Arkadalar Dual plan Meme Protezi taktrdm, sperim

elifnazz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
186
5
Merhabalar;
Cuma günü ameliyatımı oldum arkadaşlar dediğim gibi. Korktuğum gibi olmadı, uykusuz bir gecenin ardından erkenden hastaneye vardım, hem mutluyum hem korkulu.Eşime de bişey belli edemiyorum, korkuyosan olma diyecek çünkü , sonuna gelmişim bırakırmıyım. Odada kan testi sonuçlarımı beklerken, anestezist gelip gördü derken ölecek gibiydim. Doktorumla yaptığım son konuşmanın ardından damardan iğne yaptılar ya sonrası kayıp bende. Bir kendime geldim ki ameliyat bitmiş. Sanki göğsümün üzerinde bişey oturuyor gibi.Hafif kalkmaya çalıştım, sanki silikonlarım dışarı çıkacak gibi geldi. Allah'tan serumla verilen ağrı kesiciler var. 1 gece hastanede kalıp eve çıktım. Bügün 4. günüm, bu sabah doktorum hortumları aldı. Bayağı rahatladım gibi. Zaten doktorum 3-5 gün bayağı ağrın olacak demişti. Ama göğüslerime baktıkça ağrı falan umrumda değil. Füze gibiler maaşallah:nazar:. Ayna karşısına geçip geçip bakıyorum kızlar ya muhteşem bir duygu. Doktorum 295 cc anatomik dual plan ameliyat uyguladığını söyledi. Şu anda bandajlar içindeyim, bugün hortumlar çekilirken bandajlar açıldı, inanın yatarken bile göğsüm var, önceki gibi dümdüz değil.Bakalım gelişmeleri sizlerle paylaşacağım. Öpüyorumm.hihoyyyt

hayırlı olsun canım memnun olmana çok sevindim...ne olursa olsun bir kadın için öenmli göğüs ölçüsü bende düşünüyorum ama cesaretim yok malesef idare eder ölçüde diye pek yanaşmıyorum ama senin yazdıkların cesaret verdi sanki biraz umarımhiç bir sorun çıkmadan kullanırsın sevindim senin adına darısı isteyenlerin başına bu arada nekadara maloldu fiyat olarak ?

gecmis olsun canim,,,ah bide ban olmasaydida,resim goreydik ne iyi olurdu,,,a.s.

Sağolun arkadaşlar;
Valla burun murun olsa resim koyayım da meme bu. Allah tüm isteyenlere nasip etsin.

Merhaba elıfnazz
geçmiş olsun beğendığıne sevindim
Benimde perşembe sabahı ameliyatım var umarım anlattığın gibi güzel geçer çok heyecanlıyım

Sağolun şekerler;
Eh yarın bir hafta oluyor bile. Walla abartıldığı kadar bulmadım ben bu işi ya. Bi de o kadar güzel oldu ki. Doktorum duymasın, aldığım dantelli sütyenleri takıyorum bandajların üstüne. Aptalım ben ya niye bu kadar bekledim ki. Bir hafta daha bekliycem bandajlar çıkıcak, sonra daha da rahatım. Henüz kollarımı rahat kaldıramıyorum, ama işime bile başladım. Gelişmeleri bildireceğim.

Son düzenleme:
Ya çok mutlu oldum Elifnaz'cığım. Ben de Aylin Hanım'a genital estetik yaptırdım geçen sene .O esnada meme muayenesi de yaptırmıştım. Meme toparlatacağım bu sene, altına da protez koyacak, inşallah şu paramı biriktirebilirsem.

gule gule gonul rahatlıgıyla kullan elıfnazcım..

bende 4 gun once oldum bamba gıbıler ıns boyle kalırlar :p

sana bısey sormak ıstıyorum amelyattan kac gun sonra dus aldın bana doktoum yarın bantları cıkarıp alabılırsın dedı ama hazır hıssetmıyorum kendımı ..
dıkıs alma olayı olmıcak bende ıple dıkımemıs cunku..
ve sporcu sutyenı takmamı ıstedı ama ben ıstemıyorum sen takıyormusun?

