arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

canım hayırlısı düşünmemeye çalışsak daha ii aslındaa,bende stres yapmıcam dedim ama nerdeee

cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar inşallah bu ay olur bebişim rabbim isteyen herkese nasip etsin br an önce inşallah:Saruboceq::Saruboceq: dualarım sizlerel

Kızlae selam...allaha Çok ŞÜkÜr yıĞenımın tahlıllerı ıyı ÇıkmıŞ otızm falan deĞılmıŞ ya...

Kızlae selam...allaha Çok ŞÜkÜr yİĞenİmİn tahlİllerİ İyİ ÇıkmıŞ otİzm falan deĞİlmİŞ ya...

selam ninikim :1hug: cooooooooooooooook sevindim bu habere işteopuyorumnanaktan gerci ben sana söylemiştim ama yok sen yine bana inanmadın herzmanki gibi :roflol:

hoşgeldin niniğimis,çok şükür canım ii olduklarına sevindim.
kittycat mart annelerine davet ettik gelir birasdan..

geldim canım ben bi orda bi burda gezinip dururum artık opuyorumnanaktan

anam sen bu ay hamile kalıcamıda söylüyorsun ama kalmazsam kaç kitty kaç ona göre....

anam sen bu ay hamile kalıcamıda söylüyorsun ama kalmazsam kaç kitty kaç ona göre....

sen bu ay yumurtlama gunlerinde sıkı calıs gör bak gelecek bebişin ama yok sen sırf beni yalancı cıkaracan ya calısmanda şimdi :roflol:

Temmuz ayı lıstesı

cosmopolı 1 temmuz
kıttycat 13 temmuz
nınık 16 temmuz
abyosun 20 temmuz

hadı kızlar tarıhlerı sÖyleyın bu aykı......

Son düzenleme:
Temmuz ayı listesi

cosmopoli ..................................... 1 temmuz
kittycat..........................................13 temmuz
ninik..................................................16 temmuz
abyosun..........................................20 temmuz

hadi kızlar bu ayki tariklerinizi yazın

sen bu ay yumurtlama gunlerinde sıkı calıs gör bak gelecek bebişin ama yok sen sırf beni yalancı cıkaracan ya calısmanda şimdi :roflol:

yok kız valla çalışçam bu ay bi daha o ilaçları kullanmak istemiyorum hiç ewğer olmazsa bu ay 5-6 ay daha klomen ve iğne kullanmam lazım hamile kalana dek

yok kız valla çalışçam bu ay bi daha o ilaçları kullanmak istemiyorum hiç ewğer olmazsa bu ay 5-6 ay daha klomen ve iğne kullanmam lazım hamile kalana dek

guzel aferin sana kaydirigubbakcemile5 ninikim benden 3 gun sonrada senin gunun inşallah listendeki herkes ham,iş olur temmuzda :Saruboceq:

hosgeldin ninikim çok sevindim canım yegenıne gözün aydın
benım de 5 temmuz canım hesaplayıcıya gorekaydirigubbakcemile2

inşallah kalırım buay belki birdahaki ay ama kalacağım birgün hamile inşallahzemuszemus:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…