ins oyledir canim. ama cok heyecanliyim yaa. sizce negatif cikarmi? belirtim ara sira karnimda agrilar oluyor. bi de goysum az dolgnlasti. dun sabah bir bulanti oldu ama bilmem ondanmi ya yok. bi meyve yediyimde elim elime deydikde fena oluyorum rtim urpesiyor. sizce hamislikten olurmu? bi de ne icersem hemen idara cikiyorum
güzelim sıcak ne kelime cehennem gibi klima olmasa yandık işyerinde..evlerde uyunmuyor valla:bbo:Gerçekten bugün İstanbul da çok sıcak balkona bi çamaşır asayım dedim asana kadar ter su içinde kaldım ya.
buay bende ateşimi takip edeceğim..hihoyyythayalkırıklıgı kötü oluyor evet canım ben gecen ay yaptım ölcumu atesim yuksekti dusunce adet oluyorsun diyorlardı dustu ve dustugu gun ben adet oldum yerimseniben
buay bende ateşimi takip edeceğim..hihoyyyt
cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar inşallah bu ay olur bebişim rabbim isteyen herkese nasip etsin br an önce inşallah:Saruboceq::Saruboceq: dualarım sizlerel
Kızlae selam...allaha Çok ŞÜkÜr yİĞenİmİn tahlİllerİ İyİ ÇıkmıŞ otİzm falan deĞİlmİŞ ya...
hoşgeldin niniğimis,çok şükür canım ii olduklarına sevindim.
kittycat mart annelerine davet ettik gelir birasdan..
selam ninikim :1hug: Cooooooooooooooook sevindim bu habere işteopuyorumnanaktan gerci ben sana söylemiştim ama yok sen yine bana inanmadın herzmanki gibi :roflol:
Geldim canım ben bi orda bi burda gezinip dururum artık opuyorumnanaktan
anam sen bu ay hamile kalıcamıda söylüyorsun ama kalmazsam kaç kitty kaç ona göre....
sen bu ay yumurtlama gunlerinde sıkı calıs gör bak gelecek bebişin ama yok sen sırf beni yalancı cıkaracan ya calısmanda şimdi :roflol:
yok kız valla çalışçam bu ay bi daha o ilaçları kullanmak istemiyorum hiç ewğer olmazsa bu ay 5-6 ay daha klomen ve iğne kullanmam lazım hamile kalana dek
falın tez vakitte çıksın inşallah..hihoyyyt
inşallah canım ya ben o çift çizgiyi görecekmiyim acaba hayırlısı kaydirigubbakcemile5
aaaaaaaa gercekten de evet canım hatırlıyorum ne demişler fala ınanma falsız da kalma hayırlısı bakalım hakkaten ne sıcak bugun eve kendımı zor attım-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?