanırsın dedı benım endışem 9 aydır bebeğimiz olmuyo bu kıst gebelığe engelmıdır ilaçla yok olur mu yoksa gebe kalmamı engelleyen başka bişey mı var cok üzülüyorum ne olur yardım edın bıtkısel ilaçlar falan kıstımı yok edıcı eğer bılıyosanız kullanıp faydasını goren varsa ne olur cevap yazın benımle paylaşın gercekten zor durumdayım

merhaba erva.kist oluşumlarında genellikle doğum kontrol ilacı veriliyor kist tedavisi için.muhtemelen kistin engel oluyordur hamile kalmana.ama merak etme bende pko hastasıyım ve bnmde yumurtalıklarımda kistler oluşuyor bende kullanmaya başladım çok kişiden duydum tedavinin olumlu sonuçlandıgını.doktoruna güven derim.birde regl zamanında bakıldıgında sanıyorum daha iyi farkına varılıyormuş kistin olmayadabilir.sen canını sıkma herşey düzene girer.ben bile bu halimle ümitliysem sen hiç takma kafana

canım benım çok sağol allah hepimize yardım etsın aslında dedım ya adetlerım çok düzenşli hiç şaşmaz ve ağrılı da olmaz umarım başka bı sebep yoktur hamileliğimi engelleyen sadece o kuçuk kısttır canım polıkıstık over sendromu ve overde kıst aynı şey mı ama dr bana pko var sende falan hiçbişey demedı sadece hemorajık yanı ıçı kanla dolu bı kıstın var dedı tam anlayamadım

valla söyledimya bnm yumurtalıklarımda kist oluşumu var sen de olsaydı söylerdi ama bildigim bişi varsa kist hamile kalmaya engel olabiliyor.hamile kalmanı engelleyen başka bişi olsaydı doktorun söylerdi merak etme.dediğim gibi varsa da doğum kontrol ilaçları %90 cevap veriyor.sen hiç sıkma canını iyi düşünki iyi sonuçlansın.Allah hayırlısını nasip etsin herkese inş

bu arada bnm adetlerimde çok düzenli 28 den şaşmaz:)ne tüylenme ne adet düzensizliği var bende.ama pkolu çıktım ultrasonla baktıysa pko olup olmadıgın görmüştür zaten.değilsindir.

canım çok saağol canım ama kist var dedi ondan eminim belki 1 tane olduğu için pko dememiştır çunku pko 1 den fazla kıst anlamını taşıyor bu kist 1.5 cm ama hamileliğe engelmıdır bişey demedı bende hanı oluyo ya breath bazı bıtkıler bazı hastalıklara iyi gelebiliyor mesela ben kıstlere kuru incir duymuştum ama kullanan bı arkadaş var mı bilmiyorum ben henuz denemdım sen duydun mu

valla ben duymadım adet düzensizliği için fln bişiler duydum ama şimdi bilmediğim konu hakkında yorum yapmayayım cnm.bi daha ne zman gidiceksin doktora?

Back
X