Arkadalar 11.10.2009 da evleniyorum... ok heyecanlym.

hfzbrl

papatya
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
51
0
86
Bursa
Arkadaşlar düğünüme tam 8 gün kaldı ve ben heyecandan yemek bile yiyemez hale geldim bir yandan çalışıyorum eve gidiyorum çeyiz hazırlıkları yok eksikler falan acayip stresli günler geçiriyorum bu aralar ama tatlı telaşlar bunlar dimi hayatta bir kere yaşanır Ama düğün günü umarım heyecandan bayılmamakannehir

canım benim şimdiden sonsuz mutluluklar diliyorum. umarım herşey istediğin gibi olur..............öptm çok

ne güzel ALLAH mutluluğunu daim etsin darısı başıma

Haha çok tatlı heyecanlar bunlar. a.s.
Allah utandırmasın...

tebriklerr şimdiden mutluluklarr bende öyleydimm ama evlilik çok güzel keyfini çıkarkaydirigubbakcemile3

Herşeyin Hayırlısı cnm.. Sakin Ol Biraz..

En Mutlu Günde Bayılmak ıstemessin Herhalde :))

Tebrik ederima.s.
Heyecandan bayılmazsın umarım hayal kırıklıkları yaşamaz bir yastıkda kocarsınız:1hug:

aşk gerçekten insanın ayaklarını yerden kesen,nefesini durduran bir duygu,aşk insanı bulutların üzerinde uçuran,dayanılmaz acıları bile tatlı hale getiren garip bir duygu ve aşk bizleri ayakta tutan sevdikçe güzelleştiren harika bulunmaz yaşanılacak bir duygu...aşk bağlılığa,sadakate,hayatın bütününe yayılan müthiş güzel bir duygu....... ve aşk bütün ızdırapların yanında sevdiğine evet dediğin anda kaderini çizen bir aile yapan sana bir aile olma fırsatını sunan güzel duygu...kim? bu duyguları yaşamak istemez ki...canım bende 20.10.2007 evet dedim aşkım'a....ona evet dediğim hiç bir gün keşke hayır deseydimi? düşünmedimmi? bazen kızınca tabi şeytan aklına sokuyor insanın:sinifsinif:..bu benim için doğru adam değilmiydi.? acaba diyosun.ama sinirin geçince yine o muhteşem kocan ve yuvan geri geliyor.önemli olan o yolları beraber atlamak,beraber koşmak,dikenlerden beraber geçmek,öne birinin geçmesi demek değil evlilik,beraber paylaşabilmek demek,artık evlenince hep ben ben yok,hep biz biz var,tek başına değil yastığın artık çift kişilik oldular.her kararında yastığın gibi artık çift kişilik,ilk günler uyandığında başkasının evinde gibi oluyorsun,sonra anlıyorsun ki artık o ev senin evin..o adam senin kocan elini utanmadan tut artık,sıkılmadan sarıl,doyasıya yaşa.kimin ne dediği önemli değil artık.sizin ne istediğiniz önemli.her ne olursa olsun karşınıza bazen acılarda çıkar, savaşmayı bilin ve doyasıya yaşayın Rabbimin size verdiği bu mutluluğu,kışa döndürmeden devam ettirebilmen dileğiyle canım..

senin adına kendim yine evleniyor gibi mutluyum.aynı ayda kutlayacağız senle seneye İNŞALLAH evliliğimizi,umarım sende hep iyiki evlenmişim dersin,iyiki daha fazla beklememişim dersin canım.ÇOOOOK MUTLU OLMAN DİLEĞİYLE.RABBİM AYIRMASIN.!!opuyorumnanaktan....

:asigim:

benim -olan ne kadra güzel tanımlamıssın aşkı evliliği ALLAH mutluluğunuzu daim etsin.

hfzbrl canım tahmin edebiliyorum nasıl duygular yaşadığını inşallah herşey gönlünce olurr bir ömür mutluluklar diliyorum canı gönülden RABBıM tüm sevenleri içinde benide kısa zamanda hayırlısıyla kavuştursun inşallah. aklına gelsede keşke imzanı atarken bizim içinde dua etsen .canım çokkkkkk mutlu olll ve inşallah bir an bile hiçbirşey için keşke deme

en guzel gunlerın için heyecanlanmak oh ne guzel
her sey ıstedığın gıbı olur inşallah
rabbım bır yastıkta kocatsın

bunlar tatlı telaşlar canım.şimdi biraz yorulursun ama evlendiğinin ertesi günü hepsi geçer.
allah mutlu mesut bahtiyar etsin inşallah.bir ömür boyu mutluluklar dilerim

Arkadaşlar çok güzel şeyler yazmışsınız inanın çok mutlu oldum ben 7 seneden beri bu günleri hayal ediyordum ALLAHIM sonunda dualarımı kabul etti.Darısı bekarların başına inşallahkaydirigubbakcemile3

Çok mutlu ol a.s.

bir ömür mutluluklar dilerim canım

ömür boyu mutluluklar...tatlı telaş içindesin...hiç stres yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…