Son düzenleme:

sana bısey sormak ıstıyorum amelyattan kac gun sonra dus aldın bana doktoum yarın bantları cıkarıp alabılırsın dedı ama hazır hıssetmıyorum kendımı ..

merhaba doktorun kimdi fiyatı neydi nasıl geçti ameliyatın çokmu oldu bu sorular :)

bı arkadası daha goturdugum ıcın bana 3000'e yaptı ama 4000den asagı yapmıyormus normalde..
amelyat nası gectı bende bılmıyorum mısıl mısıl uyuyordum uyandıgımda fuze gıbı memıslerım oldugunu gordum benım kas ustu oldugu ıcın agrım pek olmadı ..
doktorum.op.dr.ayaz ASLAN'dı..
cok guzel motıve edıyor ve telefonlar arayıp arada soruyor sıkayetın varmı agrın varmı vs.gıbı ılgısını cok begendım tavsıye ederım :KK66:

Sporcu sutyenini yaklasik 3 ay kullandim. Ameliyattan sadece sutyen ve dikis yerlerinde bantlarla ciktim.Hic bir sargi yoktu. Bantlar ciktiktan sonra dus aldim.Fon makinasi ile kuruttum kalan bantlari.Yanlis hatirlamiyorsam bir hafta sonra dikis yerlerinin uzerinde artik bant falan yoktu.

Merhaba Zeta'cığım;
Çok geçmiş olsun. Ben 10 günümü tamamladım. Bu sabah duşumu aldım, doktoruma gittim. Bilmiyorum 5. gün erken mi? Doktorun öyle dediyse öyledir güvenmek lazım. Benimki de alınmayan dikişten. Sol göğsüm biraz daha fazla ağrıyor ama kontrolde bişey demedi doktorum. Herzaman bi meme daha fazla ağrırmış. Neyse sporcu sütyenimle bütünleşmiş bi şekilde yaşayıp gidiyorum. 3 ay takacakmışım. Çare yok 3 rengini aldım değiştirip kullanıcaz naapalım. Bence sen de tak bu kadar acısını çektik dinleyelim doktorlarımızı.

Merhabalar Elifnaz;
Meme büyütme ve yağ aldırma ameliyatı olmak istiyorum. Arkadaşım bu siteyi önerdi. Uzun zamandır araştırıyorum. Dual plan nasıl sonuç verdi sende, memnun musun? Doktorundan memnun musun? Kaç lira ödedin?

Elifnaz merhaba, bu dual plan son zamanların modası anladığım kadarıyla. Senin doktorun kimdi. Bildiğim kadarıyla her cerrah da bilmiyor veya yapmıyor bu dual planı. Senin nasıl oldu, memnun oldun mu. Doktorun kimdi. ıstanbul da kimleri önerebilirsiniz. Bir de söylemişken kaça malolduğunu da öğrenelim mümkünse.::)))

Bu dual plan ameliyatına hastaya göre karar veriliyor ve her hastaya olmuyor galiba. kas ve meme yapısının uygun olması lazım. ınternetten baktım da, Dr aylin Karanlık dışında dual plan ameliyatını yapan var mı istanbul da.

Arkadaşlar bende meme büyütme ve liposuction yaptırıcam. Aslında yaptıracak başka şeylerde var ama sırayla olacak heralde. Benim de gördüğüm kadarıyla dual plan öutlaka gerekli bir ameliyat değil. Yine de birçok şey gibi zaman göre moda oluyor. Ben göğüs estetiği için 6-7 cerrahla görüştüm. Dual plan gerçekten yeni bir yöntem, daha estetik ve doğal bir görünüm kazandırıyor. Düşününce de göğüs yapısını kafada canlandırınca mantıklı geliyor. ıstanbul da çok fazla yapan veya bilen cerrah yok gibi. Konu hakkında bişeyler anlatılıyor ama pek uygulanmamış gibi. Dr Aylin Karanlık tan bu konuda net bilgi aldığımı söyleyebilirim. Araştırmalarım devam ediyor.

Merhaba kızlar; bantlar çıktı tabii şişlikler var ama memelerimi şöyle tarif edebilirim. Üstte süper dekolte, altta tam istediğim yuvarlak bir meme, meme ucu hafif yukarı bakıyor. 80 C oldum şu anda. ışte dual plan bööle bişey. Alttan korktuğum gibi protez ele gelmiyor, yada ben mi hissetmiyorum bilmem. Ben daha önce de belirttiğim gibi Aylin Karanlık'a ameliyat oldum. Evet dual plan çok uygulayan yok. Ama memenin de uygun olması gerekiyomuş. Benim az da olsa memem vardı. Kızlar valla daha fazla anlatamam nazar değer. Hadi size kolay gele

Ya bu arada Elis' ciğim bu arada sende mi ameliyat olmayı düşünüyorsun???

cok ozur dilerim canim inan uyarindan sonra gordum cok pardon,,,bi opimŞeniz

valla ne yalan soyliyim olmak cok cok isterim,su avatarimdaki gibi memislerim olmadan olursem ahanda gozlerim boyle gidecemkafamçokkarıştı

hem sen gostermedin ama ben gosteririm burda uclarina siyah bant taktikmi sorun yoktur:roflol:

sana gogsunu gere gere gezmeler canim,yazda geliyo,ooooooh sefam olsunşakkıdı

X