Ninikim, Kitty cim, NAgişim, abyosun, çiçekcik ve daha ismini sayamadığım tüm arkadaşlar
Hepinize günaydın, iyi haftalar a.s.
"Reglinden 10-15 gün öncesinden itibaren karın ağrısı, kramp, iğneleme hisseden ve göğüsleri aynı dönemlerden itibaren şişip hassaslaşmaya başlayan bayanlar dikkat edin, gebe olabilirsiniz " böyle yazıyo kızlar
hoşgeldin güzelim..inş.birdaha kesilmez net..nasılsın..a.s.sanada iyi haftalar tatlım nasılsın benimde net kesilmeye başladı kapattım şimdilik birşey yok bakalım
kızlar adet olmuşum az önce wc ye gittim..mafoldumben senağlama bebişim yine gelmedi..
canım hayırlı teskereler şimdiden..sağ salip gidip sağ salim dönmek nasip etsin allahım..:Saruboceq:nereye çıktı askereliği..benimde erkek kardeşim asker erzincanda..kızlar bugün üzgünüm:çok üzgünüm:abim askere gitti ben göremedim yanına gidemedim :çok üzgünüm:
aminnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:üzülme canım elbet hamile kalacağız inşallah allah bizede anneleği tattıracak
kızlar bugün üzgünüm:çok üzgünüm:abim askere gitti ben göremedim yanına gidemedim :çok üzgünüm:
merb kizlar 7 aydir evliyim ama bebek yok. sizce bu sure cok mu[/QUOTE
7 ay çok değil ama bende 7 aylıkken doktorlara başlamıştım 1yılık evliyim diyekaydirigubbakcemile5
slm arkadaşlar benimde adetime bir gün var yani yarın bugün test yaptım dayanamadım ama negatif
deniz sezonunu açtım ya..sırnaşık şey halime bak..senağlama önümüzeki ay daha dikkatli olurum kaydirigubbakcemile5
Kızlar bu ateş ölçümünü takip etmek için bi tablo varmış siz kullandınızmı hiç nerden bulabilirim nette?
kızlar bugün üzgünüm:çok üzgünüm:abim askere gitti ben göremedim yanına gidemedim :çok üzgünüm:
ablacım ben bundan 5,6 ay önce 2ay öyle olmuştu göğüslerimin üzerine yatamadım 10 gün varken acıyordu malesef gene olmadı bende hamile zannetmiştim kendimi
merb kizlar 7 aydir evliyim ama bebek yok. sizce bu sure cok mu[/QUOTE
7 ay çok değil ama bende 7 aylıkken doktorlara başlamıştım 1yılık evliyim diyekaydirigubbakcemile5
cnm simdi ne kadar sure evlisin?
Nagişim Allah kavuştursun
Allah güle güle gidip gelmeyi nasip etsin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?