arkadaşlar şimdi doktordan geliyorum daha 1 aylık evliyim mantar için gitmiştim ve doktor muayne etti
rahim ağzında et parçası varmış ve alınması gerekiyomuş gebeliğe engelmiş hemde ilişki sırasında kanama yapar dedi doktor. başına ble bişiy gelen varmı çok endişeleniyorum ve korkuyorum senağlama
Güllüm geçmiş olsun canım :çok üzgünüm:
korkulacak birşey değildir umarım dr başka birşey söylemedi mi peki
allah allah neden et parcası çıkmıs pekı bu konuda bılgı vermedımı doktorunfisfisfis
geçmiş olsun. tek doktorla kalma 2. bir doktor görüşü al bence...inşallah hayırlısıyla sorununuz çözülür...
çok gecmıs olsun canım ınsallah en kısa zamanda hersey yoluna gırer allah yardımcın olsun
üzülme korkulacak birşey değildir işallah
içini ferah tut sen iyi şeyler düşün iyi olsun
evet tek dr la kalma :teselli:allah yardımcın olsun güllüm:çok üzgünüm:
Güllü geçmiş olsun canimmm umarim önemli değildir yarin başka bir doktora gittikten sonra kesin kararini verirsin tatlim bu tür şeylerde doktorlarin yanilma olasiliği var biliyorsun üzülme tatlim benim
Güllüş canım benim... :çok üzgünüm: Çok geçmiş olsun tatlım... :teselli: Merak etme umarım korkulacak bir şey değildir... Sen başka doktora görün... Hatırlıyorsan bana da doktorun biri akdeniz anemisisin eşinde de varsa taşıyıcılık çocuğunuz sakat olur demişti evlilik başvuruları sırasında yapılan sağlık taramalarında hiç de öyle bir şey olmadığı ortaya çıktı... İkimiz de gayet sağlıklıymışız. :dilcikar: Sen hemen telaş etme sakin ol, başka doktorlara da görün... Bazen bu doktorlar insanı çok telaşa sokuyorlar... benneyaptımki