Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

Suuuuuuuuu ii geceler ordamısın kız huhu:kedi:

suu yok özlem olurmu ?:kedi:

hadi toplaşın ya herkes gezmede galiba...

nerdesiniz üleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen..laelaelaelaelae

bebetom gelmişsin gece neden görmedim ben seni

Kız suuuuuuuuu nasıl gürmedın kız msn de mıydın yoksa hıııııııııııııı senı senıakannehir

Bu gelınde sacını boyatacak mış bır turlu karar veremedı yahuukaydirigubbakcemile3

Bakın ben geldım kımse yok sora gelmedı demeyın haaaaaaaaaaa:eek:lmaz:

bende geliyim ama misafir vardı yeni gitti ,mutfagı toparladım şimdi yorgunum valla buraya bakmadan da duramıyorum

Kız kumsalllllllllll en narın üye oldun ha harıka kız ben oy nereden verılır bılemedım kuşum bana süleseydin bende verırdım huhu opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Kız papatyaprensesı kız en iyi çıkış yapan üye hayırlı olsun kız huhu senı senı sen ne opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5yamansın haaaaaaaaaa

Heralde en dedıkoducu üyede benım hehehehekaydirigubbakcemile3

saçlarımı boyadııım :) kızlar mokko renk yaptım artık sarısın değiliiiiim.... yaa aşkım msnye geldi dönccem birazdan öpüldünüsss

Kız kumsalllllllllll en narın üye oldun ha harıka kız ben oy nereden verılır bılemedım kuşum bana süleseydin bende verırdım huhu opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

sagol canım teşekkür ederim.en nazık ve en kibar üye seçilmişim cok sevındım ve bir o kadarda cok şaşırdım.hiç beklemiyordum.ayrıca canım ben söylemedım kimseye benı aday gösterin diye bende merak edıyorum acaba benı kımler aday gösterdide o kadar kişi arasında birinci oldum.hepsine cok tesekkür ederim burdan.. a.s.

saçlarımı boyadııım :) kızlar mokko renk yaptım artık sarısın değiliiiiim.... yaa aşkım msnye geldi dönccem birazdan öpüldünüsss
Hadi güster saçını kız gelınnnnnnn merakla beklıyorum ne renk boyadınkaydirigubbakcemile5
sagol canım teşekkür ederim.en nazık ve en kibar üye seçilmişim cok sevındım ve bir o kadarda cok şaşırdım.hiç beklemiyordum.ayrıca canım ben söylemedım kimseye benı aday gösterin diye bende merak edıyorum acaba benı kımler aday gösterdide o kadar kişi arasında birinci oldum.hepsine cok tesekkür ederim burdan.. a.s.

Hakettın iii bir seçim canım benım kım senı aday koydu ise iii yapmış kuşum kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

mokko saç rengi neki kız...kafamçokkarıştı

canım o link nerde bulamadım da...enlerin bulunduğu link..

X