Arkadaşlar düğünüme tam 8 gün kaldı ve ben heyecandan yemek bile yiyemez hale geldim bir yandan çalışıyorum eve gidiyorum çeyiz hazırlıkları yok eksikler falan acayip stresli günler geçiriyorum bu aralar ama tatlı telaşlar bunlar dimi hayatta bir kere yaşanır Ama düğün günü umarım heyecandan bayılmamakannehir
Allah mesut etsin canımmmm a.s.
sizde bizim gibi çok mutlu olursunuz inşaallah
çok stresli geçen günler, seni çok iyi anlıyorum ama en tatlı telaşlar opuyorumnanaktan
İnsanın stresi, sıkıntıyı ve mutluluğu aynı anda yaşadığı hayattaki nadir zamanlardan bir tanesi. Allah bir ömür mutluluk, huzur, geçim versin inşallah canım. Umarım herşey istediğiniz gibi gider o gün. Tadını çıkarın :)
Arkadaşlar düğünüme tam 8 gün kaldı ve ben heyecandan yemek bile yiyemez hale geldim bir yandan çalışıyorum eve gidiyorum çeyiz hazırlıkları yok eksikler falan acayip stresli günler geçiriyorum bu aralar ama tatlı telaşlar bunlar dimi hayatta bir kere yaşanır Ama düğün günü umarım heyecandan bayılmamakannehir
canım tebrik ederim geç kalmadım bu fafta olcakmış düğünün. gerçekten öyle oluyoo bi yandan iş bi yandan çeyiz yerleştirme telaşı.gerçektenn acayip yorulmuştum kendi düğün hazırlıklarımda.. he bu arada o yorgunluktanmıdır aileden ayrılma üzüntüsündenmidir ben hiç heycanlı değildimm..