Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

• Konu Sahibi AswangCullen
kim o kız yabancı şu kapıya bekçi koysaydın..kaydirigubbakcemile3

kız yattınmı elma dersem çık armut dersem çıkma elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı

:))) yaa benim bişey göndermem hep wukuat .. bigün aşkıma kek yapmıştım otobüse werdim.. bi aradım uyuo..hemen kalk otobüs geccek ordan dedim bissürü kızdı bana söylemeden sürpriz yapmasana sen diye be adam sürpriz sana söylenirmiiikaydirigubbakcemile3 sonra o kalkana kadar kek kayboldu kaydirigubbakcemile3yawrum uyandığıyla kaldı...

ne yazdın bana düüüüüüüüüüüüüüüüüüün :)

kızlaaar ben uyuyiiim artık :KK43: yarın görüşeriiiiiz suu çağrı at bana :) aa kızlar facebook adreslerimiz ve numaralarımız alışalım bi araaa :)

uyudunuz mu yaaa :) ben derken siz gittiniz :))

Kız bı dur nerden abone olucam kız gelınnnnnnnnnnnnnn durdurun su gelını hu:eek:lmaz:

canlarım belki bende her an çıkaabilirim oğluşum rahatsız ya mızırdanıyo biraz inşallah ateşi çıkmaz okulda koşup terliyo beni dinlemiyoki..

görümcem etiketlere bak :) site bile otomatikman çözdü seni bee

:))) yaa benim bişey göndermem hep wukuat .. bigün aşkıma kek yapmıştım otobüse werdim.. bi aradım uyuo..hemen kalk otobüs geccek ordan dedim bissürü kızdı bana söylemeden sürpriz yapmasana sen diye be adam sürpriz sana söylenirmiiikaydirigubbakcemile3 sonra o kalkana kadar kek kayboldu kaydirigubbakcemile3yawrum uyandığıyla kaldı...

Kız sen ne gelınsın ne yaman senı ogluşumu uyandırdın hı kafamçokkarıştı

cnm benm ilk yazdığım msejın üstünde secenekler yazıyor bak ona tıkla abone ol de olmadı anasayfada altlarda mizah görsel paylaşımdan gir.. geyik sohbeti ..

kızlar bende isterim yazan bana özelden yazsın msn adresini

ben eklerim sizi,bende kaçar birazdan..

Kız sen ne gelınsın ne yaman senı ogluşumu uyandırdın hı kafamçokkarıştı

gece calışıyordu her zamnki gibi işten cıkmış yorguuun bende süprüs yapiim dedim geç kaldı :) kekemi yansaam uykudan kaldırıp yürüttüğümemi :)

ayy cok gec olmuşş ben cıkıyorum kızlar..öpüldünüz hepiniz kocamaaan...görüşürüz yarın :)

suu teknik destek hemen görümceme yine :) abone olcakk

canım en üstte konu başlığının üzerine gelip sağ tık yap sık kullanılanlara ekle ben öyle yaptım.

X