- 4 Aralık 2009
- 1.726
- 0
-
- Konu Sahibi AswangCullen
kız büyük oğlum şubatta19 a girecek...küçüğüm ise 1 e gidiyor daha..özlem abla genç görünüyosun 19 yıllık evlilik yapan birine göre ben 21 yaşındayımm daha küçüküm :kedi:
,inş. düzelir canım oh oh ne guzel olur o zaman:teytey:yeterki düzelsin sana saatlerce bıkmadan usanmadan anlatacam sözzzz:gitme:
Burdayım hu özloş ablacım sen dün gece düktürmüşün yaaaopuyorumnanaktanbebetom,kumsal,suppensesi,debbiesue mügecik hu hu ,,,,,,,,,,,,,,:jeyyar:
Oh oh ben yokken neler olmuş kızlar orada yahu
:içelim::içelim:cokacimcoookbuyurmazmısınız kızlar...
Düzelir be gülüm hepsi olur biter bile gözünü kapatıp açtıgında hu:hulya:
yok be yaw offf hiç sorma
kanımca hakanda sıkıldı benden bi an önce alalım alyansları dedi kaydirigubbakcemile2
ama elbise var ooo konu da bunaltıcam onu kaydirigubbakcemile
Valla yedı bır tabak gecede vücüdündan ter boşaldı su fena oldu kız kaydirigubbakcemile3ozuşşşş nerelerdeydin bebtom gitti kocişi bi tabak pekmez tahin yedi götürdü onu ....
Oh oh ya bende ama dün gece çok güzelmiş benı bu koca zorla gütürdü üf uykum yoktukımafoldumben
sositosositodelikafaduldena.s.
cokacimcoookne güzel telaşlar bunlar darısı bizim başımıza inşallah :Saruboceq:
en güzelini bulursun inşallah
allaahhh spidiye ne yakışmaz bee :sm_cool:
Valla basınıza sora benım gıbı erkenden gece uyursun mugecık ıste bıde tahın pekmez var canım üffkaydirigubbakcemile3
ablam çaylar senden kek benden kaydirigubbakcemile5
Vav ne çok ben bu tahın pekmezci ıle 19 yıl mı geçirecemki özloş abla kızkaydirigubbakcemile3rahat ol bi bakıcaksın geriye benim gibi 19 yıl oluvermiş....opuyorumnanaktan
Benıde çagıracan mı kız annem sende mı ewlenıyon speedy gıbı kızŞenizkıslarr bn gldmm ayy bnim düğünümede gelirsiniz inş..müge zaten gelirde kaydirigubbakcemile5
benıde alıyonuzmu aranıza yokasa çıkayımmı:-(
Kızlar bana erık bulun erık ıstıyorum çok fena hadı benı sevındırın
noluyorr uleyyy burdaa
dagıtırımm topikinizziiiiiiiii
benıde alıyonuzmu aranıza yokasa çıkayımmı:-(
Kızlar bana erık bulun erık ıstıyorum çok fena hadı benı sevındırın
ay hatırlatma canım ya benimde canım istiyoo şöyle ekşi ekşikaydirigubbakcemile3
hihoyyyt hihoyyyt selaaaam